Şimdi Ara

bu amatör kardeşinize bir yorumu çok görmeyin :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigithan.sahinel

Bende Fatsa'da yaşadım 3 sene,şimdi başımı taşlara vuruyorum neden oradayken fotoğrafçılığa başlamadım diye,Ordu'da gerçekten harika kareler var. Sen de hiç amatör değilsin çok başarılı hepsi.

Ordu ve ilçeleri manzara fotoğrafçılığı için gerçekten çok iyi malzeme sunuyor, ancak heryerde ölümsüzleştirmeye değer kareler bulunabilir, samsuna yeni geldim bakalım burada da çalışacağız
  • Sen nehri fotografı diğerlerine göre daha iyi kompozisyon içeriyor Sen nehri ve Sen nehrini çizen kişiyi güzel yakalamışsın .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DuHaN_ -- 11 Ekim 2013; 14:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DuHaN_

Sen nehri fotografı diğerlerine göre daha iyi kompozisyon içeriyor Sen nehri ve Sen nehrini çizen kişiyi güzel yakalamışsın .....

o bölgede daha ne malzemeler çıkardı da zamanım yoktu
  • Resimlerinizi beğendim hocam, başarılar
  • müthiş
  • Amatörler bunu yapıyorsa pofesyonellerin ne yapabileceğini çok merak ediyorum.
    İlk yorumundaki ilk resmini gerçekten çok beğendim. Devam devam ^^
  • Güzel görünüyo
  • Amatör birine göre harikasın
  • Gece çekimlerinde 20 30 ya da blub da kendi surenizi belirleyerek pozlamalar yaparksanız daha iyi sonuclar elde edebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

Gece çekimlerinde 20 30 ya da blub da kendi surenizi belirleyerek pozlamalar yaparksanız daha iyi sonuclar elde edebilirsiniz :)

Öncelikle kaliteli bir tripod almam gerek hocam bir de uzaktan kumanda, yoksa az ışıkta titremeyi engelleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgamı geçiyon bunlarmı amatör
  • http://500px.com/ond3r göz at istersen hiçbirinde tripod kullanmadım. Makinami koyacak yerler aradım :) tabi biraz çizebilirsin cihazı
  • güzel ancak fotoğraflarla oynanmış. orjinal olsa daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

http://500px.com/ond3r göz at istersen hiçbirinde tripod kullanmadım. Makinami koyacak yerler aradım :) tabi biraz çizebilirsin cihazı

Fotoğraflarınız gerçekten hoş hocam beğendim iyi sabitlemişsiniz ancak ben bu kadar iyi sabitleyemiyorum nedense, sürekli titreme oluyor uzun enstantanelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrasmaaltedemezsin

güzel ancak fotoğraflarla oynanmış. orjinal olsa daha iyiydi.

teşekkür ederim, fotoğrafların raw formatındaki ham halleri üzerinde exposure beyaz dengesi sıcaklık gibi ayarlarında değişiklik yaparım genelde, zaten raw formatı bu işi yapmak için kullanılır ancak herhangi bir efekt verilmemiştir.
  • 1. ve 2. fotoğraflar çok hoş. Diğerleride güzel. Ellerinize sağlık.. Başarılar..
  • 1ve3 süper olmuş ortalama puanın 10/8 . devAm et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı olmuş hocam. Emeğine sağlık ...
  • güzel
  • bazı fotolarda gökyüzünde noise var ancak yiine de çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.