dh olarak toplanalım carın basında bekleyelım hareket ettıgı an konusalım olmadı krala veya gm ye soyleyelım
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
quote:
Orjinalden alıntı: 4SteLLioS
bi defasında elimde giga +7 varken GM bana pm attı dedi ki
giga + ? dedi ben +7 dedim you is gm ? diye soru sordum
We is search dupe items falan filan dedi
yani dupe itemleri arıyoruz dedi ( malum giga +8 +9 çok )
buda gm charı olabilir öle deil mi ?
çünkü manes cypherda da aynı adam olması ve aynı itemleri satması tesadüf mü ?
Hiç sanmıyorum gm tek tek millete Giga +? bilmem ne die sorcağını zaten onlar kimde ne olduğuna bakabiliyor , hemde "You is GM ?" die bi soru olmaz ingilzicede Sen siz yoktur bu yüzden You un önüne is gelemez "Are You Gm ?" Olr .. VE We is deil We are olur , Çoğulun önüne are gelir..
ingilizcem pek iyi değildir arkadaşım d
ya bu kadar dusnmee gerenk yok askere gıtmstır charıda tezgahta falan bırakmıstır
Çok gizemli
Belkide o sevgilisini beklerken taşlaşmış bir samurai'dır
ben biişi sorcam bi de merdiven in oralarda 1 lvl charlar var hep bişiler yazıolar ingilizce bi adres veriolar sanuırım anlamadım sabah aksam ve sürekli aynı seyi yazıolar bunlar kim
Beta'da da bi char wardı boyle sanırım...
x de de war bross_warrior mu ne adam sureklı bıseler satıo acıom walla sureklı ama lwl war adamda we ıtemde war sattıgı fıyatlarda 213231123 dıe sallamasyon
quote:
Orjinalden alıntı: expower
size o adamın hikayesini anlatıyım daha doğrusu çocuğun; günlerden bir gün çocuk paraya sıkışır kendine chitin set ve raptor alcak parayı bulmak için moradonda tüm değerli varlıklarını satmaya karar verir hepsini pazara koydukdan sonra dışarı çıkıp arkadaşlarıyla top oynamaya karar verir aklı sıra o afk'iken bütün itemler satılcakyı döndüğünde parasıyla ihtiyaçlarını karşılıcakdı her neyse bu kramponlarını ve formasını giyer kapıdan çıkarken annesine şu sözleri söyler "anne bilgisayara kimse dokunmasın açık kalması lazım kardeşime söle ellemesin sakın"der ve aşağı iner arkadaşlarıyla kaldırımda top oynarken helikopterin altında kalan zavallı çocuk feci şekilde can verir anneside onun sözlerini vasiyet olarak kabul eder ve bilgisayara kimseyi yaklaştırmaz ve bu çocuğun mucizesi sayesinde char hiç dc olmaz
olabilir ama kaldırımda helikopterin altında kalması biraz garip geldi bana
ronarkta yoK xD
quote:
size o adamın hikayesini anlatıyım daha doğrusu çocuğun; günlerden bir gün çocuk paraya sıkışır kendine chitin set ve raptor alcak parayı bulmak için moradonda tüm değerli varlıklarını satmaya karar verir hepsini pazara koydukdan sonra dışarı çıkıp arkadaşlarıyla top oynamaya karar verir aklı sıra o afk'iken bütün itemler satılcakyı döndüğünde parasıyla ihtiyaçlarını karşılıcakdı her neyse bu kramponlarını ve formasını giyer kapıdan çıkarken annesine şu sözleri söyler "anne bilgisayara kimse dokunmasın açık kalması lazım kardeşime söle ellemesin sakın"der ve aşağı iner arkadaşlarıyla kaldırımda top oynarken helikopterin altında kalan zavallı çocuk feci şekilde can verir anneside onun sözlerini vasiyet olarak kabul eder ve bilgisayara kimseyi yaklaştırmaz ve bu çocuğun mucizesi sayesinde char hiç dc olmaz
ZUHAAAAAAAAAAAAAAAAA
evet pathostayım ve ben bu adama kardeş çok pahalı satıyosun indirmezsen fiyatları kimse almaz dierek akıl vermiştim :D
quote:
Orjinalden alıntı: n4s1l1m
quote:
olabilir ama kaldırımda helikopterin altında kalması biraz garip geldi bana
işin makarası orda zaten
ya bu adamı dc ettirmenin bi yolu yok mu? adamı online görsem trade den faresini gitlicem çıkmak zorunda kalacak eğer gm ise napar acaba bi de aklıma bişi takıldı acaba bu charda pre var mıdır? 4 ay bunları satmak icin pre almaz bence...
xigenonda da Jilet_rıza adında biri var. sürekli maradonda tezga başında. mayıs-haziran aylarında oyuna girmede problem yaşadığımız zamanlarda bile oyundaydı. ip adresini değiştirerek giriyordum oyuna ve bazen sadece o ve ben oluyorduk oyunda. hacı sen ne ayaksın hep burdasın, dc olmuyor musun, millet oyuna giremezken sen nasıl giriyorsun diye sorduğumda "sen nasıl girdiysen öyle girdim işte" diyordu.
quote:
zuhahahsskjdhaskjdfhsafdsdjkfhskdj
beramustata LADYHAWK var hep merdivenlerin başında durup opal kristal falan atıyor sabitlenmiş sanki adam oraya
adam yana dönmüş
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
adam yana dönmüş
puhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: wistonII
xigenonda da Jilet_rıza adında biri var. sürekli maradonda tezga başında. mayıs-haziran aylarında oyuna girmede problem yaşadığımız zamanlarda bile oyundaydı. ip adresini değiştirerek giriyordum oyuna ve bazen sadece o ve ben oluyorduk oyunda. hacı sen ne ayaksın hep burdasın, dc olmuyor musun, millet oyuna giremezken sen nasıl giriyorsun diye sorduğumda "sen nasıl girdiysen öyle girdim işte" diyordu.
Yok Bizimki Konuşmuyor Bi Garip Anlamadım Gitti Sinir Ediyor Beni Dün Ağzıma Geleni Saydım Tık Yok
sabır katsayısı yüksek bi çinli olduğunu düşünüyrm yada dupe kontrolü ypaan bi cafe sahibi o itemler o yüksek fiyattan çekilirse dupe başlamıştır ve piyasadan item çekilmeye başlanmalıdır 2 sinden biri çok ilginç hakketen