Şimdi Ara

Bu anakarta hd7850 olur mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak istediğim ekran kartı : 2. el 7850 olurmu arkadaşlar..Son 7-8 yıldır donanım mevzusuna uzak kaldım. Şimdi elimde aşağıdaki sistem var ona bir monitör bir de ekran kartı almayı düşünüyorum. Genelde bizim oğlan oynayacak, arada bir bende oynarım. Eskiden nfs hastasıydım( mw 2)
    Ekran kartı ütcem : maksimum 200 tl

bu fiyata başka ekran kartı tavsiyesi de alabilirim ama sıfırların bu fiyatlıları malum düşük performanslı..

sistem :
    amd peinom sanırım 3 çekirdekli
    4gb ram
    power 350w
    500gb hd

anakart : FOXCONN A6VMX 690V DDR2 S+V+L PCIx AM2+

link vereyim :http://www.adimbilgisayar.com/index.php?product_id=67&page=shop.product_details&category_id=23&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=71

( pciex16 bu konulara uzak kaldım özellikle )

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatcbci

Almak istediğim ekran kartı : 2. el 7850 olurmu arkadaşlar..Son 7-8 yıldır donanım mevzusuna uzak kaldım. Şimdi elimde aşağıdaki sistem var ona bir monitör bir de ekran kartı almayı düşünüyorum. Genelde bizim oğlan oynayacak, arada bir bende oynarım. Eskiden nfs hastasıydım( mw 2)
    Ekran kartı ütcem : maksimum 200 tl

bu fiyata başka ekran kartı tavsiyesi de alabilirim ama sıfırların bu fiyatlıları malum düşük performanslı..

sistem :
    amd peinom sanırım 3 çekirdekli
    4gb ram
    power 350w
    500gb hd

anakart : FOXCONN A6VMX 690V DDR2 S+V+L PCIx AM2+

link vereyim :http://www.adimbilgisayar.com/index.php?product_id=67&page=shop.product_details&category_id=23&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=71

( pciex16 bu konulara uzak kaldım özellikle )

Güç Kaynağın yetersiz kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman bu fiyata güç kaynağımında yeteceği ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz, 2. el de olur?
  • Power ın bir fotosunu at 7770 olabilir

• Resim yüklemeye çalışıyorum..

Bu anakarta  hd7850 olur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihatcbci -- 5 Mart 2015; 11:39:13 >
  • Fikri olan yok mu bugün yarın almak istiyorum..
  • 200 liraya 7850 mi var?güç kaynağı iyi değil ve buna göre 200 liraya ikinci el kart söylediğin dediğin anda ya nadir kartlardan söyleyeceğiz bulamayacaksın ya da biraz bekleyeceksin.ben 7750 olabilir diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

200 liraya 7850 mi var?güç kaynağı iyi değil ve buna göre 200 liraya ikinci el kart söylediğin dediğin anda ya nadir kartlardan söyleyeceğiz bulamayacaksın ya da biraz bekleyeceksin.ben 7750 olabilir diyorum.

10- 20 tl farkla var.. Almayı düşündüğüm kart .. Ama psu yetersiz işte ...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-amd-radeon-hd-7850-1gb-gddr5-256-bit-203469707/detay

http://forum.donanimhaber.com/m_100318708/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihatcbci -- 5 Mart 2015; 12:44:18 >

• 350 w r7 250 için yeterli midir? 2. el de o fiyatlara var.
  • sanırım r7 240 yada gt 630 alacam ...
  • R7:250 asagiya dusme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihatcbci kullanıcısına yanıt
    R7 250 alabilirsiniz

• hepsiburadadan monitör sipariş vermek üzereyim, (Parafa % 10 bonus var) orda bir vtx r 250 var. Ok diyorsanır sipariş vereceğim..Vtx nasıl bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihatcbci -- 5 Mart 2015; 16:24:43 >
  • Arkadağlar kartların hız ozellikleri markalara gore değişir mi

VtXr750 ile sapphire bellek hizlari farklı geldi

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

http://www.hepsiburada.com/liste/vtx-amd-radeon-r7-250-2gb-128bit-ddr3-dx112-pci-e-30-ekran-karti-vxr7-250-2gbk3-hxe/productDetails.aspx?productId=bd304742&categoryId=204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihatcbci -- 5 Mart 2015; 18:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vtx powercolor'un yan markasi degil miydi?240 gt630 alacagina ismi 250 olsa yeter bence daha iyi olur takilma bellek hizina.hb linki acilmadi vatanda gosterdigin stokta kalmamis gosterirken ucmus mu kart ne olmus?

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

vtx powercolor'un yan markasi degil miydi?240 gt630 alacagina ismi 250 olsa yeter bence daha iyi olur takilma bellek hizina.hb linki acilmadi vatanda gosterdigin stokta kalmamis gosterirken ucmus mu kart ne olmus?

stok durumu önemli degil özelliklerini gösterebilmek icin koymuştum linkleri. özellikle bellek hızı CPU hızı falan hangisi önemli bilmiyorum. hburada linkini duzelttim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatcbci

quote:

vtx powercolor'un yan markasi degil miydi?240 gt630 alacagina ismi 250 olsa yeter bence daha iyi olur takilma bellek hizina.hb linki acilmadi vatanda gosterdigin stokta kalmamis gosterirken ucmus mu kart ne olmus?

stok durumu önemli degil özelliklerini gösterebilmek icin koymuştum linkleri. özellikle bellek hızı CPU hızı falan hangisi önemli bilmiyorum. hburada linkini duzelttim...

800 1800 farki diye soruyorsan ddr1-2-3 4'u bilmiyorum iki ile carpilir.800 diyorsa 1600 ve vatan 1800 diye carpilmis halini yazmis.vatanda yok hb'de var hani cok secme sansin da yok alacaksan onu alacaksin 200 mhz yuzunden yari performans verecek hali yok hani diyorum ki 240 gt630 almandan iyidir ama begenmedim diyorsan aramaya devam et.

• işlemcide sıkıntılı. darboğaz yapabilir. karttan verim alamayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

işlemcide sıkıntılı. darboğaz yapabilir. karttan verim alamayabilirsiniz.

dedigi gibi phenomII x3 ise sorun olmaz ben athlonII x2 kullanan kuzene aldirdim 250 modelini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deta53

işlemcide sıkıntılı. darboğaz yapabilir. karttan verim alamayabilirsiniz.

dedigi gibi phenomII x3 ise sorun olmaz ben athlonII x2 kullanan kuzene aldirdim 250 modelini.

pc bende 4yıldır duruyordu kenarda. oyuzden hatırlamıyor, monitörde yok bakamıyorum ama peinom x3 sanırım.. 2.si degil ama emin değilim. foto çekip gonderebilirim .Islemciyi sökerim altında yazıyordu sanırım..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.