Şimdi Ara

BU ARABAYI ALAN BAŞINA BELAMI ALMIŞ OLUR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Tercüman alımlarımız başlamıştır

buda bulgaristan türklerinin türkçesi biz tam anlamıyla kendi şivemizde konuşsak kelime anlamazdın

hahhaha manaflaa anlamıyrı naap düveriiz ba bratko sesleyler anlamıylaa ba ahahahhaahahha

ne diyon gardaş

• Bosuna para verme derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim git vosvos al daha iyi nostalji istiyorsan en azından bunun kadar parça sıkıntın olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeueneturc

kardeşim git vosvos al daha iyi nostalji istiyorsan en azından bunun kadar parça sıkıntın olmaz

Bu ara aklima cok yatiyor, bugun yarin her an bi delilik yapip alabilirim
  • quote:

kardeşim git vosvos al daha iyi nostalji istiyorsan en azından bunun kadar parça sıkıntın olmaz

ama işte bu amerikan aygırıyla vosvos ta bir değil şimdi
  • bende chevrolet belair 1956 1957, olmadı 60ların ilk yarısına ait impalayı çok ciddi düşündüm. bunlarda ygırlık bir durum yok elbet. fakat ciddi anlamda parça sıkıntısı var bundan emin olun. klasikte bütçe sıkıntınız var ise vosvos bile başa bela. şahsen ben klasikler içerisinde nostaljik havayı verebilecek, parça sıkınrısı çıkarmayacak (diğerlerine nazaran) fiyat performans açısından en uygununun vosvos olduğunu düşünüyorum. konfor meselesi ayrı kimse klasikten konfor beklemesin. piyıaasa araştırması yapıyorum bende bir iki ay içinde bir vos düşünüyorum küçümsediğimden git vosvos al demedim yani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-balimi-satiyorum-meraklisina-101499738/detay/
    ne dersin böyle birşeye

• Aracı almadan önce bi tamirci bir de parçacı bulun. Onları gözünüz tutarsa bunu gözünüz kapalı alın bence
  • quote:

bende chevrolet belair 1956 1957, olmadı 60ların ilk yarısına ait impalayı çok ciddi düşündüm. bunlarda ygırlık bir durum yok elbet. fakat ciddi anlamda parça sıkıntısı var bundan emin olun. klasikte bütçe sıkıntınız var ise vosvos bile başa bela. şahsen ben klasikler içerisinde nostaljik havayı verebilecek, parça sıkınrısı çıkarmayacak (diğerlerine nazaran) fiyat performans açısından en uygununun vosvos olduğunu düşünüyorum. konfor meselesi ayrı kimse klasikten konfor beklemesin. piyıaasa araştırması yapıyorum bende bir iki ay içinde bir vos düşünüyorum küçümsediğimden git vosvos al demedim yani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-balimi-satiyorum-meraklisina-101499738/detay/
    ne dersin böyle birşeye

yok güzel kardeşim yok ben zaten öyle bi anlam çıkarmadım sadece ben biraz amerikan meraklısıyım hatta küçükken 13-14 yaşlarındayken pedere yalvaryakar chevrolet corsica aldırmıştım adamcağız kırmayıp almıştı tabii ben o dönemde ehliyet falan olmadığı için kullanamamıştım babamda 3 ay sonra çok yakıyo diye satmıştı accord almıştı yani aile arabası olarak corsica kullanmış bi ortamdan çıktığım için amerikan hastalığı var bende o yüzden tercih etmiyorum vosvos

• bende liseyi yeni bitirdiğim dönemde babam araba alacaktı böyle internetten araştıma yapıyor arada bana da soruyor ama ilgilendiği arabalar hiç içim ısınmıyor halada ısınmaz adam reno hastası. o zamanlar broadway 19 popüler arabalardı. ben ise 57 belairi cj 5 jeepleri gösterdim bana cevabı şu olmuştu: SENİN BABAN PETROLCÜ MÜ

anlıyorum amerikan merakını anladığıma göre bütçe sıkıntın yok o halde düşünebilirsin hiç fena olmaz
  • quote:

bende liseyi yeni bitirdiğim dönemde babam araba alacaktı böyle internetten araştıma yapıyor arada bana da soruyor ama ilgilendiği arabalar hiç içim ısınmıyor halada ısınmaz adam reno hastası. o zamanlar broadway 19 popüler arabalardı. ben ise 57 belairi cj 5 jeepleri gösterdim bana cevabı şu olmuştu: SENİN BABAN PETROLCÜ MÜ

anlıyorum amerikan merakını anladığıma göre bütçe sıkıntın yok o halde düşünebilirsin hiç fena olmaz

valla bu yaştaki araçlara 40-50 milyar para gömücek kadar yüksek bi bütçem yok ama yinede meraklısıyım işte
  • 10 bın mı?????????????????? para bırıktırıp alsam mı
  • konu tekrar up lanmış
  • bu araçlar ugrasılmaz demesini anlamıyorum ,bu zevk işidir hergün yeni birşey yaparak tam bir classic otomobilde yapabilir ,hatta 10 bine alıp 25 bin'e bile satılan araçlar var. eskiyen herşeye çöp diye bakan türk insanımızı anlamıyorum, o yüzden tarihi binaları yıktılar yerine laz müaahitlerin yaptığı çirkin binaları yaptılar. yakında eski bu sorun çıkartır diye dolmabahceyi de yıkarız.
  • Bu arabayı bulup bulup soruyor arkadaşlar:http://forum.donanimhaber.com/m_66459967/tm.htm

Bu araba 67 model değil, motor hacmi 3000 cc değil. Oynanamadık yeri kalmamış. Plymouth kısmı doğru. Plymouth'dan izler taşıyor gerçekten :) Klasik alacaksanız, gerekirse beline kadar toprağa batmış olsun sorun değil ama kurcalanmamış olsun. Kurcalanmış arabanın doğru halini kimse bilmez, bazı hatalarını isteneniz de, ustanız evliya gibi sabırlı da olsa düzeltemezsiniz.

Plymouth ~1965~1975 gibi çok sağlam otomobiller üretti. Yine de iyileri var kötüleri var. Süspansiyon GM ve Ford'a göre genelde biraz daha serttir. Direksiyon ve fren GM'e göre daha zayıftır. Kontrüksiyon ve gövde ise GM'in ucuz modellerinden daha sağlamdır, GM'in iyi modelleri gibidir. Motor GM'e göre daha fazla tüketir genelde, perfornmansı iyidir ama. Otm. şanzımanları (torqueflite) çok sağlamdır, Gm'i aratmaz kesinlikle. Yukardaki en ucuz serilerindendir. İhtimal hidrolik direksiyonu da olmayabilr. Düzen hidrolik direksiyona göre tasarlandığı için düz versiyonlarda direksiyon çok çok ağırdır. Bir de üzerinde V8 varsa işte o zaman Renault 12'yi ararsınız. Motorlar tabii ki demir bloktur.

Bu dönemden Plymouth'lar fena arabalar değiller ama bu arabanın Plymouth ile irtibatı pek kalmamış. Mekanik parçalarda sıkıntı olmaz, tabii bakkaldan almazsınız ama siparişle bulunabilir. Gövde parçaları, camlar, bazen kapı contaları, yakıt deposu vb. çok sıkıntılıdır. Klasikte önce iç plastikler sonra da gövde aksesuarları yerli yerinde olmalı. En önemlisi bence bunlar.

• kullamazsın ki arabayı ne benzin dayanır buna ne gaz
  • paran çoksa bela olmaz, yoksa başbelası olur.
  • lpg?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.