Şimdi Ara

BU AMATÖRÜN YARDIMA İHTİYACI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.arabalar konusunda pek bir bilgim yok açıkcası herkesin bildigi kadar bilirim.buradaki herkes gibi araba almayı düşünüyoruz bütçemiz kesin olmamakla beraber 56-57.000 lira üst sınır içeriyor.baktıgımız arabalar öncelikle şu anlık favorimiz olan golf.tiguan, nissan juke, alfa romeo guiletta, ford focus hb, toyota corolla, nissan qashqai, renault megane, chevrolet cruze vbvb. :)

aradıklarımızı liste haline getireyim okuyanlar ve yardımcı olmak isteyenler daha rahat cevap verebilsinler :)
    donanım= orta halli veya full donanım tercihimiz
    performans= ekstra bir beklentimiz yok.bu paraya olan arabaların ortalama performansları yeterlidir ama hantal olmasını da istemeyiz :)
    2. el= 6 7 yıl kullanırız bu arabayi ortalama.kolay alıp satabilen bir aile yapım yok huy meselesi :)
    kullanım şartları ve km= istanbul beykozdayız istanbul trafiginin az hissedildigi yine de nasibini aldıgı yerlerden.taş çatlasa senede 7-8bin km
    iç mekan genişligi=işte can alıcı nokta.boyum 1.89 ve yapılı bir insanım guilettaya sıgmadım renault biraz sorun yaratti diz mesafesi ve tavan çok önemli maglum önce arabaya binebilmem gerek
    vites=kesinlikle manuel.

dizel veya benzinli olması üstteki kullanımımıza göre degişebilir dedigim gibi benzini ekstra yakmıyorsa sorun yok 7-8bin km yapıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrhenius -- 24 Ağustos 2012; 17:59:19 >

• sanırım yardım alamayacagım
  • ecoBoost 125 ps focus 49bin tl gibi bir fiyata, manuel. 1.4 130 hp megane daha gelmedi ama dergide ikisinin karşılatırması var, isterseniz tarar, yayınların. ha bir konu vardı bunla ilgili, son günlerdeki başlıklardan bulabilirsiniz. vw tsi var bir de. golf kasa değiştiriyor, bilmem bu tip konularda fikriniz nedir? bravo 1.4 t-jet 120 hp, astra 1.4 turbo 140 hp gibi seçenekler de var.

bir de 2. el mevzusu var. o fiyata iyi 2. el araçlar da alınabilir. (ecoBoost mondeo, 1.4 turbo insignia olabilir.)

şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar.

alıntı yaparsanız ayrıntıya da girebiliriz.

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

ecoBoost 125 ps focus 49bin tl gibi bir fiyata, manuel. 1.4 130 hp megane daha gelmedi ama dergide ikisinin karşılatırması var, isterseniz tarar, yayınların. ha bir konu vardı bunla ilgili, son günlerdeki başlıklardan bulabilirsiniz. vw tsi var bir de. golf kasa değiştiriyor, bilmem bu tip konularda fikriniz nedir? bravo 1.4 t-jet 120 hp, astra 1.4 turbo 140 hp gibi seçenekler de var.

bir de 2. el mevzusu var. o fiyata iyi 2. el araçlar da alınabilir. (ecoBoost mondeo, 1.4 turbo insignia olabilir.)

iyi günler.

focusun donanım seviyesi nedir acaba :)
    meganehakkında bir fikrim yok ilk defa sizden duyuyorum sanırım bizim baktıgımız model daha düşük bg gücüne sahipti :)

şu anlik favori aracımız golf.babam bizden biraz daha farklı düşündügü için yılların prestiji golf adamın kafasında oluşmuş ama yeniliklere açık biridir dert degil o yüzden :) tsi 1.4 122ps nin iyi bir performansa sahip oldugunu duyuyorum tabikii bu arabalara göre.

2. el düşünmüyoruz yine de teşekkürler :)

• bir de tiguan ile golf aynı motoru kullanıyorken kasa farkı yüzünden golfün daha iyi yani performans açısından daha iyi oldugunu düşünüyorum ne derece dogrudur acaba?

astra turbolar ile golflerin arasını sormaya korkuyorum açıkcası bu iki arabanın rekabeti adamı öldürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrhenius

quote:

ecoBoost 125 ps focus 49bin tl gibi bir fiyata, manuel. 1.4 130 hp megane daha gelmedi ama dergide ikisinin karşılatırması var, isterseniz tarar, yayınların. ha bir konu vardı bunla ilgili, son günlerdeki başlıklardan bulabilirsiniz. vw tsi var bir de. golf kasa değiştiriyor, bilmem bu tip konularda fikriniz nedir? bravo 1.4 t-jet 120 hp, astra 1.4 turbo 140 hp gibi seçenekler de var.

iyi günler.

focusun donanım seviyesi nedir acaba :)
    meganehakkında bir fikrim yok ilk defa sizden duyuyorum sanırım bizim baktıgımız model daha düşük bg gücüne sahipti :)

şu anlik favori aracımız golf.babam bizden biraz daha farklı düşündügü için yılların prestiji golf adamın kafasında oluşmuş ama yeniliklere açık biridir dert degil o yüzden :) tsi 1.4 122ps nin iyi bir performansa sahip oldugunu duyuyorum tabikii bu arabalara göre.

2. el düşünmüyoruz yine de teşekkürler :)

yazarken ben de düşündüm donanımı, hatırlayamadım ve dergiye baktım: titanium (full).

• quote:

bir de tiguan ile golf aynı motoru kullanıyorken kasa farkı yüzünden golfün daha iyi yani performans açısından daha iyi oldugunu düşünüyorum ne derece dogrudur acaba?

astra turbolar ile golflerin arasını sormaya korkuyorum açıkcası bu iki arabanın rekabeti adamı öldürür

altyapı, kütle vb. şartlardan dolayı. bir de biri binek, diğeri mini suv. haliyle, golf daha iyi geliyor.

astra ve golf arasında bir rekabet var ama golf'ün önde olduğunu söylemek mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bir de tiguan ile golf aynı motoru kullanıyorken kasa farkı yüzünden golfün daha iyi yani performans açısından daha iyi oldugunu düşünüyorum ne derece dogrudur acaba?

altyapı, kütle vb. şartlardan dolayı. bir de biri binek, diğeri mini suv. haliyle, golf daha iyi geliyor.

astra ve golf arasında bir rekabet var ama golf'ün önde olduğunu söylemek mümkün.

bir de highline tdi golf ile Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Sport&Style(kopyala yapıştır yaptıgım cok belli oldu mu acaba :D ) aynı fiyatta.57bin.acaba hangisi daha mantıklıdır? beklentilerimizi belirttim daha önceden.

açıkcası astra alacagıma golf alırım.2013 kasası yeniymiş ama bekleyebiliriz.

• aklıma takılan başka bir karşılaştırma ise vw golf 1.4 tsi highline 47.000 lira.seat leon fr(frnin ne oldugunu bilmiyorum ama yüksek donanım ismi gibi geldi ) yine bu civarda bir fiyatı var.motorları aynı sanırım ama birisi 122 birisi 125 beygir gücünde.
  • up
  • quote:

up

almışken dizel golf daha mantıklı olur bence. bir de fr, leon'un alt performans modelidir. (üst olan cupra) ama sonradan donanım ismi olarak da kullanılmaya başlandı diye biliyorum. tasarım (tamponlar, jant, marşpiyel ve en önemlisi ledli stoplar) olarak daha farklı oluyorlar, en büyük farkları bu. motor güçlerinin farkı da araca uyum için küçük bir oynamadan başka bir şey değildir.

örnek 1.4 tsi fr:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-1-4tsi-fr-hatasiz-96745338/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.