Şimdi Ara

bu araba alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-peugeot-206-1-4-35-000km-beyaz-ilk-sahibinden-78357509/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamu_dayi -- 27 Mart 2012; 19:54:19 >

• cevaplayan ustatlara şimdiden tşkler
  • Galeriyse tehlikeli.
  • Temiz olan her araç alınabilir.Aracın evveliyatına bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Galeriyse tehlikeli.

tehlikenden yana bir sıkıntı yok sizce fiyat nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Temiz olan her araç alınabilir.Aracın evveliyatına bakmak lazım.

temizliğininde etkisi var tabi ama sizce fiyat nasıl ve 206 sedan nasıldır ?
  • Bu fiayata daha kullanışlı araçlarda var bi gözat bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 206 nın sedanı alınmaz, tamamen ölü tasarım ve ölü yatırım.. sen bu aracı 19.000tlye al satmaya kalk 15.000tl vermezler....
    bunun yerine peynir ekmek gibi satılan symbol al.
  • İyice araştırıp alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

206 nın sedanı alınmaz, tamamen ölü tasarım ve ölü yatırım.. sen bu aracı 19.000tlye al satmaya kalk 15.000tl vermezler....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-renault-clio-symbol-1-2-16v-48-000km-cift-airbag-klima-vs-73482864/detay/

bu olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

quote:

206 sedan 206 hatcback ile aynı yürüyen aksam aynı şanzıman ve hatta aynı malzemeye sahiptirler sadece kasa farklıdır 206 nasıl bir arabaysa 206 sedan da aynıdır.Fiyat konusuna gelince şuanki piyasası aşağı yukarı bu fiyat aralığında bu arabaların fakat günümüzde arabalar bu fiyatı hak ederlermi o kısmı tartışılır diyemiceğim çünkü herkes hem fikir hak etmedikleri konusunda.İnsan içine sineni almalı sizin hoşunuza gittiyse araç hayırlısı olsun.

• 206 sedan bır arkdasımda var ve cok memnun ayrıca arac cok az yakıyor. Ama tabi o fiyata daha ıyılerı varmıdır yokmudur o parayı hakedermı bılemem
  • quote:

quote:

quote:

206 sedan 206 hatcback ile aynı yürüyen aksam aynı şanzıman ve hatta aynı malzemeye sahiptirler sadece kasa farklıdır 206 nasıl bir arabaysa 206 sedan da aynıdır.Fiyat konusuna gelince şuanki piyasası aşağı yukarı bu fiyat aralığında bu arabaların fakat günümüzde arabalar bu fiyatı hak ederlermi o kısmı tartışılır diyemiceğim çünkü herkes hem fikir hak etmedikleri konusunda.İnsan içine sineni almalı sizin hoşunuza gittiyse araç hayırlısı olsun.

Allah Razı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama benim bütcem 20.000 lira kadar elimdeki aracı verip üstüne para vereceğim o yüzden bu araca yöneldim veya bir link daha paylaştım symbol birde o seçenek var

• quote:

quote:

206 nın sedanı alınmaz, tamamen ölü tasarım ve ölü yatırım.. sen bu aracı 19.000tlye al satmaya kalk 15.000tl vermezler....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-renault-clio-symbol-1-2-16v-48-000km-cift-airbag-klima-vs-73482864/detay/

bu olur mu?

İnsanların bu alınmaz şu alınmaz demeleri ile hareket edilmesi yanlıştır.Arabaların kronik sorunları vardır uyarırlar o başka ona birşey diyemem.Önce ihtiyacını belirle.Ne için arabaya ihtiyacın var.Bekar mısın evlimisin evliysen kaç tane çocuğun var.Arabayı hangi niyetle kullanacaksın.Yük mü taşayacaksın kendinimi taşıyacaksın.Önce hangi amaç ile kullanacağını bil.Mesela 4 kişilik bir aileysen tek kapı araç alınmaz veya tek kişilik bireysen gidipte 7 kişilik araç alınmaz...

• quote:

bu olur mu?

hocam aydının piyasası cok ama cok yüksek, fiyatı görünce resmen şaşırdım yhaa.. yakın cevrendeki illerede bak.
    symbol düsünürsen auth. donanım almanı önermem. expresion donanım al kesinlikle... 1000tl fazla veririsin karsılıgınıda fazlasıyla alırsın...

bu arac manisada fiyatını 500tl kırdırısan alınır...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2010-model-renault-clio-symbol-77699659/detay

sana sunu söyleyim symbolde metalik gri, beyazdan ayırdı olma.. bu renkler tutuluyor. zor satılan renk tercih etme..

• quote:

İnsanların bu alınmaz şu alınmaz demeleri ile hareket edilmesi yanlıştır.Arabaların kronik sorunları vardır uyarırlar o başka ona birşey diyemem.Önce ihtiyacını belirle.Ne için arabaya ihtiyacın var.Bekar mısın evlimisin evliysen kaç tane çocuğun var.Arabayı hangi niyetle kullanacaksın.Yük mü taşayacaksın kendinimi taşıyacaksın.Önce hangi amaç ile kullanacağını bil.Mesela 4 kişilik bir aileysen tek kapı araç alınmaz veya tek kişilik bireysen gidipte 7 kişilik araç alınmaz...

hocam birisi size ne tarz araba gösterirse ona göre tercihlerde bulunursunuz.. 206 sedanı görünce sok oldum fiyatını görünce yine sok oldum...
    206 sedan kolay kolay satılmaz. hb olsa eyvvah diyecem ama benim tavsiye ettiğim symbol kat kat üstün her yönden...
    2.el desen peynir ekmek gibi.
    yedek paraca servis bol ve ucuz,
    kesinlikle kronik sorunu yoktur..

eger kaliteli donanımlı araba alayı derseniz honda city alın derdim piyasada tutulmadı. ama kaliteli ve saglam araba..

• valla iyi fiyat alınır niye alınmasın ?
  • 19 bin türk lirasını bu araç için masaya koyan insanın aklından şüphe ederim...

19 bine, 2002 civic, 2002 corolla bulunabiliyorken, peugeot 206, hemde sedan...
  • Tasarım harikası
  • quote:

quote:

hocam birisi size ne tarz araba gösterirse ona göre tercihlerde bulunursunuz.. 206 sedanı görünce sok oldum fiyatını görünce yine sok oldum...
    206 sedan kolay kolay satılmaz. hb olsa eyvvah diyecem ama benim tavsiye ettiğim symbol kat kat üstün her yönden...
    2.el desen peynir ekmek gibi.
    yedek paraca servis bol ve ucuz,
    kesinlikle kronik sorunu yoktur..

eger kaliteli donanımlı araba alayı derseniz honda city alın derdim piyasada tutulmadı. ama kaliteli ve saglam araba..

Symbole birşey demedim sizin önerinizede birşey demedim.Sadece orda anlatmak istediğim insan kendi istediğini almalı içine sineni almalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.