ağ bağlantı sorunu yardımcı olur musunuz?
masaüstü apple bilgisayarım artık güncelleme almadığından neredeyse çalışmama noktasına gelmişti. windows 10 yüklettim. eve getirip modeme bağlanmaya çalıştığımda modemi ağ listesinde gördü şifreyi girdim bağlanmadı üstelik ağ modemim listeden kayboldu. sonra telefonumun kişisel erişim noktasını açtım şifreyi girdim ona da bağlanamadığı gibi o da bağlanabilecek ağlar listesinde görünmez oldu. Bu arada apple olmayan başka bir bilgisayarımdan hem modemi hemde telefonumun kişisel erişim noktasını görebilmekteyim, sorun windows yüklettiğim apple'da. Bilgisayarcıda dururken internete bağlanmış youtubeden video izlemekteydi. sorun yok gibi görünüyordu.
Merhaba arkadaşlar
bende honda crvden kalma az kullandığım lassa 215-65-16 lastiğim var. Bu arada hondayı satıp egea aldım. Egeanın üzerinde iyi olmayan 205-55-16 lastikler var markasının da ne olduğunu hala anlayamadığım ucuz bir lastik türevi sanırım.
hondada kullandığım 215-65-16 lastiği egeaya jantı değiştirmeden takabilir miyim, teknik olarak mümkünse pratikte bana ne gibi artı ve eksiler yaşatır
teşekkür ederim.
|
|
2019 ALFA ROMEO GİULİETTA
ALFA ROMEO ALFETTA ( e - sedan)
|
|
Ruhumuz Olmadan Sadece Birer Makineyiz.... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 340
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.827 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası