Şimdi Ara

Bu Adamin Amaci Ne Sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teecem

Ciddi cevap verecek olursam;

Kızı muhtemelen uzun zamandır görmemiştir. Bir anı olarak eklemiştir. 2 gündür cevap vermemesi nedeni ise Middle Earth - Shadow of Mordor diye güzel bir oyun çıktı kesin onu oynuyordur. Bizim için öncelik yeni oyunlardır.

Tabii ya, okudugu sehirden yasadigi sehre gittigi gun koymustu fotografi. Dediginiz gibi olabilir.

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden gibi bi şey olmuş
  • Ben senin üzüntünü unuttururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heppi börtdey

Yani arkadas ayagina kizi diyorsunuz?

• fake and gay

• quote:

Orijinalden alıntı: heppi börtdey

• Bu gece ne güldüm ya..

eee sonuç ne

• .
     Bu Adamin Amaci Ne Sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Bu gece ne güldüm ya..

eee sonuç ne

Bu adami dinleyin abiler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Brother Louie

quote:

Bu gece ne güldüm ya..

eee sonuç ne

Bu adami dinleyin abiler!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Sen nasıl davranıyodun adama ?

Soyle anlatayim;
    Bir ay once dogum gunumdu.
    Ayri sehirlerde oldugumuz icin bahsettigim mektubu yollamis.
    Benim oldugum sehirde kimsesi yok. "Birak mektubu, ben ziyaretine gelecegim" dedi mektuptan sonraki konusmamizda. Ben de konuyu gecistirdim.
    Bir iki gun sonra da "Yaninda olmak sacini oksayip bu zor gunleri atlatacagini soylemeyi gercekten cok isterdim" demisti, ben de tesekkurle gecistirmistim.
    Olayin uzerinden bir bucuk ay gecti. Uc dort gun once "bir bucuk aydir degisen hicbir sey yok. cok hos gercekten" gibi bi sey yazdi. Bunu mu kast etti, bilmiyorum.
    O gunden sonra yine yakin davranmisti gerci.

bir ay once dogum gunumdu den sonrasını okumadım.

ayrıca erkek bu. insan insan. süs köpeği muamalesi yaparsan çeker gider tabi. çocuğun sana yapmadığı espri, incelik, duygusallık kalmamış. sen sevgini göstermek yerine ehhh bu ne be tarzı kezbanımsı triplere girmişsin. madem hoşlanıyon çocuktan daha ne uğraştırıyon. konu csb ama canımı sıktı.

• yaşım 26 . 17 yaşında bi kız arkadaşım vardı bu ağustosta ayrıldık 1 seneden sonra.ayrılır ayrılmaz birini bulmuştu. o geldi nedense aklıma.
    ya kusura bakmazsan açık konuşcam.senin bahsettiğin eleman gibi bir arkadaşım var.yıllardır tanışırız.elemenda bi afedersiniz cıvıkllık yauşaklık.inanki bii kız girsin radarına o bahsettiğin eleman gibi davranır hep.yani şunu demek istiyorume leman bildiğin yedekte bulunsuncuymuş.aynen bu durumuna benzer bir olaya da şahit oldum.düğün vardı başka bir arkadaşımızın.orda işte bu şekilde davrandığı bi kız taa 120 km den gelmişti sırf o eleman için.yan yanayken senin bahsettiğin gibi davranıyordu.sonra bi anda gelinin sağdıcını görünce doğal olarak oraya doğru kaydı gece boyu dans ettiler filan.öteki kızda utanmasa ağlıycaktı.yani kişiliksizlik var biraz.
  • Kanka, inan bana CSB değil.

EDİT: Kezbanımsı az kalır.. KEZBAN de direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 20 Kasım 2014; 2:16:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

yaşım 26 . 17 yaşında bi kız arkadaşım vardı bu ağustosta ayrıldık 1 seneden sonra.ayrılır ayrılmaz birini bulmuştu. o geldi nedense aklıma.
    ya kusura bakmazsan açık konuşcam.senin bahsettiğin eleman gibi bir arkadaşım var.yıllardır tanışırız.elemenda bi afedersiniz cıvıkllık yauşaklık.inanki bii kız girsin radarına o bahsettiğin eleman gibi davranır hep.yani şunu demek istiyorume leman bildiğin yedekte bulunsuncuymuş.aynen bu durumuna benzer bir olaya da şahit oldum.düğün vardı başka bir arkadaşımızın.orda işte bu şekilde davrandığı bi kız taa 120 km den gelmişti sırf o eleman için.yan yanayken senin bahsettiğin gibi davranıyordu.sonra bi anda gelinin sağdıcını görünce doğal olarak oraya doğru kaydı gece boyu dans ettiler filan.öteki kızda utanmasa ağlıycaktı.yani kişiliksizlik var biraz.

Var ya eli opulecek adamsin.
    Bu konuyu aylar once actim ve adam tipki dedigin gibi cikti!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

yaşım 26 . 17 yaşında bi kız arkadaşım vardı bu ağustosta ayrıldık 1 seneden sonra.ayrılır ayrılmaz birini bulmuştu. o geldi nedense aklıma.

Var ya eli opulecek adamsin.
    Bu konuyu aylar once actim ve adam tipki dedigin gibi cikti!

est. eli öpülcek kadar yücelmedim.sadece bazı görüşlerim var. adam dediğin adam olucak çizgisinden çıkmayacak fikri ile zikri birbirine uyacak.aynı şekilde kadın dediğin de vakur olacak. benim görüşüm bu şekilde.bir kız görünce cıvıyan erkekden, bir erkek görünce kendini gösterme çabasına giren kadından nefret ederim.

• quote:

Kanka, inan bana CSB değil.

Zodi!!!!!!!!

• quote:

quote:

Zodi!!!!!!!!

Birazcık var ama..

• quote:

quote:

quote:

Zodi!!!!!!!!

Birazcık var ama..

Bu adami dinlemeyin abiler!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zodi!!!!!!!!

Birazcık var ama..

Bu adami dinlemeyin abiler!

hhh.. Tayfun, **** mesaj attı dersin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 20 Kasım 2014; 2:28:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.