Şimdi Ara

Bu adam ne yapmaya çalışıyor? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum. bir süredir görüştüğüm biri vardı, aynı yerde yaşıyoruz ama genelde facede sohbet ediyoruz, dışarıda görüşmeye vaktimiz olmuyor. aramızda sevgili olmak gibi şeyler geçmedi ama yakınlık olduğu belliydi. bazen saatlerce konuşuyorduk bazen de 10 gün girmiyordu facebooka görüşmüyoduk filan..ben artık ister istemez sitem etmeye başladım, o da bana karşı çok mahçup olduğunu söylemeye başladı özür diledi beni üzdüğü için, ailevi problemleri olduğunu kendini hiçbişeye hazır hissetmediğini, aramızda geçenlerin adını koymaya çekindiğini söyledi, zaman istedi vs. yemeğe götürecekti beni geçen salı günü kendisi ısrarcı oldu bu konuda ben de iyi tamam dedim, görüşmeden yarım saat önce mesaj attı hastayım gelemiyorum başka zamana erteleyelim diye. dumur olmuştum ben de laf soktum boşver yemeği diye. salı gününden beri facebooka girdiğinde yazmıyor artık bana, önceden her girdiğinde kendisi yazardı. bu durumdan ne sonuç çıkarmalıyım? ben ondan hiç bi zaman bi beklenti içine girmedim, bişey istemedim sevgili olmak anlamında, ama o kendini çok kastı bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

• adam züğürt , daha basit bir seyler dusunun yemek agir kacabilir.. Hep bunlar dizilerden etkilenerek agizdan cikivermis cumleler oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tour Guide

adam züğürt , daha basit bir seyler dusunun yemek agir kacabilir.. Hep bunlar dizilerden etkilenerek agizdan cikivermis cumleler oluyor..
    züğürt mü?? hiç o açıdan bakmamıştım..ama şöyle söyliyim aynı işi yapıyoruz onunla devlet memuru diyelim..züğürt olduğunu düşünmüyorum..
  • Korkulari vardir, siz bence normal olarak az gorusun birseyler paylasin. Espiri ortami ortak hobi alanlariniz olsun , pat diye yemekde nesi :)

cekingendir vesselam..
  • quote:

Korkulari vardir, siz bence normal olarak az gorusun birseyler paylasin. Espiri ortami ortak hobi alanlariniz olsun , pat diye yemekde nesi :)

cekingendir vesselam..
    Kızlarıda sonunda kendinize benzettiniz ,başlığa bari 'Erkek konusu (Ciddi)' filan yazsaydın.
  • quote:

Korkulari vardir, siz bence normal olarak az gorusun birseyler paylasin. Espiri ortami ortak hobi alanlariniz olsun , pat diye yemekde nesi :)

cekingendir vesselam..
    Kimse kız görüp saldırmamış.İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

cekingendir vesselam..

ya ama zaten biz aylardır konuşuyoruz facede, konuş konuş nereye kadar, adamın yüzünü toplasan 3-4 kere görmüşümdür..yemek aylar öncesinden planlanmış bişeydi onu bile beceremedi ne diyim artık ben..öcü müyüm ben korkuyo benden hayret bişey...çekingenlik de bi yere kadar..
  • quote:

cekingendir vesselam..
    Bence iki sebebi var bunun;

1- Daha önce kız arkadaşı olmamış, senden gerçekten hoşlanmış, çok utangaç, istediklerini söyleyememiş olmanın verdiği rahatsızlıkla artık yazmıyor, belki de eksik noktalarda senin devreye girip olayı tamamlamanı istiyor.
    2- Kötü niyetli, cinsel anlamda bişeyler beklemiş, beklediğini alamamış, vazgeçmiş...

Tabii bunlar ihtimal, zamana bırak biraz, yazma ise nedenini sor makul mantıklı cevap alırsan devam et, alamazsan boşuna çabalama...
  • icin icini yiyecegine ara konus, ne oluyor diye sor ? Mantikli bir aciklamasi vardir elbet..

Belki senden etkilenmemistir, uzaklasmak istiyordur ya bunlar normal seyler sebebini bir an once ogren kendi sagligin gonlunu ferah tutman icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

1- Daha önce kız arkadaşı olmamış, senden gerçekten hoşlanmış, çok utangaç, istediklerini söyleyememiş olmanın verdiği rahatsızlıkla artık yazmıyor, belki de eksik noktalarda senin devreye girip olayı tamamlamanı istiyor.
    2- Kötü niyetli, cinsel anlamda bişeyler beklemiş, beklediğini alamamış, vazgeçmiş...

Tabii bunlar ihtimal, zamana bırak biraz, yazma ise nedenini sor makul mantıklı cevap alırsan devam et, alamazsan boşuna çabalama...

teşekkür ederim yorumunuz için, ben de uzaklaşmayı denicem..bi süre sonra elbet konuşucaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlem222

quote:

teşekkür ederim yorumunuz için, ben de uzaklaşmayı denicem..bi süre sonra elbet konuşucaktır..

Israrcı olduğunuza göre baya hoşlandığınız bir kişi olduğunu seziyorum dediğiniz gibi biraz uzak durmaya çalışın yoksa kaçan kovalanır misali istediğiniz sonuca varamayabilirsiniz.

Bunun yanında gerçek olan bir şeyde var tam olarak sizden hoşlanmamış yada beğenmemiş olabilir.Her şeyi göz önünde bulundurmak lazım.

• quote:

icin icini yiyecegine ara konus, ne oluyor diye sor ? Mantikli bir aciklamasi vardir elbet..

Belki senden etkilenmemistir, uzaklasmak istiyordur ya bunlar normal seyler sebebini bir an once ogren kendi sagligin gonlunu ferah tutman icin.

sordum zaten geçen pazar günü..ben manyağım dedi, eşşeğim dedi özür diledi sürekli..işte o zaman söyledi problemleri olduğunu, kendine güvenmediği için hazır hissetmediğini filan söyledi..sonra yemek olayı çıktı, salı günü seni alıcam dedi ama ekti işte..gerçekten sinir bozucu..bi daha onunla konuşmamam lazım bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

Israrcı olduğunuza göre baya hoşlandığınız bir kişi olduğunu seziyorum dediğiniz gibi biraz uzak durmaya çalışın yoksa kaçan kovalanır misali istediğiniz sonuca varamayabilirsiniz.

Bunun yanında gerçek olan bir şeyde var tam olarak sizden hoşlanmamış yada beğenmemiş olabilir.Her şeyi göz önünde bulundurmak lazım.

evet bişey yaşamamış olmamıza rağmen nedense çok yer etti bende ama yoruldum artık..belki de dediğiniz gibi tam olarak hoşlanmıyo..kendi bilir benim gibi kızı kaçırdığı için sonra çok vurur kafasını taşlara :p

• zor bir durum ama sen sevmissin arkadasim, bence biraz daha zaman tani arkadasa. Ama kendinden odun verme kendini cok kaptirma.. Her zaman mutli olunamiyor malesef..

Konusmamam gerek diyorsunya yapamazsin bence onu, seni aradiginda illa ki cevap verirsin..

Herseyin hayirlisi olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 15 Ekim 2011; 14:23:38 >
  • quote:

zor bir durum ama sen sevmissin arkadasim, bence biraz daha zaman tani arkadasa. Ama kendinden odun verme kendini cok kaptirma.. Her zaman mutli olunamiyor malesef..

Konusmamam gerek diyorsunya yapamazsin bence onu, seni aradiginda illa ki cevap verirsin..

Serin hikaye.Hıkayeyede yazanın bayan olduguna da ınanmıyorum Yazdıklarında cıddıysen bu cocugun sevgılısı var bence kardesım hıc ugrasma
  • quote:

zor bir durum ama sen sevmissin arkadasim, bence biraz daha zaman tani arkadasa. Ama kendinden odun verme kendini cok kaptirma.. Her zaman mutli olunamiyor malesef..

teşekkür ederim..
  • quote:

quote:

teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    Garip bir dünya donanımhaberde kız diye diye günde 50 konu açılır başkası ayağına gelen fırsatı teper.DH'de bu konuyu okuyanlardan çok küfür yemiştir arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

Serin hikaye.Hıkayeyede yazanın bayan olduguna da ınanmıyorum Yazdıklarında cıddıysen bu cocugun sevgılısı var bence kardesım hıc ugrasma

sevgilisi olmadığına yüzde yüz eminim..zaten sorunlarım var dediğinde aşk meşk olmadığını da özellikle belirtiyo..ailevi problemleri var, 2 abisi de boşanmış filan önünde kötü örnekler olduğu için kendi de bi ilişkiye yanaşamıyo sanırım..bi de şöyle söyledi herşey iyi olmadan kendimi iyi hissedemiyorum diyo, yani ailevi olayları düzelmeden kendiyle ilgili şeylere yönelemiyo, depresyon halindeyim filan dedi..öfff neyse sağolun hepiniz..

• quote:

Garip bir dünya donanımhaberde kız diye diye günde 50 konu açılır başkası ayağına gelen fırsatı teper.DH'de bu konuyu okuyanlardan çok küfür yemiştir arkadaş.

eee nankör ve odun oluyo işte bazı erkekler :)
  • quote:

quote:

eee nankör ve odun oluyo işte bazı erkekler :)

Hatun hiç F1 sever mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.