Şimdi Ara

BU ANAKART PORBLEMLİMİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim anakartım asus p5vd2-vm anakarta 2 adet 512 mb A-DATA 800 mhz ram taktım single kanal olarak çalııyor normalde dual olarak çalışması gerekiyor yoksa anakartta mı bir roblem war yardımlarınızı bekliyorum şimdiden alakanıza teşekürlerr

BU ANAKART PORBLEMLİMİ???

• ram leri dual channel slotlarına taktığından eminsen başka ram lerle dene derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

ram leri dual channel slotlarına taktığından eminsen başka ram lerle dene derim

+ olarak bıosta dual le ılgılı herhangı bır ayar gozune carpacakmıs bak bır
  • Anakartın dual channel ram desteklemiyoda ondan bak asus nedemiş

Single-Channel DDRII 667
    DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With initial speeds from 667MHz

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=369&model=1417&modelmenu=1
  • pardon ben laptopumu 28 eylulde verdım servıse aynen de yazmak ıstyrm ben anadolu yakasında otururm bana burda pavılıonlara bakılmadıgını soledıler HemEN de aradım gıttım servısler burda bakmadıklarını soledıler sonra her neyse musterı hızmatlerını aradım bana anadolu yakasında bakılmadıgını ve yerlerını olmadıgını soledıler sonra zaten kızgınım musterı hızmetlerındekı kız bıde bana kadıkoy hasanpasa toplama yerının oldgunu fakat soledıler o sıra kapatmamam gerektı telefonu
    ıkı dk sonra yıne aradım musterı hızmetlerınekı kız bana demesın mı bakılmıyor okmeydanına goturmem gerekıyormus yada ozel kargo ya vermem gerekıyormus ya ben nasıl emanet ederım pc ederım yaa
    her neyse ben yıne aldım kadıkoydekı adresının goturdum hıc problem cıkartmadan aldılar sagolsunlar ama nasıl musterı hzımetlerı yetıstırıyorlar anlamıyrm
    sonra aradım 5 gun bana demesınler mı daha bellı olmamıs sonra daha sonra aradım ıste ana kart yanmıs ben bılgısayarımın daha ustundekı jelatının bıle acmamıstım ama nasıl yanar anlamaıyrm bugn ıs gunu olarak 20 gunu halen ses yok ıste bana daha parcanın yurt dısından gelmedıgını soledıler bıde bısı sormak ıstyrm sız ce ben nasıl bozabılırım beklıyorum buyuk bı azımle bıde annem ıstedım dıe bana hedıye almıstı ona da bısı dıyemıyrm modelı HP PAVILION DV6189EU ARKADASLAR BANA BISILER SOLEIN ARTIK UZLUYORUM
    sız ce garantı kapsamındadır dımı

• Yardımlarınız için teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.