astra klasik III (HB) CDTI easytronic +metro mavisi+kaucuk paspas+kartel korumasi ile beraber fiyat 37500 tl.
konfor paket ( 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu, Kol dayama desteği, deri kaplı direksiyon, Direksiyondan kumanda sistemi, Elektronik iklim kontrollü klima, CD 30 radyo/CD/MP3 çalar – 7 adet hoparlör, AUX girişi (harici müzik cihazı bağlayabilme), Grafik bilgi ekranı, Hız sabitleyici ( Cruise Control), Yağmur sensörü, arka Park sensörü, Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, Işığa duyarlı otomatik yanan farlar, Işıklı makyaj aynası, 16 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar)
bugun teslim aldim, bence bu ayin fiyat/performans orani en iyi arabalarindan 1 tanesi tavsiye ederim.
ortalama yakıtı 100km/5lt eurodiesel. gucu 90 HP, kalkarken 1. ve 2. vitesi biraz agir ama devir ve torkunu alinca herseyi unutuyorsunuz.
2009 volvo s40 1.6D Dynamic bunun yerine yeğlerim.
opel astra classic dizel ve 105 beygirlik renault megane arasında beklentilerinize göre seçim yapmanız doğru olacaktır. ilk aracınız olacağı için megane'ı parça fiyatları, bakım maliyetleri ve servis yaygınlığı için seçebilirsiniz güzel bir araç. zaten 40 milyar civarında para verdikten sonra herhangi bir c segment aracı sizi memnun edecektir, tek nokta daha sonraki masrafların sizi ne kadar üzeceğidir.
hocam güncel ve güzel bir kasa bence megane alın hatta mümkünse 1500 daha verin 105 hp olanı alın. şimdiden hayırlı olsun
gayet güzel seçim olur birde bravoları inceleyin sonra karar verin
Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.En son renault a karar verdim ve Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg Konfor paketli aldım. Araba hakkında olumsuz bir şey görürsem burdan sizlerle paylaşırım.
quote:
Orijinalden alıntı: kekemelodi
Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.En son renault a karar verdim ve Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg Konfor paketli aldım. Araba hakkında olumsuz bir şey görürsem burdan sizlerle paylaşırım.
hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın
quote:
Çok güzel seçim,hayırlı olsun.
quote:
hayırlı olsun.Güle güle kullanın
araçla ilgili kullanıcı deneyimi bekliyoruz senden.
Hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanın.
fiyat nedir acaba?
quote: