Şimdi Ara

Bu adam ne yapmaya çalışıyor? :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozlem222

quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

Serin hikaye.Hıkayeyede yazanın bayan olduguna da ınanmıyorum Yazdıklarında cıddıysen bu cocugun sevgılısı var bence kardesım hıc ugrasma

sevgilisi olmadığına yüzde yüz eminim..zaten sorunlarım var dediğinde aşk meşk olmadığını da özellikle belirtiyo..ailevi problemleri var, 2 abisi de boşanmış filan önünde kötü örnekler olduğu için kendi de bi ilişkiye yanaşamıyo sanırım..bi de şöyle söyledi herşey iyi olmadan kendimi iyi hissedemiyorum diyo, yani ailevi olayları düzelmeden kendiyle ilgili şeylere yönelemiyo, depresyon halindeyim filan dedi..öfff neyse sağolun hepiniz..

Ögrendıgınde bana PM at.O cocugun kız meselesı yoksa senden harıc bı daha dh gırmek nasıp olmasın bu kadar cıddıyım

• quote:

quote:

quote:

Serin hikaye.Hıkayeyede yazanın bayan olduguna da ınanmıyorum Yazdıklarında cıddıysen bu cocugun sevgılısı var bence kardesım hıc ugrasma

sevgilisi olmadığına yüzde yüz eminim..zaten sorunlarım var dediğinde aşk meşk olmadığını da özellikle belirtiyo..ailevi problemleri var, 2 abisi de boşanmış filan önünde kötü örnekler olduğu için kendi de bi ilişkiye yanaşamıyo sanırım..bi de şöyle söyledi herşey iyi olmadan kendimi iyi hissedemiyorum diyo, yani ailevi olayları düzelmeden kendiyle ilgili şeylere yönelemiyo, depresyon halindeyim filan dedi..öfff neyse sağolun hepiniz..

Ögrendıgınde bana PM at.O cocugun kız meselesı yoksa senden harıc bı daha dh gırmek nasıp olmasın bu kadar cıddıyım

dh'yi unut o zaman sen ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Garip bir dünya donanımhaberde kız diye diye günde 50 konu açılır başkası ayağına gelen fırsatı teper.DH'de bu konuyu okuyanlardan çok küfür yemiştir arkadaş.

eee nankör ve odun oluyo işte bazı erkekler :)

Hatun hiç F1 sever mi?

ya eski msjıma baktınız herhalde.. karıştırmayın o mevzuları :D

• çıkar vur masaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Garip bir dünya donanımhaberde kız diye diye günde 50 konu açılır başkası ayağına gelen fırsatı teper.DH'de bu konuyu okuyanlardan çok küfür yemiştir arkadaş.

Hatun hiç F1 sever mi?

Profiline yazmışsın gız

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

çıkar vur masaya

Neyi vursun hocam?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatun hiç F1 sever mi?

Profiline yazmışsın gız

hımm olabilir yazmışımdır..siteye çok önceden üye olmuştum, şimdi f1le pek alakam yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: j_statham

quote:

çıkar vur masaya

Neyi vursun hocam?

evet neyi vurucam anlamadım :S
  • quote:

quote:

quote:

Hatun hiç F1 sever mi?

Futbol seven kızlar bile varken F1 seven kızların olması neden garip bu durum olsun?

• çıkar vur masaya diyecem ama nasıl olacak :/
  • quote:

quote:

quote:

çıkar vur masaya

Neyi vursun hocam?

evet neyi vurucam anlamadım :S

Erkeklere exclusive bir olay
  • Daha once hic sevgilisi olmamis senden ciddi anlamda hoslanmis ölesiye korkuyor hatta sen ona mesaj attiginda zooken yemise donuyor cunku daha once boyle birsey yasamamis.yuz yuze hic konustunuz mu? konustuysaniz onun hareketleri nasildi konusurken?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dh'yi unut o zaman sen ;)

Serin hikayenı ılgıyle takıp edıyorum kandır bızım elemanları

• pekii :)
  • dar gelirliliğin alemi yok gel ben seni yemeğe götürürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Daha once hic sevgilisi olmamis senden ciddi anlamda hoslanmis ölesiye korkuyor hatta sen ona mesaj attiginda zooken yemise donuyor cunku daha once boyle birsey yasamamis.yuz yuze hic konustunuz mu? konustuysaniz onun hareketleri nasildi konusurken?

bazen karşılaşıyoruz sokakta eli ayağı dolaşıyo sanki heyecandan hahah, konuşcak şey bulamıyoruz filan..ilginç bi hikaye bizimkisi :D facede sabahlara kadar konuşan 2 insan karşılaşınca 2 kelimeyi bir araya getiremez mi? ama yüzyüze konuşmamız 5dkyı geçmemiştir..aynı yerdeyiz ama görmüyoruz birbirimizi bu da ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

dar gelirliliğin alemi yok gel ben seni yemeğe götürürüm.

İlk atak geldi devamını bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Daha once hic sevgilisi olmamis senden ciddi anlamda hoslanmis ölesiye korkuyor hatta sen ona mesaj attiginda zooken yemise donuyor cunku daha once boyle birsey yasamamis.yuz yuze hic konustunuz mu? konustuysaniz onun hareketleri nasildi konusurken?

bazen karşılaşıyoruz sokakta eli ayağı dolaşıyo sanki heyecandan hahah, konuşcak şey bulamıyoruz filan..ilginç bi hikaye bizimkisi :D facede sabahlara kadar konuşan 2 insan karşılaşınca 2 kelimeyi bir araya getiremez mi? ama yüzyüze konuşmamız 5dkyı geçmemiştir..aynı yerdeyiz ama görmüyoruz birbirimizi bu da ilginç..

Tam da tahmin ettigim sey : ) adamin daha once hic sevgilisi olmamis senden hoslaniyor(Veya aşık) onunla daha fazla gorusmelisin ki korkusunu yensin

• quote:

quote:

çıkar vur masaya

Neyi vursun hocam?

takkeleri :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

icin icini yiyecegine ara konus, ne oluyor diye sor ? Mantikli bir aciklamasi vardir elbet..

Belki senden etkilenmemistir, uzaklasmak istiyordur ya bunlar normal seyler sebebini bir an once ogren kendi sagligin gonlunu ferah tutman icin.

sordum zaten geçen pazar günü..ben manyağım dedi, eşşeğim dedi özür diledi sürekli..işte o zaman söyledi problemleri olduğunu, kendine güvenmediği için hazır hissetmediğini filan söyledi..sonra yemek olayı çıktı, salı günü seni alıcam dedi ama ekti işte..gerçekten sinir bozucu..bi daha onunla konuşmamam lazım bence..

Problemli insanlardan uzak durun bence.
    Sonra kadına şiddet haberlerine malzeme olursunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.