fenerliyim.galatasaray 3-1 yada 2-1 alsın.fark atmasın yoksa çenelerinden kurtulamıyoruz.adamlar uefa kupasından bahsediyor hala ya
doğru sizde 2 sampiyolar kupası,3 UEFA kupası,1 de süper kupa olduğu için bizim aldığımz kupayı küçümsüyorsunuz
hangi kanalda maç ?
quote:
Orjinalden alıntı: BERk___
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Nasıl bir saygı yada davranış bekliyorsunuz ki?
Fenerbahçe bölümünde 20-30 defa "Sonuçta TÜRK takımı herkes desteklesin" denmesine rağmen her giren GS ve BJK li abuk sabuk konuşup çıktı.
Saygısızlığa saygısızlıkla cevap verilir.Bu akşam GS bölümündeyim ve umarım 5 yer METALİST ten...
5 mi arsenalden yediğiniz gibi mi
Evet Arsenal den 5 yedik MR.FAKE
quote:
Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF
hangi kanalda maç ?
D- Smart koyuyor. Şu D-smarta gıcık oluyorum. Benfica maçı gib,i TRT de olsada izleseydik
1 atar, 3 yer.
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
quote:
Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF
hangi kanalda maç ?
D- Smart koyuyor. Şu D-smarta gıcık oluyorum. Benfica maçı gib,i TRT de olsada izleseydik
sagol 77. kanaldaymış
1-0 olsun bizim olsun (alt verdim)
berabere kalır (gs liyim)
gs alır 1. liği garantiler
bence gs atamaz metalist 1 tane atar
Attırırlar bole
Gs yi destekliodum fb olarak ama bole bi yenilgi olamaz gfercekten yazık
bir fbli olarak skoru simdi gördüm , üzücü gercekten
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
bence gs atamaz metalist 1 tane atar
Gayet normal bir skor,kaç atarız hesabı yapmışsınız bir de..Metalist defansif ve kontrollü futbolun yeni öncüsü,deplasmanda yemez kendi evinde yemez farka gider,karşısında Chelsea olsa Barca olsa yine de dirençli futbol oynar..Ki alt oynadım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme