Şimdi Ara

bu 60 lvl glavienin bir eşi benzeri daha yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan cok daha iyilerini gördüm crit süper ama phy reset istiyo bi reset caksan tam süper olacak glavie charımı özledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

athens serverındaki diğer charımdaki bu glavie super ben eşini benzerini görmedim kodumu oturtuyor :))
    nerdeyse 64 lvl polearma eş değerde
    http://img213.imageshack.us/my.php?image=glavie60dl2.jpg

char ın nick ini güsel saklayamamışsın enişte...

@LORD_WESTSİDE

güsel resimde inventory boş

cave den yeni gelmiştim ondandır...

• ya arkadasim 52 som senin silahtan daha ii ne konusuyosun anlamiyorum ki
  • 52 sosun+7 duşunmek yeterli
  • +5 silaha eşi benzeri yok demek gerçekten çok ilginç şaşırmadım desem yalan olur.Ben +11 falan bekliyordum açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

athens serverındaki diğer charımdaki bu glavie super ben eşini benzerini görmedim kodumu oturtuyor :))

isteyen olursa satarım

Bencede eşi benzeri yok benim 60 +4 üm bile bundan iyiydi zuhaha çok dandik çünkü phy atak 0 olsa daha orjin görünürdü 64 glavie sine eş değermiş yok daha neler

• sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

isteyen olursa satarım

o kadar da abartma daha iyilerini gördüm
  • biraz abartılmış sanki
  • Bundan bin kat daha güsel silah olduguna eminim crit daha yüksek phy % si daha yüksek we blue si daha fazla olan silahlar war yani senin athens serwerindeki bu silahının esi benzeri yok die bisi söz konusu olamaz
  • avkan ben gullenin kuzeniyim tanıdın mı gulleyi ;)
  • uçmaya gerek yok çok daha iyileri var tabiki

tabi güzel orası ayrı
  • farkettiniz mi bilmiyorum arkadaş heralde bu başlığı glaive yi saatbilmek için açmış bunu ''İsteyene satabilrim'' sözünden anladım.
  • quote:

farkettiniz mi bilmiyorum arkadaş heralde bu başlığı glaive yi saatbilmek için açmış bunu ''İsteyene satabilrim'' sözünden anladım.

katılıorum...
    quote:

cave den yeni gelmiştim ondandır...

az ganimetle gelmişsin o zmn [[ben çoq gittim ya ondan biliom az az]]

• ilan asil olarak satilik ilani anladigim kadari ile ... yani topigin amaci glavie yi ovmek degil ...
    ama herkes daha iyisi var a getirmis ...
    tabi anlatim daha duzgun olabilirmis "elimde guzel bir glavie var satabilirim isteyene" dense anlam karisikligi olmazmis galiba ...
  • ben eşi benzerini gördüm seninki gibi str 5 ınt5 blocking 38 +5 glavie asıl sen ve o kapışsanız oseni otuttrabilir belkide sen onu bilemem
  • arkadaşlar başka bi mesajında söyledi eşi benzeri yok derken kendi sınıfında kendi eşi benzeri yok dedi anlamıyormusunuz? anlama özrünüzmü var? bunu söylediğime pişmanım isteyen diyebilir ama yinede yılmam ayaktayım yıkılmadım ayaktayım
  •  bu 60 lvl glavienin bir eşi benzeri daha yok

drop item üstünde daha hiç tablet yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

arkadaşlar başka bi mesajında söyledi eşi benzeri yok derken kendi sınıfında kendi eşi benzeri yok dedi anlamıyormusunuz? anlama özrünüzmü var? bunu söylediğime pişmanım isteyen diyebilir ama yinede yılmam ayaktayım yıkılmadım ayaktayım

ya işte herkes senin gibi anlasa saçmalamayacaktı, hele bir tanesi 64 + 7 glavie resmi koymuş ya düşün işte ne kadar anlama özürlüyüz bu silahı görüpte yalvaranlar var bana hala serverda,satma olayına gelince stala koysam havada karada 25 milyona gider bu silah en son 20 teklif etti yabancı biri vermedim

• HERŞEY BİTTİ ŞİMDİ KİMİN SİLAHI DAHA İYİ DİYE TARTİŞİOLAR YAW NE ADAMSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 11 Ocak 2007; 20:52:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.