|
Batarya fiyatları düştü ancak elektrikli otomobiller halen pahalı! İşte nedeni
-
-
esas olay arabanin ne kadara mal oldugu degil, tuketicinin ona ne deger bictigi ne kadar odemeye hazir oldugu. batarya maliyetleri dusse bu sefer uretici yeni luksler ekstralar fazladan motor gucu fazladan menzil gibi seyler ekliyerek fiyati o civarlarda tutmaya devam edecektir.
-
-
Vay be dünyada fiystların düştüğü ülkeler de varmış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav yeter steam kullanıcı yorumları okuyorum siz donanım haber teknoloji yorumları okuyorum yine siz. Erdoğan dan önce bakkal ekmeği yiyemiyorduk. Misafir gelince bakkal ekmeği alır yoksa sobada pişirilmiş el açması ekmekler yerdik. Sarelleyi bırak çokokrem yiyemiyorduk. Şimdi millet çokokrem Nutella beğenmeyip 30 lira fazla verip sarelle alıyor. 1 trilyon dolar gsyih ile dünyanın 17. Büyük ekonomisi ve kişi başı milli gelir 13384 dolar. Gözünüz doysun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 28 Kasım 2023; 13:2:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar gıda maliyetlerinden kısmaya başlamadığını mı iddia ediyorsunuz, ne sarellesi ne nutellası. Bakliyet, meyve, sebze fiyatları ne alemde haberin var mı. En basitinden televizyon da soğan 5 lira patates 10 lira diye indirim haberleri dönüyor. Hiç mi utanma sıkılma yok anlamıyorum cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişi başı gelir 13384 dolar ama ücretli çalışanların 37% si asgari ücretli
Kişi başı gelir 13384 dolar ama en zengin 10%, tüm servetin 67% sine sahip
Kişi başı gelir 13384 dolar ama en zengin 1%, tüm servetin 40% ına sahip
Kişi başı gelir 13384 dolar ama asgari ücret 11402? iken 4 kişilik bir ailenin sağlıklı beslenebilmesi için aylık 13684? ödemesi gerekiyor.
13384 dolar = 387172?
387172/12 = 32264?
Aylık 32264? kazanan kaç aile var ülkede? Ev kiralarından haberin var mı? Faizlerden haberin var mı? Gelmiş buraya bakkal ekmeği diyor. Algını...
-
aynen o %280 vergiyi arabalara ben koydum benim sayemde 😏
-
tam ucuzladığı anda bir anda vergiler %300 arttırılsın gene kimse alamasın. devlete para lazım arkadaşlar. 1 kendinize alıyorsanız 3 de devlete 😎
-
Sıkın sıkın yalandan kim ölmüş
-
Ahhhh Ahhhh Kemal deden iktidara bir gelseydi, Elektrikli arabaları bedavaya verecekti ama kıymetini bilemedik değil mi süper zekalı???
-
@Kerim5100 Makarna kemirdik ama en azından Hdpkklılar la iş tutmadık aslan parçası.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Yav yeter steam kullanıcı yorumları okuyorum siz donanım haber teknoloji yorumları okuyorum yine siz. Erdoğan dan önce bakkal ekmeği yiyemiyorduk. Misafir gelince bakkal ekmeği alır yoksa sobada pişirilmiş el açması ekmekler yerdik. Sarelleyi bırak çokokrem yiyemiyorduk. Şimdi millet çokokrem Nutella beğenmeyip 30 lira fazla verip sarelle alıyor. 1 trilyon dolar gsyih ile dünyanın 17. Büyük ekonomisi ve kişi başı milli gelir 13384 dolar. Gözünüz doysun. |
esas olay arabanin ne kadara mal oldugu degil, tuketicinin ona ne deger bictigi ne kadar odemeye hazir oldugu. batarya maliyetleri dusse bu sefer uretici yeni luksler ekstralar fazladan motor gucu fazladan menzil gibi seyler ekliyerek fiyati o civarlarda tutmaya devam edecektir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X