Şimdi Ara

bu anakarta dikkat! Gigabyte P31-DS3L C2D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu anakartla 2 sistem topladık 3 gb ram kullanmamız gerekiyordu 3* 800 mhz 1 gb kingston ram bu anakart hertürlü uğraşımıza rağmen kesinlikle 2 gb üstü ram görmüyor. bios u update ettik. farklı marka ramler farklı kombinasyonlar farklı mhz lerde ramler denedik ancak 2 gb üstünde rami görüyor. anakartın desteği 4 gb olarak gözküyor. servisindende bir cevap alamadık. ve acayip sorunlu bi anakart 3 ayda 5 defa bios güncellemesi çıkmış. ancak halen sorunlu. alacak arkadaşlar dikkat etsin. ucuz etin yahnisi mındar olur. en sonunda aynı çipsetli Asus P5KPL G31 model anakartı kullandık canavar gibi çalışıyor. bu anakartla sorun yaşayanlar varsa burda paylaşsın. bence kesinlikle sorunlu bir anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bburakbudak -- 18 Ekim 2007; 9:44:49 >

• Tamda bunu almayı düşünüyodum bilgiler için saolasın.. Kullanan arkadaslar bu duruma ne dicekler acaba?
  • aman arkadaşım sakın alma. biz kesinlikle stoktan sildik bu anakartı. ithalatçı serviside yardımcı olamadı. zaten 3 ayda 5 bios güncellemesi çıkan anakart mutlaka problemlidir. yakında bunun yeni versiyonu filan çıkar kesin. ondan alırsın. yada p35 lere yönel. ucuz etin yahnisi mındar olur.
  • Bu kartta bios tan kaynaklanan sorunlar var.

1- Creative Audigy 2 ZS Platinum pro ses kartım var. Bunu gerçek performansıyla kullanamıyom. Ses aygıtlarında değil diğer aygıtlarda görüyor.
    2- 2 GB üstü ram desteklemiyor. En son bios u yüklediğim halde üstelik. Vista yükledikten sonra Crysis ta 2 GB yetmedi ek yapıyım dedim. Nanay. Önce pc yi kitledi sonra ısrarlarıma dayanamayıp açtı ama 2 GB dan bi adım yukarı atmıyor.
    3- Ramlerin hepsi aynı marka kingston 1x4 800 mhz 16 chip ama yinede görmüyor.
    4- Anakart üzerindeki pasif soğutuculu chipe fan takmadan rahat edemedim. Elimi yakıyordu çünkü.
    5- Sistemimin en dandik parçası diyebilirim. PCI slotlara taktığınız kartlar sata çıkışlarını kapatıyor. Saç baş yolduruyor.
    6- Yeni bir anakarta eski güney köprüleri eklenerek çakma bir kart yapmışlar.
    7- Eski Abit anakartım rüyalarıma giriyor. Pişmanım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidumrull -- 26 Temmuz 2008; 19:28:00 >

• P31 CHPSET ABİ zaten kactane varki p31 pıyasada adamalr uydurmasyon yapmıslar yaaa yazıkkk
  • İşin enteresan tarafı arkadaşlar hepsiburada.com a kart hakkında iki defa yorum yazdım. Yayınlamadılar. Şimdi bunu bile bile satacaklar 4 gb ram destekli diye. Peki millet geri getirince ne yapacaklar merak ediyorum doğrusu..

Yani anlayacağımız satıcılar malı değil bizi satıyorlar....
  • dostum ramlerin çipleri uyuyormu ona bak bi öyle bilip bilmeden kartı suçlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 ramde aynı mhz, aynı chip sayısı, aynı marka, Kingston KVR800. O dediğini düşünüp öyle aldım daha doğrusu aynısı ile değiştirdim. Bu arada bu anakarttan sizde mevcutmuki hemen suçlama olarak algılıyorsunuz. Deneyipte başardıysanız amenna!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidumrull -- 27 Temmuz 2008; 21:01:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

dostum ramlerin çipleri uyuyormu ona bak bi öyle bilip bilmeden kartı suçlama

Ben pc satıcısıyım ve teknık servıs bnde daha öne aldım aynı şikayeti yaa malesef doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.