Şimdi Ara

bu 60 lvl glavienin bir eşi benzeri daha yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

HERŞEY BİTTİ ŞİMDİ KİMİN SİLAHI DAHA İYİ DİYE TARTİŞİOLAR YAW NE ADAMSINIZ

arkadaş bişey paylaşmış ama dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

üzgünüm ama bunu bana koydurtmak zorunda bıraktın...

bu 60 lvl glavienin bir eşi benzeri daha yok

sende benı bu resmı koymak zorunda bıraktın :P
     bu 60 lvl glavienin bir eşi benzeri daha yok

DIKKAT EDERSENIZ LORD'UN 8DEGRE. WEAP ININ DEGERLERINE YAKIN ! serwer redsea
    fıyatı ıse:259mcuk

• %18 phy var yabi oyle cok sey yokesi benzeri deiynce ben +9 sandım :)
  • venicede 60 som spear war 60 lvl sos neden olmasın ki brz geç oldu ama kusura bakmayın
  • 60 lvl sos-som-susun olmas... desteklı sallayalım !
  • Ya lütfen daha fazla mesaj atıp şu gereksiz konuyu üst taraflara taşımayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaigorn

Ya lütfen daha fazla mesaj atıp şu gereksiz konuyu üst taraflara taşımayalım.

senin işin kavga çıkartmakmı? gereksiz ise gereksiz daha fazla mesaj atmayın diyosun o zaman şimdi sen niye mesaj attın? mesaj yazarken iyi düşün
  • sadece silahların değiştiği lvl de sos som sosun olur yani 1 8 16 24 32 42 52 64 lvl lerde olur.bora aradaki fark o glavienin senin olmaması ama 64 lvl olanın west sıde ın olması olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

sadece silahların değiştiği lvl de sos som sosun olur yani 1 8 16 24 32 42 52 64 lvl lerde olur.bora aradaki fark o glavienin senin olmaması ama 64 lvl olanın west sıde ın olması olabilir mi?

arkadasım ben sana aradakı farkı sormadımkı...
    60 lvl glavıe sını owerken bende boyle bı resım koydum sorun ne anlamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

sende benı bu resmı koymak zorunda bıraktın :P

DIKKAT EDERSENIZ LORD'UN 8DEGRE. WEAP ININ DEGERLERINE YAKIN ! serwer redsea
    fıyatı ıse:259mcuk

kardeş ben kimsenin stallından ss alıpta alıpta koymadım buraya...o benim kendi silahım...o silahı ben 5 ay önce aldım...180m e aldım...şimdi o kadar etmez ama zamanında venice nin en iyi glavie ydi..(soslar hariç..)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 13 Ocak 2007; 0:36:21 >
  • ben hala iddaa ya devam ediyorum o 60 lvl glaviemin her özelliği bakımından daha iyisinin ss sini koyun buraya görelim ama 64 polearm veye sos mos silah koyup konuyu saptırmayın. 60 lvl glaviye olacak varsa koyun ss ini görelim bakalım .....

o benim 60 glavieyedeki critic 12 olayı her 60 lvl silahına nasip olmaz ve diğer bütün özelliklerin bir araya toplanıp eşssiz bir glavie olduğunu kastetmiştim ama anlamayanlar hala ondan iyi sos var ondan iyi 64 lvl silahı var diye çıkmasın ben serverın en iyi glavieysei demiyorumki serverın en iyi 60 lvl glaviesi diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 13 Ocak 2007; 9:22:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.