Şimdi Ara

Bu Araba Fiyatları Hep Yükselecek Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uygun fiyata araba yok yani 20 000 tl ye bile düzgün araba yok zaten sıfır konuşmuyorum ne oluyor ne bitiyor anlamadım.

Ben araba sahibi olamayacağım bu gidişle. Önümüzdeki zamanlarda fiyatlar artacak deniyor Ne diyorsunuz?

• evet
  • Araba piyasası yerinde durmaz. Yazın şimdiki fiyatların üstüne en az 1-2 bin lira daha koyun.
  • Bazıları bu durumu "orta gelir tuzağı" olarak tanımlıyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfskn

Arkadaslar uygun fiyata araba yok yani 20 000 tl ye bile düzgün araba yok zaten sıfır konuşmuyorum ne oluyor ne bitiyor anlamadım.

Ben araba sahibi olamayacağım bu gidişle. Önümüzdeki zamanlarda fiyatlar artacak deniyor Ne diyorsunuz?

hiçbir zaman yerinde saymadı ki...
    döviz kurları yükselince haliyle ithal araçların fiyatı yükseliyor. onlar fiyatı yükseltince yerli üreticiler tüketicinin kendisine yöneleceğini biliyor ve kafası daha rahat biçimde zam yapıyor. sıfır km araç almaya gücü yetmeyenler 2. ele gidiyor ama ikinci elde nasıl olsa fiyatlar yüksek deyip rahatça fiyat arttırıyor. konu bu...
  • muhamnet kullanıcısına yanıt
    Yani düzgün temiz kullanılmış 2. el araçların fiyatının sıfırdan farkı yok. Üzülerek haklı olduğunu söylüyorum :(
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Fırsatçılık memleketin kanında var. Hemen arz talep ilişkisi. Yazin çok gezmeye paramız var araba alıcaz diye piyasayı yükseltiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paramiz deger kaybettikce evet yukselecek. Araba fiyatlari euro uzerinde yukselmiyor.
    Paramiz deger kaybederken ikinci el arac fiyatlarinin dusmesi icin, araca sahip olma maliyetinin eski araclar icin yukselmesi gerek. Sifir arabadan mtv almayip, 10 yasindaki arabadan senede 5 bin almak gibi ama bu durum da butcesi olmayan icin cozum olmuyor.
    Uzun lafin kisasi parasi olmayanin arabasi man (belediye otobusu)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Bazıları bu durumu "orta gelir tuzağı" olarak tanımlıyor...

orta gelir tuzağı tanımı insanlar değil, ülkeler için konulmuş bir tanımdır. eğer teşbihte bulunduysan yine uymadı zira 2. el araç bile alamayan birine orta gelirli denmez, düşük gelirli denir. ha 25 sene önce orta gelirli denirdi ama artık standartlar arttı.
  • Ya ne olacaaadı ki. Sözde millette para yok ama piyasa hiç öyle demiyor. Uzun lafın kısası tamamen arz talep meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da artacak. Satışlar yüksek şu an.
  • polo 100 bin lira olduktan sonra küçük küçük düşmeye başlar her aracın fiyatı yıl yıl

• kaanfskn K kullanıcısına yanıt
    allahın broadway i bile (93-94model) 9 10 binlira insanlarda hiç utanmada kalmamış ya
  • istikrar var zam istikrarı
  • Fırsatçılar ve al-satçılar ytüzzünden şuanda fiyasa bu halde. Tabi 0 km araçların fiyatının artmasınında katkısı büyük. Bİrde tabi trafik sigortasının.
  • Yükselsin, alan alsın almayan almasın alla alla. Memlekette çomar çok. Banane, ben adam araç alamadı diye kendimimi kederleyecem. Paran varsa al yoksa alma kardeşim fiyatlar güzel istikrar var çok şükür. Yükselsin toroslar 30.000 olsun millet memlekete gidemesin dağa tepe tırmanamasın memleketinden un gelmesin meyve et süt gelmesin şehirde açlıktan ölsün. Ne yapalım yani. Bunlar hep istikrar. Hiç laf yok memleket dört dört. Sen inanma o zam haberlerine. Başbakanın ağızından duysanda inanma, onlar hep paralel işi, zam felan yok sadece güncelleme, fiyat artışı var normal şeyler. Bunlar her ülkede her yerde oluyor.

Saygılar

• Para değer kaybediyor.Artış devam eder.
    Eski araba kalmadı piyasada
    Açız diye ağlaşıp başbakana zam yaptınız diye ağlayanları da hiç samimi bulmuyorum

• Evet

• İstikrar niye şikayet ediyorsunuz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arabam var ama yakıt fiyatları çok yükselsin istiyorum sonuçta tırafik olmıycak rahat gidicez düşüncesinde olan çok insan var bunların istedikleri olsunki anlasınlar yakıta zam demek herşeye zam demek ama anlamıyor insanlar herşeyden önce ülkemizde istikrar var hamdolsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.