bence alırsan 2000 tl daha fazla ver 105 beygir olanını al
2.araba tercihim ise ford Focus Collection 5K 1.6 TDCi 90PS . Ford motor olarak daha önde megane ise donanım olarak.Focus fiyatı ise 39250..
araç güzel yakıtı az performans takıntın yoksa ideal
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
araç güzel yakıtı az performans takıntın yoksa ideal
dediğin focus collection dizeli için geçen hafta 37600 fiyat aldım ama arabayı inceledimde alaşım jant dışında bişey yok.klima analog,kol dayama bile yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ercann22
dediğin focus collection dizeli için geçen hafta 37600 fiyat aldım ama arabayı inceledimde alaşım jant dışında bişey yok.klima analog,kol dayama bile yok.
Alıntıları Göster
Focus veya megane ikiside sınıfının güzel araçları focusun donanımı yüksek olsa kesinlikle eskiyen kasasına rağmen focus derim ama sizin gönlünüzde megane var gibi duruyor. Arabaya siz bineceksiniz ikisinide kullanın test edin kararı siz verin iki araçta güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: kekemelodi
2.araba tercihim ise ford Focus Collection 5K 1.6 TDCi 90PS . Ford motor olarak daha önde megane ise donanım olarak.Focus fiyatı ise 39250..
Bu arabayı 36000 tl'ye kadar bırakıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Del Murder
Focus veya megane ikiside sınıfının güzel araçları focusun donanımı yüksek olsa kesinlikle eskiyen kasasına rağmen focus derim ama sizin gönlünüzde megane var gibi duruyor. Arabaya siz bineceksiniz ikisinide kullanın test edin kararı siz verin iki araçta güzel.
Alıntıları Göster
benim ilk tercihim kesinlikle focus tu , ancak megane ın donanım artılarını görünce aklıma kurt düştü:) daha önce hiç renault araba kullanmadım. Dediğiniz gibi önce bir test sürüşü şart.
quote:
benim ilk tercihim kesinlikle focus tu , ancak megane ın donanım artılarını görünce aklıma kurt düştü:) daha önce hiç renault araba kullanmadım. Dediğiniz gibi önce bir test sürüşü şart.
Alıntıları Göster
Ben focus u izmir ve manisada sordum 39un altına inen yok. 36yı nerde verdiler?
quote:
Alıntıları Göster
Fiat Bravo'yu test etmeden ve donanımı karşılaştırmadan karar vermeyin derim. Bir de Opel'de iyi bir kampanya var diye biliyorum. Onu da araştırın mutlaka.
quote:
hocam manisa özkanlar pek iyi fiyat vermezler balıkesir oto ak var baya uygun fiyatlar veriyor ve en ilgili bayilerinden fordun.
quote:
quote:
hocam manisa özkanlar pek iyi fiyat vermezler balıkesir oto ak var baya uygun fiyatlar veriyor ve en ilgili bayilerinden fordun.
Alıntıları Göster
2011 ortalarında focus kasa değiştiriyor aldığın araba 6 ay sonra eski kasa olucak alırken bunuda değerlendir.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
astra hb III 35.500 (dizel). Astra da aslında aklımdaki 3.ihtimal. Buarada benim fiyatını 39olarak verdiğim focus sedan tipi. o yüzden 2-3 arası fiat oynayabiliyor hb lerle arasında.
quote:
astra hb III 35.500 (dizel). Astra da aslında aklımdaki 3.ihtimal. Buarada benim fiyatını 39olarak verdiğim focus sedan tipi. o yüzden 2-3 arası fiat oynayabiliyor hb lerle arasında.
Alıntıları Göster
EVET HAKLISIN BEN HB İÇİN 37600 FİYAT ALMIŞTIM.
quote:
Orijinalden alıntı: ercann22
EVET HAKLISIN BEN HB İÇİN 37600 FİYAT ALMIŞTIM.
Alıntıları Göster
Bütçenizin yettiği ESP ve hız sabitleyicili araçlar içerisinden tercih yapmanızı öneririm bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: ozbak
Bütçenizin yettiği ESP ve hız sabitleyicili araçlar içerisinden tercih yapmanızı öneririm bu arada.
Alıntıları Göster
Opeli de göz önünde bulundurun derim
yeni megane mı bu fiyat olan?
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
eski megan kaldımıki
quote:
Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
eski megan kaldımıki
Alıntıları Göster
yeni megane..ayrıca fiyatıda 38000e düşürdüm 3-5 güne kadar kesin bir karar verip alıcaz artık birşeyler..focus un yeni kasasının çıkması ford tan iice soğuttu beni:)
quote:
yeni megane..ayrıca fiyatıda 38000e düşürdüm 3-5 güne kadar kesin bir karar verip alıcaz artık birşeyler..focus un yeni kasasının çıkması ford tan iice soğuttu beni:)
Alıntıları Göster
bence mantıklı, bu fiyata hem DİZEL, hem YENİ KASA, hem C segment... bu şartlarda bence iyi tercih...ama alabilirsen; 1,5 TL daha ver 105 HP liğini al derim... ben eşime aynı arabanın 105 liğini sipariş ettim(6 ileri şanzıman)...