Şimdi Ara

Bu Akşam Sipariş Edeceğim Sistemim İçin Değerlendirme Yapabilir Misiniz? (Sistem Kargoda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam İnventus'a daha gelmemiş z97 kartlar, daha da beklemeye sabrım yoktu aldım gitti sistemi :D
  • Alamat A kullanıcısına yanıt
    Vatanda mevcuttu ordan bizzat gidip alabilirdiniz.Kontrol ederek.Yapacak bir şey yok.Z97 pek yenilik getirmiyor zaten sadece broadwell desteğin olurdu.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Ben anlamıyorum hocam montaj falan ondan İnventus'u tercih ettim :) Zaten ben işlemciyi değiştirene kadar daha çipset değişir düşüncesindeyim.
    Vatan ücretsiz montaj yapıyor.İçlerinden montajdan anlayan biri dahi oluyor.Haklısın uzun bir süre seni idare edecek sistem kurmuşsun.Resim atınca bizi de haberdar etmeyi unutma
    Öyle hocam da güvenemediğim için oraya yönelmedim, ekranı bile Vatan'dan ne tedirginlikle aldım bir bilseniz :D Yarın ekran gelecek umarım bir sorun çıkmaz da rahat bir nefes alırım, tabii hocam seve seve :)
    Ürünleri bizzat vatandan kontrol ederek aldığınızda hiç bir kusur çıkmaz.Windows da aldıysanız tüm kurulumu orda yapar hazır halde verirlerdi.Başında durduğunuz sürece bir şey olmaz.Monitörden bir şey çıkacağını sanmam.İnternetten sipariş verdiysen bilemem.
    İnternetten aldım daha doğrusu zorunda kaldım hocam. Pazar akşamı bilgisayarı sipariş edecektim, ekranı da şubeye gidip alacaktım fakat bazı sorunlar oldu o yüzden bilgisayar hafta içi geleceği için bende indirimli fiyattan ki biliyorsunuz Pazartesi tak 00.00'da fiyatları yükseltiyorlar, monitörsüz kalmamak için internetten kampanyalı fiyattan almak zorunda kaldım. Sorun olursa gidip değiştiririm arabaya atlar ne yapalım:)
  • Resimleri bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bu arada sistem gayet güzel anakartı aslında z97 seçseydin brodwell desteği vardı pek fazla olmasada vatan konusunda pek sıkıntı olmuyor genellikle bir duydugum kadarıyla hdd ters takabılıyorlarmış ömürlük bir sistem almışsınız resimlerinizi burayada koyarsınız bizde bir bakarız fikir sahibi oluruz.
  • Hocam o monitör ekran kartına düşük kalmamısmı ? Bende bu sistemin aynısını alacagım 120 hz monitor tavsiye ederim

• Crew06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüğüm monitörlerin hepsi benim bütçemi geçen cinsten, bende yüksek hz li alamayınca görüntü kalitesi güzel olsun diye araştırmaya girdim ve kafam buna yattı :) Ha gözümden kaçan var mıdır vardır ama olsun ne yapalım, sizin de sisteminiz şimdiden hayırlı olsun :)
  • Mesajim bulunsun hayirli olsun fotograflari bekliyorum

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    Yarın elimde olacak, gelir gelmez atacağım fotoğraflarını Çok teşekkürler
    Hayırlı olsun.
  • Çok teşekkür ederim eksik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alamat

Çok teşekkür ederim hocam :) Ekran büyük ihtimalle yarın gelir, çarşamba günü de kasa gelecek. Ekranı da laptopum la görüntüyü aktarıp test etmeyi düşünüyorum, gelsin bir sistem atacağım fotoğraflarını ben de aşırı heyecanlıyım hocam :)

Bendede vardı ilk aldığımda heyecan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS leri beklioruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.