Bildirim
Bu anakarta ekran kartımı takabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
A68HM-E33 V2, her ne kadar APU işlemcilerle harici ekran kartına duymayan sistemlerde kullanıyor olsa da, işlemci yuvasına en yakın PCIex16 yuvasına, GTX980Ti dahi takıp rahatlıkla kullanabilirsin hocam. -
Takılır fakat ekran kartın varsa ve FM2+ kuracaksan sakın APU alma 860K veya 880K al. -
x4 840 satın aldım elime ulaşmadı daha.
Fakat bunun ekran kartı yeri biraz geride gibi. ben monitor kablosunu ekran kartına takıyodum. Şimdi gene öyle mi yapcam? yoksa ekran kartını takıp monitor kablosunu üstteki mavi yere mi takcam? -
quote:
Orijinalden alıntı: 99ek99
Fakat bunun ekran kartı yeri biraz geride gibi. ben monitor kablosunu ekran kartına takıyodum. Şimdi gene öyle mi yapcam? yoksa ekran kartını takıp monitor kablosunu üstteki mavi yere mi takcam?
Evet, monitör kablosunu harici ekran kartının DVI yada HDMI yuvalarından birine takacaksın. Monitörün sadece VGA destekliyorsa DVI/VGA dönüştürücü alman gerekiyor. Eğer harici ekran kartı kullanmayacaksan, anakartın üzerindeki VGA yada HDMI çıkışlarından birini kullanarak monitörden görüntü alırsın.
http://tr.msi.com/product/mb/A68HM-E33-V2.html#hero-overview
-
quote:
Orijinalden alıntı: Draker
quote:
Orijinalden alıntı: 99ek99
Fakat bunun ekran kartı yeri biraz geride gibi. ben monitor kablosunu ekran kartına takıyodum. Şimdi gene öyle mi yapcam? yoksa ekran kartını takıp monitor kablosunu üstteki mavi yere mi takcam?
Evet, monitör kablosunu harici ekran kartının DVI yada HDMI yuvalarından birine takacaksın. Monitörün sadece VGA destekliyorsa DVI/VGA dönüştürücü alman gerekiyor. Eğer harici ekran kartı kullanmayacaksan, anakartın üzerindeki VGA yada HDMI çıkışlarından birini kullanarak monitörden görüntü alırsın.
http://tr.msi.com/product/mb/A68HM-E33-V2.html#hero-overview
Eskisi gibi monitorü ekran kartına takcam yani , teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99ek99 -- 29 Ekim 2015; 0:57:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X