Bu sene 3. Sınıfı bitirdim 3 sene daha var ama ben bıktım bu tıptan, 4,5,6 nispeten daha zevkli ve daha az yorucu geçer mi,bu çile ne zaman biter Bitse de kurtulsam be çok yoruldum çok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu allahın belası tıp ne zaman bitecek
-
-
Yapay zeka bitirecek merak etme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bitmeden bitirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imam olmak için hala geç değil
Hocam okurken bu kadar bunaldıysan bunun daha 3 sene eğitimi sonra tusu sonra asistanlığı var
Yol yakınken bence Myp yap eğer gerçekten sevmiyorsan mesleği
Ah ah imamligi bosver su cinci hocalar var ya ondan olacaktim off off ne paralar dönüyor orda,gunde 50 kisiye bakiyor adam kapisinda sira var,listeye koyuyorlar seni sadece listeye yazilmak 200 tl,doktordan çok kazanıyorlar daha rahatlar of offf
hani nasil bittigini bile anlamiyoduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçsem neye geçerim ki hocam para getirecek bir bolum lazim bana, param yok kisa vadede para kazanmam lazım onun derdindeyim şu an bu yüzden dişimi sıkıyorum
Neyinden bıktığına bağlı olarak değişir.
3 sene boyunca bıkıp 4 5 6 da mutlu olan da gördüm, daha da dibe batan da.
Bu kafadaysan okuma zaten.
-
daha uzmanlığı var, mecburi var, yandal var, yandalın mecburisi var
yol yakınken cenge alalım seni
-
Mezun olunca kazanacağın parayı düşün sık dişini
-
300 tane 200'lük banknotu düşün.
-
Zaman hızlı geçiyor burada 4 5 kişilik telegram grubuyla milleti tıptan çeldirmeye çalıştığımız günleri dün gibi hatırlıyorum.Şimdi 3 olduk Allah'ın izniyle.
Bir Tıp uğruna ne güneşler batıyor
Parti şimdi başlıyor. Stajlarda hoca aniden soru sorup bilmeyince seni arkadaşlarının yanında küçük düşürecek. Sözlülerde şıklardan gitmek diye bir seçenek yok.
Tıp fakültesinin foruma üye olmuş halisin.
Gerçekten senin gibiler çok oluyor orada. Ders çalışmadım deyip uyumadan ders çalışan, hangi nottan çalışsan deyip doğru notu yalayıp yutan, 70 80 bin maaş alıp 30 binle geçinemiyorum diyen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6E4D667 -- 29 Temmuz 2023; 23:12:14 >
Oturup agliycam şimdi hadi komitelerde çıkmış fakan oluyordu,satjalarda ne yapicaz sozlude çıkmış sorular diye bir sey yok mu ya, yine ezber ve gereksiz bilgi yüklü 3 sene mi olacak nasil olacak hocam
Yok be hocam fakültede böyle değilim 😂😂. Sıralamam sınırdaydı o zaman.(2021'de 23k'idi sınır hey gidi hey).4 5 arkadaşla anlaşıp böyle hinzirliklar yapmıştık.Birimiz karsta bendeniz kıbrısta birimiz dişte vs.
Gereksiz ve ezber yüklü çalışma temposundan bıktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yapay zeka bitirecek merak etme
|
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- üniversite hocası nereye şikayet edilir
- apotemi paragraf zor mu
- ıq paragraf zor mu
- ankara mı istanbul mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X