Şimdi Ara

Bu Arabaya Ne Kadar Verilir ? ( acil ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 11 ama paran varsa ver 20.000-25.000 arası bmw 3.20i bak derim.
  • iyi günler

ben aranıza yeni katıldım hem yardım hemde alabilmek için aranızdayım.

Arkadaslarında dedigi gibi polo ww fazla tutulmayan bir seri ankara da öle en azından

eger düşünürsen honda ya bak derim yası onemli deil onun piyasası herzaman vardır mercedes misali özellikle civiclere
  • En fazla 9 bin tl oda piyasası olan bir araba olduğundan söylüyorum..Beş kapı olsa 11 bin ederdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 24 Ağustos 2012; 23:27:14 >
  • Geçen sene haziran ayında arkadaşımın 97 polo classic 100lük olan aracını 11.700 zor sattık. Araç orjlnal 153.000 kmdeydi ve kaza boya yoktu. Kapıyı 13.500den açtık kime söylesek gıçını dönüp gidiyordu.

Çok soran vardı ama herkes fiyat fazla diyordu arkadaşta 12 bine indi son bi pazarlıkla 300 daha indi.

Belki sana bir fikir verir diye anlattım.
    İlandaki poloya gelirsek ederi 11 ile 11.500 benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getz alinir o paraya mis gibide binilir, o polo bu saatten sonra ariza ustune ariza cikarir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-11 belki ... o km de arabaya o para cok... ncap testleri belli kusura bakmasın kimse ama uçan tabuttan farkı yok gözümde...
  • 10.500 daha fazlasını asla vermem fakat gerçekten araç çok temizmiş. Tek kapı araç almak kolay satmak sıkıntılı hiç tavsiye etmem.
  • tamam o zamn şöyle yaparım 12.500 veririm adama en son verirse alayım mı ? ( büyük ihtimalle vermez tok satıcı )

ayrıca bana getz mi önerirsiniz fiesta mı ?
  • ??????????
  • daha sakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcola35 -- 25 Ağustos 2012; 1:34:59 >
  • hocam mantıklı düşünemiyorsun polo istegın dogru karar vermenı engellıyo daha sakin relax ol bence ...sert bı kahve iç
  • alınmaz, alınırsa da 8.000e veriyosa
  • tamam vaz gectim almıyorum onu şimdi 13.500 e ne alınır ankara dayım ona gore lınk ve marka verın şehırden sehıre fıyat degısıyo sonucta
  • Getz bak, Palio, Corsa olabilir.
    Hatta en mantıklısı Corsa tek kapı spor istiyorsan illa 13.500'e 2001 model Opel Corsa 1.4 Comfort alınır paşa paşa binilir.
  • zaten o araç kesin kazalı ve komple boyalıdır plakasını yazmamış.gelin güvey olmadan önce plaka ve şase numarasını iste.sonra servise göster. sonra fiyat hakkında yorum yaparız.
  • Bin bak gidişine, motor iyi durumdaysa, alttan ses gelmiyorsa, kısacası masrafı yoksa biraz pazarlıkla alınır. Satabileceğin fiyata aldığın sürece zaten sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimcii

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

15-16 yaşındaki araca çift haneli bir para ödemem. 9 bilemedin 9buçuk eder. bütçe 14bin tl ise 2002 ve üzeri araçlara bakarım.

+1

araba güzel olabilir ama o paraya değmez.

İstersen birkaç galericiye telefon et 97 model 3 kapı polo arabam var kaç para ederi de. onlardan gerekli cevabı alırsın zaten
    14 bine çok temiz 2004-2005 getz bulabilirsin

14.000 e getz bulabılırsın demısın ama sanmıyorum o fıyata getz oldugunu 2004-2005 model yardımcı olursan sevınırım bulmamda ( ANKARA dayım )

diğer arkadaşlarada hajlısınız galiba 13.000 veıılmez o poloya ama guzeldı bee :)

bulunur ya niye bulunmasın

• Bu paraya degecek araba gibi gözükmüyor kilometresi oldukça yüksek arabanın sadece polo almak istiyorum diyorsan düşünülebilir fakat bu paraya daha temiz araba bulabilirsin ve 185 binde sadece 2-3 çizik olacagını zannetmiyorum açıkcası
  • Hocam sayenizde millet para kazanıyor , ne yaptınız yahu tek kapı poloya 13bin? Ederinden 3bin fazlaya almak hosunuza gidecekse buyrun alın.
  • sizde haklısınız ama mıllet doğan ve şahinleri 7-8-9 tl ye alıyo çözemedim ben bu işi

ayrıca adamda bızım eskı patronun yıgenı cıktı yani zaten sorgulatmadan almam adam gel bak dıyor zaten arabaya
    hatasız dıyor istedigin yerede gosterırsın dıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.