Symbole birşey demedim sizin önerinizede birşey demedim.Sadece orda anlatmak istediğim insan kendi istediğini almalı içine sineni almalı.
hocam dediklerinizde haklısınız son derecede, sizi yazıgınız yorumun icinde benim yorumum bulunca yazma gereginde bulundum... dediğiniz gibi insanın icine sinmeli bir araba ama alacagı arac hakkında bilgi sahibi degilse ilerde keskelerle yasar bunuda unutmamak gerek..
öncelikle hangi tarz araba almak istediğini yaz
ŞU SORULARA CEVAP VER BEN SENIN YERINE TAVSİYEDE BULUNACAGIM 1-LPG/BENZİN - DİZEL 2-1.2 1.4 1.6 1.8. 2.0 VE ÜSTÜ MOTOR SEÇENEĞİ 3-MODEL YILI 4-AZ YAKAN MI COK YAKANMI 5- PARÇASI UCUZMU PAHALIMI ORTA HALLIMI 6- AİLE ARABASIMI SPOR ARABAMI 7- HB Mİ SEDANMI 8-100 BG ALTIMI 150 BEYGİRE KADARMI YOKSA DAHA FAZLASINIMI ISTIYORSUN 9- DONANIM OZELLIKLERINE NE DERECE ONEM VERIYORSUN 10- ALACAGIN ARACIN FIYAT ARALIGI NE ? 11- 2 EL PAZARINDA CABIK SATILAN ARAÇMI ISTIYORSUN 12- KM ARALIGIN SINIRIN NE
ÖRNEK KONU:http://resim.donanimhaber.com/m_59100964/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59100964
BANA SORACAK OLURSAN BU PARAYA BU ARACI ALACAGINA BENIM KONUDA YAZDIGIM OCTAVIA AL TABI ISTEKLERINE GORE DEGISIR AMA BAK BEN SIKILMADAN TUM ARAÇLARIN TEKNIK OZELLIKLERI ILE KIYASLAMA DAHI YAPTIM BEN BIRAZDA HIZI SEVDIGIMDEN 1.8 TURBO ARAÇLARA BAKTIM YADA YAKININDAN GEÇENLERI
AYRICA: BU ARAÇ İÇİN 19 BIN LIRA NE KADAR TEMIZ OLURSA OLSUN DEGMEZ SEDAN MODELLERI BENCE COK TIP DURUYOR HEM KUCUK ARAÇ HEMDE SEDANINI YAPMISLAR ARACIN BENIM ŞAHSİ FİKRİM BU ARACA VERMEMENDIR 3 ARAÇ İÇERİSİNDE HANGISI DERSEN BASTA OCTAVIA AL DERIM SONRA CLIO AL DERIM EN SON PEJO AL DERIM
quote:
Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1
öncelikle hangi tarz araba almak istediğini yaz
ŞU SORULARA CEVAP VER BEN SENIN YERINE TAVSİYEDE BULUNACAGIM 1-LPG/BENZİN - DİZEL 2-1.2 1.4 1.6 1.8. 2.0 VE ÜSTÜ MOTOR SEÇENEĞİ 3-MODEL YILI 4-AZ YAKAN MI COK YAKANMI 5- PARÇASI UCUZMU PAHALIMI ORTA HALLIMI 6- AİLE ARABASIMI SPOR ARABAMI 7- HB Mİ SEDANMI 8-100 BG ALTIMI 150 BEYGİRE KADARMI YOKSA DAHA FAZLASINIMI ISTIYORSUN 9- DONANIM OZELLIKLERINE NE DERECE ONEM VERIYORSUN 10- ALACAGIN ARACIN FIYAT ARALIGI NE ? 11- 2 EL PAZARINDA CABIK SATILAN ARAÇMI ISTIYORSUN 12- KM ARALIGIN SINIRIN NE
ÖRNEK KONU:http://resim.donanimhaber.com/m_59100964/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59100964
BANA SORACAK OLURSAN BU PARAYA BU ARACI ALACAGINA BENIM KONUDA YAZDIGIM OCTAVIA AL TABI ISTEKLERINE GORE DEGISIR AMA BAK BEN SIKILMADAN TUM ARAÇLARIN TEKNIK OZELLIKLERI ILE KIYASLAMA DAHI YAPTIM BEN BIRAZDA HIZI SEVDIGIMDEN 1.8 TURBO ARAÇLARA BAKTIM YADA YAKININDAN GEÇENLERI
AYRICA: BU ARAÇ İÇİN 19 BIN LIRA NE KADAR TEMIZ OLURSA OLSUN DEGMEZ SEDAN MODELLERI BENCE COK TIP DURUYOR HEM KUCUK ARAÇ HEMDE SEDANINI YAPMISLAR ARACIN BENIM ŞAHSİ FİKRİM BU ARACA VERMEMENDIR 3 ARAÇ İÇERİSİNDE HANGISI DERSEN BASTA OCTAVIA AL DERIM SONRA CLIO AL DERIM EN SON PEJO AL DERIM
1-LPG/BENZİN - DİZEL(km düşük olursa diesel olur yoksa benzin-lpg) 2-1.2 1.4 1.6 benim için ideal(şuan 1.9turbo diesel doblo sahibiyim) 3-MODEL YILI araca göre değişir 4-AZ YAKAN MI COK YAKANMI fark etmez 5- PARÇASI UCUZMU PAHALIMI ORTA HALLIMI mekanik problem çıkarmadıkça fark etmez 6- AİLE ARABASIMI SPOR ARABAMI kesinlikle 3 kapı istemiyorum ama her türlü araca açığım 7- HB Mİ SEDANMI kafama uyan ''SW'' hariç HB Sedan olur 8-100 BG ALTIMI 150 BEYGİRE KADARMI YOKSA DAHA FAZLASINIMI ISTIYORSUN fark etmez 9- DONANIM OZELLIKLERINE NE DERECE ONEM VERIYORSUN paramın yettiği en full donanıma önem veriyorum 10- ALACAGIN ARACIN FIYAT ARALIGI NE ? 20ooo_25ooo Tl 11- 2 EL PAZARINDA CABIK SATILAN ARAÇMI ISTIYORSUN dünya hali cabuk satılsın isterim 12- KM ARALIGIN SINIRIN NE olabildiğince en düşük 100.000km yukarı araç istemiyorum
pego olmak zorunda değilse bence fiesta bak birazcık daha para ekleyip
quote:
Orijinalden alıntı: nizam1292
hiç bir markanın zorunluluğu yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: tamu_dayi
quote:
Orijinalden alıntı: nizam1292
hiç bir markanın zorunluluğu yok :)
ozaman bence bak dostum bir fiesta
206'ların yakıtı sorunlu diye biliyorum iyice düşünün. bence 1.3 mjet punto düşünülebilir.
bence fiyat yüksek.aynı fiyata güzel bi fiesta alınır.bence bu arabaya 19bin değmez.aynı paraya 1-2 yıl yaşlı ama dizel araba bulursun.tabii ki son karar senin dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme