Şimdi Ara

Bu Adamlar Nasıl Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar belki de bu konu çok fazla konuşulmuştur forumda yeniyim şu an da iphone 6s plus rose kullanıyorum. Tesadüfen youtube da bu videoyu gördüm açıkcası cok sasırdım.. benım eskı telefonum ıphone 6'ydı nasıl oldu bılmıyorum ama yagmur yagarken bıraz ıslanmıstı telefon sapıttı servıse vermıstım o zamanlar sıvı temasından gıtmıstı telefon.. Bu adamlar telefonlara neler neler yapıyor adam resmen kola dokup derın dondurucu da donduruyor sonra cıkartıyor hıc bısey yok.. bızım cıhazlarımıza biraz su teması olunca kendını kaybedıyor.. bunlarda bır hıle yanıltma falan mı var? yoksa adamlar harbı harbı bunları yapıp devam mı edıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moneypenny -- 3 Haziran 2016; 16:57:26 >

• Senin böyle bir olayı görüp konu açman olay benim bu konuya cevap yazmam daha büyük olay. Cidden boş vaktim vardı. Ama senin boş vaktin benden daha fazlaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi iPhone 6 ile 6S aynı kasa gibi görünebilir ama iPhone 6S Su geçirmez özelliğine sahip.

Apple'ın bunu lanse etmemesinin sebebi Xperia gibi "hani bu su geçirmezdi ? Aha bak geçirdi" muhabbetine dönmek istemediğinden.

iPhone 6S 1 saat su altında çalışabiliyor. (Saf su tuzlu değil)

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    her forumda senin gibi adamlar var.. sana göre çok basit gereksiz bir konu olabilir bana göre çok önemli bir konu.
  • Bir üstteki mesaja aldanıp suya yakın tutmayın telefonunuzu. Su geçirmeme diye bir özellik yok iphone modellerinde şimdilik.

Bu tür gereksiz konular aldatıcı bilgilere sebep oluyor.üstte bunun ironisini yapmaya çalıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.