Şimdi Ara

Bu Ankara Üniversitesi Dedikleri Nedir? Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Coğrafya okumak istiyorum puanımda hesaplamalarıma göre tutuyor. Nasıl biyerdir ne yer ne içerler ortam nasıldır biraz bilgi verirseniz. Ankara olmazsa nereyi tercih edeyim? Şimdiden Teşekkürler..!

• Coğrafya istediğine göre DTCF'de yani dil tarihte olacaksın. Dil tarih genelde sürekli kavgalarla gündeme gelen bi fakülte.. Öğrencilerin neredeyse hepsi sol görüşlüdür az da olsa ülkücü elemanlar da vardır bunlar sürekli birbirlerine laf atar, yan baktın düz baktın tartışması çıkarırlar kavgaya tutuşurlar. Bunların yanında alanında 1 numara bir fakültedir, tarihi çok eskilere dayanır, Türkiye'de sosyal bilimler bölümlerindeki en büyük kaynaktır. ama tabi yıllar geçtikçe bu işlevini de yitirmekte (ankara siyasal gibi). yine de eğer puanın yetiyorsa coğrafya istiyorsan tavsiye ederim. dil tarihte okumak ayrıcalıktır.
  • bende cografya okumak isityorum başka üni. tavsiye edecek olan var mı acaba:)

rebelboy: kardeşim sen bölüm mü okuyacan yoksa öğr. mi? ben anca bölüm olarak okuyabilirim...
  • Ankara üniversitesi herbölümde çok zorlarmış. Hatta Türkiye'nin en zor bitirilen okulu diyorlar. Abim Ankara hukukta, abimin arkadaşı Ankara tıpta, arkadaşımın abisi Ankara dişte. Her ikisi de alanlarında Türkiye'nin en zoruymuş. Abim diğer bölümler için de geçerli diyor. Onun dışında güzel bir okul tabiki.
  • İleride hiç bi yönetimde yer alamıcak insanların devamlı siyası kavgalara karışması ilginç, hadi mülkiye olsa anlarıdma sen DTCF sin lan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.