Şimdi Ara

bu adsl beni sinir etti yardım edin!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 aydır zoom 5510 marka modemimi adsl hattım aktif olarak kullanıyordum.3 gün önce hattım gitti.ne yaptıysam olmuyor.telekomu aradım onlarda sorun olmadığını hattın aktif ve bendeki modemide gördüklerini söylediler.sadece power ve link ışığı yanıyor yanması gereken data ışığım yok.telekomdan söylenen pc niz ile modeminiz haberleşemiyor dendi.başka aynı marka modem getirdim aynımodemlerde sorun yok.servise gitti kasa ve modem hiç bir sorun yok ama bende çalışmıyor.telekomda kendilerinde sorun olmadığını usb modemlerin hassas olduğunu elektrik hatlarımı değiştirmem gerektiğini sölediler bu nedir yaaaaaaaaaaaaaa

• kullanıcı adı ve şifreni kontrol et bazen sorun bu olabiliyo....
  • Kullanıcı adı şifre olmadı şu PPPOA mevzusu varya VC-MUX LLC arasında değiştir hangisinde tutarsa.
  • ne yaptıysam olmadı. bence telekom denen kendini geliştirememiş zihniyet bir an önce işi bilenleri getirsin oraya.yoksa içimizden tahammülü olmayanlarda çıkabilir.destek hattı diye verilen numarada karşınıza çıkan kişiye biriniz sorun lütfen pc açmayı biliyormuymuş.sanmıyorum!!!
  • Demek ki ayarların değişti yani protocolun değişmiş olabilir msela önceden PPPoA dan bağlanıyorsan belki artık PPPoE LLC den bağlanman gerekiyordur sen en iyisi telekomu ara "modemimi ayarlıyorum ayarlarımı söyler misin de"
  • PPP Protokolünü
    PPPOA VC-MUx olarak seç modem ayarlarından bir de ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.