Şimdi Ara

Bu anfi kaç watt tır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir sorum olucaktı.Evde kullandığım anfimin arkasında,ne denir bilmiyorum metal 4 tane cisim var.hoparlör arkası gibi şekli.Anfinin arkasında 4 adet bulunmakta ve arkalarında 2N3055 RCA V 8641 yazıyor.Stereo bi anfi.Bu anfi kaç watt tır acaba ?

• transistör sanırım arkada bulunan 4 adet dediğim.kodlarına bakarak anfinin kaç watt olduğunu söyleyebilir misiniz arkadaşlar.
    Birde 2 adet kabinim var.1 metre yüksekliğinde.büyük bişi.her birinde 25cm lik bir bass hoparlör birde tweater bulunmakta.
    Kabinlerdeki hoparlörleri değiştirmeyi istiyorum.
    Bütçem 150 ytl
    2 adet 25 lik hoparlör ve tweater olarak anfime göre bana hangi marka ve modeli tavsiye edebilirsiniz ?
    Bu arada sistemi bilgisayarda kullanıyorum.Enstruman da bağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDSeeD -- 9 Ocak 2007; 13:11:30 >
  • arkadaşım eger güc girişinde akım degeri yazıyorsa onu 220 ile carparsan sana yakın gücünü verecektir güçünü verecek
  • Güç kablosu direk anfinin içine giriyor.Arkasında hiç bir ibare yok :(
    Toplama bir anfi
    İçini açmadan öğrenmem zor diyorsunuz yani

Peki şöyle bişi sorsam
    Bu anfiye 25 lik 2 hoparlör almayı istiyorum kabinlerime takmak için.2 de tweater fakat pek wattından ohm dan falan anlamıyorum.Hoparlörlerden kısacası.
    Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?
    Sesin gücünden çok temiz bir ses istiyorum.Çünkü bilgisayara çeşitli entrumanlar bağlıyorum.
    kabinlerin içine takılan filtre kartı şart mıdır?olsa ne olur olmasa ne olur?
    Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
  • Maximum 2x50 W olabilir tahminim...Sadece bir tahmin.
  • msn ekle bu konuda sorularını mumkun oldugunca cvplıyım
    profılımde mail adresım var
  • Hocam profilinde msn adresin yazmıyor.Benim msn adresim akugur@gmail.com
    1,5 saat sonra evde olucam.Görüşmek üzere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

Maximum 2x50 W olabilir tahminim...Sadece bir tahmin.

Kanal başına 2x2N3055'li amfiler 40~60watt civarıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

Maximum 2x50 W olabilir tahminim...Sadece bir tahmin.

Kanal başına 2x2N3055'li amfiler 40~60watt civarıdır...

Sana katılıyorum djoz
  • kanal başına 2x2N3055 40-60 civarı derken toplam 60W falan mı yoksa 2x60 mı ?
  • arkadaşım mümkünse kasayıa c bi kaç fotosunu cek yapıştır siteye ona göre yorumyapalım ?

yoksa bu gidişle pek saglıklı bi yorum olamyacak ?
  • Bu akşam kasayı açıp fotoğrafını koyarım arkadaşlar
  • 2n 3055 in 40 yada 60 watt olması mümkün deil arladaşlar yapmayıon allah aşkına en fazla olucağı 20 yada 25 watt dır arkadaşı yanıltmayın ve twter takman senin cihazların için zararlı twter lar ince sarım olduğu için çok çabuk ısınıp cihaza zarar verebiliyo onun yerine 2 adet kendinden twter lı pıoner oval kabin takabilirsin ve istediğin sesi yakalarsın ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunaer45

2n 3055 in 40 yada 60 watt olması mümkün deil arladaşlar yapmayıon allah aşkına en fazla olucağı 20 yada 25 watt dır arkadaşı yanıltmayın ve twter takman senin cihazların için zararlı twter lar ince sarım olduğu için çok çabuk ısınıp cihaza zarar verebiliyo onun yerine 2 adet kendinden twter lı pıoner oval kabin takabilirsin ve istediğin sesi yakalarsın ok.

1khz sinusoidal sinyal verirsen 50 watt ı alırsın..Hatta ses sinyalinde dahi 50-60W alınır ve çok da sağlıklı çalışır.3055 i küçümsemeyin..

http://www.onsemi.com/pub/Collateral/2N3055-D.PDF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanGazi -- 10 Ocak 2007; 19:03:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BaDSeeD

kanal başına 2x2N3055 40-60 civarı derken toplam 60W falan mı yoksa 2x60 mı ?

Amfin stereoymuş yani kanal başına 2 tane eder, yani 2x50 civarıdır...

• Arakdaşlar anfinin içinin fotoğraflarını istemiştiniz ancak çekip siteye koyabildim.Anfinin içi fotosunun çözünürlüğünü ellemedim,diğer ikisininkini ufalttım.
  • Ona göre hoparlör alıcam arkadaşlar.
    Birde bu anfiye göre 25 lik hangi hoparlörü tavsiye edersiniz ?
    Daha öncede sormuştum fakat cevap veren olmadı
    Kabinlerin içine filtre kartı gerekir mi ? olsa faydası ne olur olmasa ne gibi eksiği olur ?
  • Trafo 90 Watt olduğuna göre en fazla 2*45wattır ama kayıplarla 2*35 alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfguney

Trafo 90 Watt olduğuna göre en fazla 2*45wattır ama kayıplarla 2*35 alırsın.

bencede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.