Şimdi Ara

Bu Arabaya 38500tl , ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg almayı düşünüyorum.Fiyatı 38500 dediler (konfor paketli).İlk arabam olucak ,buarabayı kullananlar yada
    test sürüşü yapanlar yorum yaparlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

• bence alırsan 2000 tl daha fazla ver 105 beygir olanını al
  • 2.araba tercihim ise ford Focus Collection 5K 1.6 TDCi 90PS . Ford motor olarak daha önde megane ise donanım olarak.Focus fiyatı ise 39250..
  • araç güzel yakıtı az performans takıntın yoksa ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

araç güzel yakıtı az performans takıntın yoksa ideal
    dediğin focus collection dizeli için geçen hafta 37600 fiyat aldım ama arabayı inceledimde alaşım jant dışında bişey yok.klima analog,kol dayama bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercann22

dediğin focus collection dizeli için geçen hafta 37600 fiyat aldım ama arabayı inceledimde alaşım jant dışında bişey yok.klima analog,kol dayama bile yok.

Alıntıları Göster
    Focus veya megane ikiside sınıfının güzel araçları focusun donanımı yüksek olsa kesinlikle eskiyen kasasına rağmen focus derim ama sizin gönlünüzde megane var gibi duruyor.
    Arabaya siz bineceksiniz ikisinide kullanın test edin kararı siz verin iki araçta güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekemelodi

2.araba tercihim ise ford Focus Collection 5K 1.6 TDCi 90PS . Ford motor olarak daha önde megane ise donanım olarak.Focus fiyatı ise 39250..

Bu arabayı 36000 tl'ye kadar bırakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Focus veya megane ikiside sınıfının güzel araçları focusun donanımı yüksek olsa kesinlikle eskiyen kasasına rağmen focus derim ama sizin gönlünüzde megane var gibi duruyor.
    Arabaya siz bineceksiniz ikisinide kullanın test edin kararı siz verin iki araçta güzel.

Alıntıları Göster
    benim ilk tercihim kesinlikle focus tu , ancak megane ın donanım artılarını görünce aklıma kurt düştü:) daha önce hiç renault araba kullanmadım.
    Dediğiniz gibi önce bir test sürüşü şart.

• quote:

benim ilk tercihim kesinlikle focus tu , ancak megane ın donanım artılarını görünce aklıma kurt düştü:) daha önce hiç renault araba kullanmadım.
    Dediğiniz gibi önce bir test sürüşü şart.

Alıntıları Göster
    Ben focus u izmir ve manisada sordum 39un altına inen yok. 36yı nerde verdiler?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Fiat Bravo'yu test etmeden ve donanımı karşılaştırmadan karar vermeyin derim.
    Bir de Opel'de iyi bir kampanya var diye biliyorum. Onu da araştırın mutlaka.
  • quote:

hocam manisa özkanlar pek iyi fiyat vermezler balıkesir oto ak var baya uygun fiyatlar veriyor ve en ilgili bayilerinden fordun.
  • quote:

quote:

hocam manisa özkanlar pek iyi fiyat vermezler balıkesir oto ak var baya uygun fiyatlar veriyor ve en ilgili bayilerinden fordun.

Alıntıları Göster
    2011 ortalarında focus kasa değiştiriyor aldığın araba 6 ay sonra eski kasa olucak alırken bunuda değerlendir.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    astra hb III 35.500 (dizel). Astra da aslında aklımdaki 3.ihtimal. Buarada benim fiyatını 39olarak verdiğim focus sedan tipi. o yüzden 2-3 arası fiat
    oynayabiliyor hb lerle arasında.

• quote:

astra hb III 35.500 (dizel). Astra da aslında aklımdaki 3.ihtimal. Buarada benim fiyatını 39olarak verdiğim focus sedan tipi. o yüzden 2-3 arası fiat
    oynayabiliyor hb lerle arasında.

Alıntıları Göster
    EVET HAKLISIN BEN HB İÇİN 37600 FİYAT ALMIŞTIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercann22

EVET HAKLISIN BEN HB İÇİN 37600 FİYAT ALMIŞTIM.

Alıntıları Göster
    Bütçenizin yettiği ESP ve hız sabitleyicili araçlar içerisinden tercih yapmanızı öneririm bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbak

Bütçenizin yettiği ESP ve hız sabitleyicili araçlar içerisinden tercih yapmanızı öneririm bu arada.

Alıntıları Göster
    Opeli de göz önünde bulundurun derim
  • yeni megane mı bu fiyat olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

yeni megane mı bu fiyat olan?

eski megan kaldımıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

yeni megane mı bu fiyat olan?

eski megan kaldımıki

Alıntıları Göster
    yeni megane..ayrıca fiyatıda 38000e düşürdüm 3-5 güne kadar kesin bir karar verip alıcaz artık birşeyler..focus un yeni kasasının çıkması ford tan iice soğuttu beni:)
  • quote:

yeni megane..ayrıca fiyatıda 38000e düşürdüm 3-5 güne kadar kesin bir karar verip alıcaz artık birşeyler..focus un yeni kasasının çıkması ford tan iice soğuttu beni:)

Alıntıları Göster
    bence mantıklı, bu fiyata hem DİZEL, hem YENİ KASA, hem C segment...
    bu şartlarda bence iyi tercih...ama alabilirsen; 1,5 TL daha ver 105 HP liğini al derim...
    ben eşime aynı arabanın 105 liğini sipariş ettim(6 ileri şanzıman)...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.