Şimdi Ara

Bu Adamin Amaci Ne Sizce? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A.Escobar

Ben 20 yasinda kizimdan sonra okumadim

Ulan
  • memleket eşek dolu arkadaş birde yük taşımak için halen kamyon kullanıyorlar şehir içinde bence bunları kullansınlar trafik felan kalmaz
  • iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Dikkatli ol. Sana umut verir sonra gider başka biriyle ilişki yaşar. Siz nasıl erkekleri yedeğe atıyorsanız bazı erkekler de sizi yedeğe atıyor. Unutabiliyorsan yol yakınken unut. Böyle yaparsan daha çok bağlanırsın gereksiz yere acı çekersin.

Çok bağlanmıştım fakat zaten unutmaktan başka çarem de yok.
  • yok yok arkadaş falan değil sen fazla gurur bişeye vurur durumuna düşmüşsün çıkabilmek için 2 bardak soğuk suyu tatlı kaşığı ile karıştırıp burnundan içmen lazım sonra düzeliyormuş öyle dediler dir dir de ne dediler amk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistakilla

yok yok arkadaş falan değil sen fazla gurur bişeye vurur durumuna düşmüşsün çıkabilmek için 2 bardak soğuk suyu tatlı kaşığı ile karıştırıp burnundan içmen lazım sonra düzeliyormuş öyle dediler dir dir de ne dediler amk

Anlamadim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Brother Louie

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Sen nasıl davranıyodun adama ?

Soyle anlatayim;
    Bir ay once dogum gunumdu.
    Ayri sehirlerde oldugumuz icin bahsettigim mektubu yollamis.
    Benim oldugum sehirde kimsesi yok. "Birak mektubu, ben ziyaretine gelecegim" dedi mektuptan sonraki konusmamizda. Ben de konuyu gecistirdim.
    Bir iki gun sonra da "Yaninda olmak sacini oksayip bu zor gunleri atlatacagini soylemeyi gercekten cok isterdim" demisti, ben de tesekkurle gecistirmistim.
    Olayin uzerinden bir bucuk ay gecti. Uc dort gun once "bir bucuk aydir degisen hicbir sey yok. cok hos gercekten" gibi bi sey yazdi. Bunu mu kast etti, bilmiyorum.
    O gunden sonra yine yakin davranmisti gerci.

bir ay once dogum gunumdu den sonrasını okumadım.

ayrıca erkek bu. insan insan. süs köpeği muamalesi yaparsan çeker gider tabi. çocuğun sana yapmadığı espri, incelik, duygusallık kalmamış. sen sevgini göstermek yerine ehhh bu ne be tarzı kezbanımsı triplere girmişsin. madem hoşlanıyon çocuktan daha ne uğraştırıyon. konu csb ama canımı sıktı.

+111

• quote:

Orijinalden alıntı: Brother Louie

quote:

Orijinalden alıntı: mistakilla

yok yok arkadaş falan değil sen fazla gurur bişeye vurur durumuna düşmüşsün çıkabilmek için 2 bardak soğuk suyu tatlı kaşığı ile karıştırıp burnundan içmen lazım sonra düzeliyormuş öyle dediler dir dir de ne dediler amk

Anlamadim hocam.

diyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.