Şimdi Ara

Bu Araba Fiyatları Hep Yükselecek Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk lirası değer kaybettiği için araç fiyatlarının 2-3 yıl önceki seviyesine düşmesi mümkün değil. Aksine her yıl bir önceki yılın fiyatları aranır hale geliyor. Bu sadece araç bazında geçerli değil. En basit örnek 3 yıl önce iyi bir bilgisayarı 2 bin tl civarı alabiliyorken şimdi aynı seviyede bir bilgisayarı 3 bin liranın altına alamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmez,işi gücü olan olmayan herkes araba alıp satıyor her al satta 1000-2000 lira üstüne koyuyorlar euro yükseliyor temiz efsane kasalar azalıyor vs vs...
  • Rusya ile savaş yaparsak o zaman fiyatlar düşecek herhalde.

• İSTİKRARLI bir şekilde artacak paniğe gerek yok

• 60 yıldır bu ülkede hiç bir zaman araba fiyatı düşmedi ve düşmeyecekte. Her zaman araçların fiyatları gittikçe artacak.

BU fiyatların düşmesinin tek bir yolu var oda milletçe sıfır araba alımını durdurmak.

Eğer kimse sıfır araba almaz ise firmalar o fahiş karlarını aşağı çekip sürümden kazanma yoluna gidecekler, eğer kimse sıfır araba almaz ise bankalar kredi veremediği için faizleri düşürüp daha uygun fiyattan kredi vermeye başlayacaklar, eğer kimse sıfır araba almaz ise bu kadar insan işsiz kalmasın diye ve ekonomi dönsün diye devlet vergilerde indirim yapmak zorunda kalacak bakınız 2008 ekonomik krizi.

Ama ülkemizde maalsef böyle bir proteste olmayacagı için herkes araba ile artislik peşinde koştugu için, ihtiyaca göre mal alımı yapmadığı için (bakınız herkesde 3bin tl'lik iphone olması) yukarıda söylediklerim yalan olur.

türk toplumuzun birlik olduğunda neler başarabileceğini geçmişte gördük ama iş insanın zevkine geldiğinde maalesef birlik olamıyoruz. Bodrumda 1 lahmacuna 50 tl veren memnun, benzine 4 küsür tl veren adan memnun, verginin vergisini alınmasından memnun olan adam var. Keyif benim keyfim bir keremi dünyaya geleceğim zihniyeti maalesf ülkemizde çok

• kaanfskn K kullanıcısına yanıt
    Sadece demek istedigim geçen sene bi hevesle bayi gezdim şubatın başı gibi passatta filan oturduk konuşduk bay opsiyonlu 1.6 tdı manuel ,camtavan,metalik renk,sürüş konfor,led mi ışık paketmi ne vardı,navigasyon,18 veya 19 luk jant filan 108 gibi bi fayata anlaşmıştık geri almadım dedim euro çok uçuyo düşşssünde 100-103 gibi alırım dedim. SONUÇ:DEDİGİM KOMBİNASYONDAKİ ARAÇ 145 BİN BELKİDE DAHA FAZLA.
    Bir diger örnek 2004 ghia benzinli focus aldım 2013 de öyle bi kaç araba örenecek kişi için benimde hani çizilse filan içim acımıyacak bir şey olsun dedim gittim osmaniyeden tertemiz 50-60 bin km de aracı 22 ye mi ne almıştım araç 4-5 ay önce(2015 ekim) 120 bindeydi 3 kere arkdan çarptılar hatta birisinin hasar kaydı 10800 tl idi(çok şaşırdım bende araç kavşakta dururken arkadan50-60 la gelen koruma barlı jip çarpıyor işte özel servisin farkı) toplamda 15 i geçmiştir.Ön takımda biraz sıkıntı vardı,debriyaj balataı filan degişmeliydi bunları alan adama söyledim bak böyle böyle 26 dedi adam, ben baya şaşırdım 26500 dedim tamam dedi aldı gitti arkasından agzım açık baka kaldım dedimki piyasanın içine s*ç mışlar dedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.