Ekran kartına siz kendiniz karar vericeksiniz. Hangi amaç için kullancaksınız bilgisayarı, vs vs.. Biçok ekran kartı var..
quote:
Orijinalden alıntı: Gereqsiz
Ekran kartına siz kendiniz karar vericeksiniz. Hangi amaç için kullancaksınız bilgisayarı, vs vs.. Biçok ekran kartı var..
yani her ekran kartı uyar mı ? hangileri uyar o anlamda dedim.support uknow
quote:
Orijinalden alıntı: Blacknight
yani her ekran kartı uyar mı ? hangileri uyar o anlamda dedim.support uknow
Alıntıları Göster
Hocam anakartın modelini yazarsan daha kolay yardımcı olunur, ama sanırım senin anakart büyük olasılıkla agp 8x destekliyordur. Agp 8x olan her kartı destekler sanırım, ama dediğim gibi anakartın modelini yazarsan daha kolay olur söylemesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sethlans
Hocam anakartın modelini yazarsan daha kolay yardımcı olunur, ama sanırım senin anakart büyük olasılıkla agp 8x destekliyordur. Agp 8x olan her kartı destekler sanırım, ama dediğim gibi anakartın modelini yazarsan daha kolay olur söylemesi.
bu kartta agp yokmuş arkadaşlar.nasıl olacak hangisi uyacak buna?5200 üstü olsun.6600 falan uyar mı.gerçi işlemci p4 neereye kadar gidecez ama neyse siz söyleyin.
ben ce 7600gs sonic al derim ben kulanuyorum çok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: darknesssman
o ban niye.pahalı olmasın ucuz ve kaliteli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: darknesssman
Bence 6600 ünden yukaarısı fazla al bir tane 6600 GT veya daha altıda olur. 80-90 ytl lik en az ddr-2 destekli 128 bitlik bir kart al senin işini fazlasıyla görür. Bu sistem için öyle çok para dökmeye gerek yok. Bu arada PCI Express x16 alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Sethlans
Bence 6600 ünden yukaarısı fazla al bir tane 6600 GT veya daha altıda olur. 80-90 ytl lik en az ddr-2 destekli 128 bitlik bir kart al senin işini fazlasıyla görür. Bu sistem için öyle çok para dökmeye gerek yok. Bu arada PCI Express x16 alacaksın
Alıntıları Göster
ddr 2 destekliyo mu ki anakart?bu ekran akrtı nasıl INF GEFORCE 6600 128MB 128BIT PCI-E 16X EKRAN KARTI
Alıntıları Göster
PCI Express x16 alacaksın arkadaşın dediği gibi Almışken biraz iyisi alcam dersen 7300 felan al çok pahalı olduğunu sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
PCI Express x16 alacaksın arkadaşın dediği gibi Almışken biraz iyisi alcam dersen 7300 felan al çok pahalı olduğunu sanmıyorum
Alıntıları Göster
6600 ve 7300 anakarta uyar dimi.sonra uymazsa ayvayı yemiyelim arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
quote:
Orijinalden alıntı: Blacknight
6600 ve 7300 anakarta uyar dimi.sonra uymazsa ayvayı yemiyelim arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru