quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var
quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var bizde pişi deriz.
quote:Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz. Biz bişi diyoruz (yoksa ben mi yanlış anladım)
quote:Orijinalden alıntı: gezegenci quote:Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz. Biz bişi diyoruz (yoksa ben mi yanlış anladım) Biz klasiondarakultestiandora diyoruz.
Az önce popeyes maxi menü indirdim mideye (: ilk kez yedim fena değildi lezzeti ama çok doyurucuydu ilk kez bitiremedim bir menüyü..
quote:Orijinalden alıntı: arkeoloh quote:Orijinalden alıntı: gezegenci quote:Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz. Biz bişi diyoruz (yoksa ben mi yanlış anladım) Biz klasiondarakultestiandora diyoruz. bizde andoplazmikretükalim diyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: gezegenci quote:Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz. Biz bişi diyoruz (yoksa ben mi yanlış anladım) biz de bişi diyoruz