Şimdi Ara

Bu araba alınır mı ? [RESİMLİ] - Renault 12 TS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İmportant

20 senelik araç. Her türlü sorun çıkarabilir. Kar ettireceğini sanmıyorum.

20 yıllık olsa iyi araba 1982 model yani 32 yıllık araba

Konu sahibine gelirsek, aldığın fiyatın altına bile satabilirsin. Göztepe'de (İstanbul'da) aynı böyle temizlikte 84 model Doğan var füme rengi. Orijinal araba, boyasında yer yer çürükler var ama jantları, direksiyonu, stopları, vites kolu, konsolu vs. orijinal. 4.000 liraya bırakıyor adam pazarlık payı var diyor. Hatta gittim baktım ve bir tur attım. Ama fren pedalına bastım ki araba durmuyor hissi verdi. Kaldı ki yıllardır 131 Şahin kullanmış biriyim (imzamda yazılı bundan önce ki arabam 90 Şahin idi ve ilk sahibiydik) Aslında şöyle ikinci araba olarak alıp 131 zevkim için alayım diyorum. Şöyle hafta sonları yakın yerlere (sahile filan inmek için) alıp nostalji niyetine alayım diyorum sonra satarım diyorum ama elimde patlayabilir. Çünkü araba 2 aydır satılık olarak duruyor. Pek rağbet yok yani anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 22 Mayıs 2014; 8:06:58 >

• quote:

Hocam senınde bir mesajın bir mesajını tutmuyor
  • Sanayiden ve tamirciden satılık araçları şahsıma adına almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

Arkadaşlar facebook'da gezinirken bir ikinci el eşya, daire, araç vs alım satım grubunda ki paylaşımı ana sayfamda gördüm. Böyle birşey aradığımıda söyleyebilirim aslında. TOROSlar çok fahiş fiyatara satılırken aracın sahibi 3000 TL ye bırakacak galiba aracı.İlan sahibinin dediğine göre motor sıkıntısız araç çürüksüz ve muayeneli. Eğer cidden böyle ise 1-2 hafta binerim sonrada en az 1000 TL kar ederek satarım gibime geliyo ama sizede bir sorayım dedim.

Gelelim kafamı karıştıran yere : E-Devletten sorgulattığımda ruhsat sahibinin aracı 2 ay önce aldığını gördüm. Alım satım yapan birisi olsa normal bir torosu 3000 tl ye bırakmaz kesinlikle. Ayrıca araç sanayide imiş görmek isteyenler sanayide görebilir diyo. Evet sizce bu aracı almalımıyım ? fena görünmüyor aslında

1982 MODEL RENAULT 12
    ÇÜRÜK ÇARIK YOK.
    MOTOR YÜRÜR SORUNSUZ.
    LPG İŞLİ.
    MUAYENESİ VAR.
    İRTİBAT TEL: 05xxxxxxxx
    FİYAT : 3250 ufak bi pazarlık var

LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN

Bu araba alınır mı ? [RESİMLİ] - Renault 12 TS

temizse 3e alır bulunduğun yerde tutuyorsa 4 e filan satarsın ama baktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Hocam senınde bir mesajın bir mesajını tutmuyor

Bahsettiğim donanımların sağlam olması aracın sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Başkalarına ithamlarda bulunmadan önce satın alınacak araç ile kar edilecek araç arasındaki farkı idrak etmeyi deneyin.
  • aracı görmeye gideceğim bugun diğer aracı masraf çıkarmış bunu satıyormuş. Yorum yazmaya devam edelim lütfen
  • Bende toros sahibiyim. Geçen sene 86-87 model civarı tx bakındım baya. Ama biraz model yükseltiyim diye vazgeçtim.

Al satta para bırakırmı pek anlamam o işlerden,denk getirirseniz daha yüksek fiyata satabilirsiniz belki ama 82 model bir araç içinde 3 bin tl çokta uygun bir rakam değil bence. Sırf fiyatının uygun olduğunu düşünerek almayın derim.
  • Bu araç Renault 12 TS dir. Bir üst kasa olan 12 TX (84-87 Model) onlar Anadolu da tutulur ama bu model pek tutulmaz. Elinde patlayacağını sanmam, ama kar edeceğini de sanmam. SW olsaydı belki bir nebze kar edebilirdin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 22 Mayıs 2014; 17:23:29 >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Hocam TX yazıyor ama arabanın arkasında
  • ARABANIN SAHİBİ PAZARLIK YOK DEDİ 3250 TL ye BIRAKACAK
  • Kar biraksa bile iki uc kurus icin alacagin riske degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3' e bırakıyorsa kaçırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam TX yazıyor ama arabanın arkasında

TX olamaz, TS dir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wave61

alınır da hangi yerde şehirde? kullanacksnz?

Araç eskişehirde bende eskişehirdeyim. ailem ankaradalar

okulum bitince ailemin yanına giderken götürüp satmayı düşünüyorum

Hemşehrim, bu arabayı büyük şehirde pek satamazsınız. Kırsal kesime götürürseniz TSW olmadığı halde iyi bir şansınız var.
    Araç tüplüyse ve sorunsuz çalışıyorsa, çorum kalorifer varsa, kırsal kesimde gerçekten para eder.
    Ama çok büyük karlar beklemeyin.
  • Galiba araci alacam sahibi her hafta sonu 130 km uzaklika ki koyune gittigini hic bir sorunu olmadigini soyledi. Tek marsta calisir, kapi kilitleri, silecekler farlar kalorifer sounsuz calisir dedi. Teyp cikisinda ufak bi sıkınti varmis. Eger cidden boyle ise 3250 ye alinir gibi. Simdi yoldayim arabaya bakmaya gidiyorum. Ayrica araca 2500 pesin 1000 tl bi ay sonra odenmek uzere 3500 teklif edilmis adam kabul etmemis

• Ayrica muayenesi 1.5 ay sonra bitiyormus ama kesin gecer dedi sahibi

• quote:

Galiba araci alacam sahibi her hafta sonu 130 km uzaklika ki koyune gittigini hic bir sorunu olmadigini soyledi. Tek marsta calisir, kapi kilitleri, silecekler farlar kalorifer sounsuz calisir dedi. Teyp cikisinda ufak bi sıkınti varmis. Eger cidden boyle ise 3250 ye alinir gibi. Simdi yoldayim arabaya bakmaya gidiyorum. Ayrica araca 2500 pesin 1000 tl bi ay sonra odenmek uzere 3500 teklif edilmis adam kabul etmemis

sen kararını vermişsin sanırım.
  • bence araba güzel
    hayırlı olsun
  • Bence toros bakın bunların şanzımanları 5 vites değil ve vites düz şekilde değil yana doğru değişiyor şanzuman arızaları çıkıyor toros almak çok daha mantıklı 89-90 toroslara bakın bence onların fiyatları daha uygun ben 3 ay önce 90 model toros aldım muayneli ufak tefek masrafları vardı onları yaptım canavar gibi araç muaynenin 1.5 ay sonra bitmesi sıkıntı kafadan 500 tl sayın.
  • TX yerine TOROS bak derim ben. Ayrıca bu araçta Çorum kaloriferi bile yok. Kışın çok çok afedersin bir tarafların donar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.