Şimdi Ara

Bu Akşam Sipariş Edeceğim Sistemim İçin Değerlendirme Yapabilir Misiniz? (Sistem Kargoda) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g45'e kötü diyor adam.Az araştır anakartıda fp olduğunu gör.
  • gayet güzel şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü demiyorum o paraya çöp diyorum, elektrik elektronik mühendisiyim. Sonunda gaming var üzerinde dragon logosu var diye forumdaki ergenler tarafından popüler olmuş bir anakart. PCB kalitesi ve komponent kalitesi beş para etmez. Aynı fiyata çok daha iyi pcbye ve komponentlere sahip anakartlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

kötü demiyorum o paraya çöp diyorum, elektrik elektronik mühendisiyim. Sonunda gaming var üzerinde dragon logosu var diye forumdaki ergenler tarafından popüler olmuş bir anakart. PCB kalitesi ve komponent kalitesi beş para etmez. Aynı fiyata çok daha iyi pcbye ve komponentlere sahip anakartlar var

At da görelim o anakartı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 12 Mayıs 2014; 0:35:37 >
  • Güzel dilekleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Muhakkak her ürün dört dörtlük olamayacaktır buna şüphem yok fakat günlük kullanımda beni yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi bir 3 sene idare eder beni anakart sonrasında zaten bilgisayarı yükselteceğim zaman yeni nesil işlemci için yeni nesil bir anakart alırım. Buda nazar olsun Tekrar teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alamat

Güzel dilekleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Muhakkak her ürün dört dörtlük olamayacaktır buna şüphem yok fakat günlük kullanımda beni yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi bir 3 sene idare eder beni anakart sonrasında zaten bilgisayarı yükselteceğim zaman yeni nesil işlemci için yeni nesil bir anakart alırım. Buda nazar olsun Tekrar teşekkürler arkadaşlar

ekran kartı hariç sistemler aynı hocam.Ben z97 gereksiz görüyorum kişisel bir tercih.Zaten sistemi alan 3 yıl içinde işlemci alacağını zannetmiyorum.Zaten 2 yıl içinde veya 1 yıl içinde yine soket değişir.Ben olsam msı g45 alırdım.60 TL cepde kalırdı.Bunun haricinde sistem on numara alın gitsin.

Edit
    Monitör olarak o linkteki aoc monitörü kullanıyorum.Aoc alın gitsin hocam.Renk kalitesi ve parlaklıgı asusdan iyi gözlerimle gördüm alırken :) Eğer fazla oyun meraklısı değilseniz ips alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 12 Mayıs 2014; 0:42:14 >

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam zaten yeni nesil işlemcilerin çıkmasına bildiğim kadarıyla daha var, z97'ye bu nesil işlemcileri bildiğim kadarıyla takamıyormuşuz. Yanlış biliyor da olabilirim ama bekle bekle dayanamıyorum artık Her gün bekleyecek bir şeyler çıkıyor ortaya, yok yeni kasa modelleri, yok bilmemne Aldım hocam aynen bu şekilde aldım, ekranı da AOC aldım gelince atarım fotoğraflarını. Maalesef fazlasıyla oyun meraklısıyım ondan IPS'den kaçındım, birde bjk_murat'ın yaptığı incelemede oyunlardaki görselliği falan gördüm çok hoşuma gitti

• quote:

Vallahi hocam zaten yeni nesil işlemcilerin çıkmasına bildiğim kadarıyla daha var, z97'ye bu nesil işlemcileri bildiğim kadarıyla takamıyormuşuz. Yanlış biliyor da olabilirim ama bekle bekle dayanamıyorum artık Her gün bekleyecek bir şeyler çıkıyor ortaya, yok yeni kasa modelleri, yok bilmemne Aldım hocam aynen bu şekilde aldım, ekranı da AOC aldım gelince atarım fotoğraflarını. Maalesef fazlasıyla oyun meraklısıyım ondan IPS'den kaçındım, birde bjk_murat'ın yaptığı incelemede oyunlardaki görselliği falan gördüm çok hoşuma gitti

ben başta asus almıştım 2 hdmi olduğu için ölü piksel çıkınca aoc aldım.Hocam beklemek hiç bir şey getirmez.Nası olsa hep iyileri çıkıcak.Şimdiden al keyfini sür.Anakart olarak z97 almak tercih meselesi.Ama aldığında tüm özelliklerini kullanabilicekmisin hayır.Zaten siz büyük ihtimalle baya değiştirmiyceksiniz.O zamana kaç soket değişir.Mesela ben 2 ay önce aldım her gün bir yenisi çıktı.Ama ben kazık yiyerek aldım sistemi orası ayrı. :)

Her işte bir hayır vardır hocam bu sayede aoc almış oldunuz :) Ben de Asus'a göre daha güzel buldum renkleri parlaklığı falan, sanırsam çok da olmasa biraz sallanma ve ghosting problemi mi ne varmış. Niye kazık yediniz hocam, kötü olmuş üzüldüm. Öyle hocam öyle o kadar yenilik oluyor ki takip edeceğim diye feleğin şaşıyor :D

Edit: Ama 2 hdmi olayı ne yalan söyleyeyim beni de cezbetmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamat -- 12 Mayıs 2014; 0:54:58 >
  • quote:

Her işte bir hayır vardır hocam bu sayede aoc almış oldunuz :) Ben de Asus'a göre daha güzel buldum renkleri parlaklığı falan, sanırsam çok da olmasa biraz sallanma ve ghosting problemi mi ne varmış. Niye kazık yediniz hocam, kötü olmuş üzüldüm. Öyle hocam öyle o kadar yenilik oluyor ki takip edeceğim diye feleğin şaşıyor :D

Ben sistemi aldığımda %25 ile vatandan aldım malum o zamanlar %30 olmazdı.Bende aldım 1 hafta geçti birde ne göreyim %30 indirim olmuş hafta sonu.Benim 3800e aldığım sistem 3400 tl olmuş.Ben gtx770 kullanıyorum.Bu sayede gtx780 kaçırmış olduk.Hep aklıma gelmezmi sistemi her kullanışımda :D Monitöre gelirsek sallanması var evet en ufak şeyde azda olsa sallanıyor.Ama bu fiyata bundan iyisini bulmak zor.Ben 565 tlye aldım %25 ile

• confuest kullanıcısına yanıt
    Daha iyisini onerde hocam bizde bilgi sahibi olalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Monitörde %25 ile %30 arasında neredeyse yok denecek fiyat farkı var da ah o toplam sistem :( Hocam çok üzüldüm ya, gerçekten koyar insana :( Bende böyle konuları içine dert eden birisiyimdir, bayağı bir sıkıntı yapardım kendime. Vallahi hocam keşke İnventus'tan toplasaydınız ya, baksanıza 3575'e hallettim işletim sistemi dahil. Gerçi sizin monitör dahil 3800'ydi dimi?
  • quote:

Monitörde %25 ile %30 arasında neredeyse yok denecek fiyat farkı var da ah o toplam sistem :( Hocam çok üzüldüm ya, gerçekten koyar insana :( Bende böyle konuları içine dert eden birisiyimdir, bayağı bir sıkıntı yapardım kendime. Vallahi hocam keşke İnventus'tan toplasaydınız ya, baksanıza 3575'e hallettim işletim sistemi dahil. Gerçi sizin monitör dahil 3800'ydi dimi?

evet hocam :) Bende çok dert ediyorum.Diyorum ekran kartında öyle bir arıza çıksınki iade edip gtx780 alıyım ama nerde
    Hocam emin olun 780 alsaydınız kesin bir arıza çıkardı, bu işler böyle ne yazık ki :) Şanssızız arkadaş şanssız :D Birde internetten mi sipariş verdiniz? Ben ekranı internetten sipariş ettim de tedirginim inşallah şansıma ölü pikseli olmayan sorunsuz bir monitör gelirde değiştirmek zorunda kalmam.
  • quote:

Hocam emin olun 780 alsaydınız kesin bir arıza çıkardı, bu işler böyle ne yazık ki :) Şanssızız arkadaş şanssız :D Birde internetten mi sipariş verdiniz? Ben ekranı internetten sipariş ettim de tedirginim inşallah şansıma ölü pikseli olmayan sorunsuz bir monitör gelirde değiştirmek zorunda kalmam.

Monitör şans işi ama keşke vatandan görüp alsaydınız.Neyse geldiği gibi ölü piksel testi yapın sorun varsa en yakın vatan mağazasına gidip değiştirin :) Ben mağazadan almıştım
    Hocam bugün gidip alacaktık da bir aksilik oldu. Malum gece 12 yani pazartesi olduğunda gündüzü bile beklemiyorlar tak fiyatı yükseltiyorlar. Bende 22.30 gibi sipariş ettim daha yeni ettim anlayacağın :) Bir hafta daha bekleyemem dedim sonuçta pc hafta içi gelecek bir sıkıntı olursa arabayla tak gider değiştiririz sonuçta fiyat aynı aldığım fiyat :) Ben hızlıca göz attım da ölü pikseli video izleyerek mi anlayacağız öyle bir test vardı, yoksa başka bir yolu var mıdır bende araştırayım bir yandan :)
  • quote:

Hocam bugün gidip alacaktık da bir aksilik oldu. Malum gece 12 yani pazartesi olduğunda gündüzü bile beklemiyorlar tak fiyatı yükseltiyorlar. Bende 22.30 gibi sipariş ettim daha yeni ettim anlayacağın :) Bir hafta daha bekleyemem dedim sonuçta pc hafta içi gelecek bir sıkıntı olursa arabayla tak gider değiştiririz sonuçta fiyat aynı aldığım fiyat :) Ben hızlıca göz attım da ölü pikseli video izleyerek mi anlayacağız öyle bir test vardı, yoksa başka bir yolu var mıdır bende araştırayım bir yandan :)

Onun çok basit yolları var alınca pm at sana söylerim.Sistemi merakla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim hocam :) Ekran büyük ihtimalle yarın gelir, çarşamba günü de kasa gelecek. Ekranı da laptopum la görüntüyü aktarıp test etmeyi düşünüyorum, gelsin bir sistem atacağım fotoğraflarını ben de aşırı heyecanlıyım hocam :)
  • Hayırlı olsun.Keşke Z97 çipset anakart alsaydın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.