Şimdi Ara

BU ADAMA İYİ BAKIN..ÇÜNKÜ DÜNYAYI YÖNETİYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip dünyayı yönetse ne olur?Tipe bak çay demle
    quote:

Orjinalden alıntı: YourDooM

quote:

Orjinalden alıntı: budden

George SOROS

BU ADAMA İYİ BAKIN..ÇÜNKÜ DÜNYAYI YÖNETİYOR.

Tipe bak.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheEye

quote:

Orjinalden alıntı: vanzant

DAVID ROCKEFELLER.

Yahudi bir aile. Gerçi aile demek yeterli olmaz, bunlar çok fena o kadar diyim..
    binlerce ferdi var o ailenin. dünyanın en büyük şirketlerinin de sahipleri aynı zamanda. kısaca başlık doğru, dünyayı yöneten ailenin büyüklerinden biri bu adam..

Vay be. Babam Dünya'yı yahudiler yönetirdi derdide inanmazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

resme bakılırsa bu adamın kendini yönetecek hâli bile yok

• deccalmı acaba bir gözü ne durumda baksanıza
  • quote:

quote:

DAVID ROCKEFELLER.

Yahudi bir aile. Gerçi aile demek yeterli olmaz, bunlar çok fena o kadar diyim..
    binlerce ferdi var o ailenin. dünyanın en büyük şirketlerinin de sahipleri aynı zamanda. kısaca başlık doğru, dünyayı yöneten ailenin büyüklerinden biri bu adam..

Rothschild kadar olmasa da büyük bir aile

• quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

quote:

quote:

DAVID ROCKEFELLER.

Rothschild kadar olmasa da büyük bir aile

evet rothschild de büyük bir şerefsizler topluluğu

• insan müsvettesi 92 yaşında....imkanım olsa bunların sülalesini yeryüzünden silerim.
  • adamın tipine bakıom 2 tane tavuga yem veremez bu nasıl dünyayı yönetiyor hayret
  • Rothschild i tek qecerim
  • Yahudiler yönetiyor Dünyayı tabii. Akıllı olsalardı da Arap kardeşleriniz yönetseydi
  • arkadaşlar birde bu yahudilerin bir huyu var...bunların yüzüne tükürün size gülümserler..başımdan geçen bir olayı anlatim...alanya da çalışıyorum bir magazada giyim üstüne ...sene 2007...bir israilli yahudi geldi mağazaya bir tişört beğenmiş....bunun fiyatını indir diyor...patrona sordum dedim ne kdadar olur bu en son...4 avro...anlattım bu yahudiye en son 4 avro diye..yok diyor 1 avro verim diyor...olmaz dedim...bu çıktı gitti..aradan 20 dakka geçti bir grupla geldi aynı yahudi...grupun hepsi bir yere dağıldı biizm mağazada...sonra da hepsi de aynı anda çıktı...bizim karşıdaki işportacı geldi abi dedi bunlar sizin mağazadan tişört çaldılar...dedim hangisi......20 dakka evel benle konuşanı gösterdi..koştum peşinden tuttum kolundan getirdim mağazaya....bi baktım göbeğine saklamış benimle pazarlık ettiği tişörtü...tükürdüm yüzüne....adam güldü iyimi..bu yahudiler böyle insanlar...İSRAİL Lİ Mİ 1 SAAT DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR.

• bir de, yahudilerin inançlarında yahudi olmayan insanları insandan saymıyorlar. bulundukları bölgenin hükümdarı-sahibi olmak onların inançlarında kural olarak geçiyor. yani adamlar doğuştan hükümdar
  •  BU ADAMA İYİ BAKIN..ÇÜNKÜ DÜNYAYI YÖNETİYOR.
  • Dünyayı yöneten 2 tane aile var arkadaşlar... Biri ingiliz biri yahudi...
  • KİM ONLAR
  • Talat Turhan - Derin Devlet . Okuyun hepsi yazıyor.
  • Dünyayı Bilmemde Beni Kimse Yönetmiyo

Beni Yönetmiyolarsa Dünyayıda Yönetemiyolar demektir yani teziniz çürüdü ;)

Ancak benim dışımdaki dünyayı yönetebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

Dünyayı Bilmemde Beni Kimse Yönetmiyo

oo özgür ergen ayakları. çokta bişey hah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

Dünyayı Bilmemde Beni Kimse Yönetmiyo

niye sen 8 yıl zorunlu eğitimi almadınmı aldın demekki 8 yıl seni yönetmişler
    iş bulabilmek için üniversite okuman gerekmiyomu gerekiyo ekle onun üzerine lise+üni

ettimi sana 16 yıl

bu ülkede yaşıyorsun ve belli kurallara uymak zorundasın her istediğini yapamazsın demekki yönetiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.