Şimdi Ara

hyundai Tucson 1.6 gdı 4x2 otomatik alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai tucson 1.6 eski tip turbosuz 132 hp gdı motor ve yine eski 6 ileri tork konvertörlü tam otomatik şanzıman ile alınırmı ?
    1600 kg civarı ağırlığa sahip bir araç atmosferik 1. 6 motorla nasıl bir performans sergiler
    elite paket ile 90.000 tl aynı donanım seviyesi turbolu dct şanzımanlı pakette 105.000 tl

• Turbolu dct almak daha mantıklı bence.
    Ama bütçeniz bu kadarsa atmosferik motorla alınabilir.
    KIA Sportage'in yeni kasası gelecek, şu anki kasada güzel indirim alabilirsiniz ona da bakın derim.
    Ayrıca yakıt önemliyse Kadjar'a da bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbolu bu kasanın ağırlığı için daha ideal turbo yüksek tüketim anlamına da gelse atmosferiğin de daha az yakacağını zannetmiyorum üstelik t-gdı ye göre güçsğzlüğü de cabası.
    Fakat 15 lira da yabana atılacak bir fark değil
    Spoertagede aynı fiyat belki ciddi indirimler almak mümkün ama eskiyen bir yüzü var
    Kadjar veya nıssan qq tasarım anlamında hoşuma giden araclar değil eğri büğrü absürt tasarımlar evet ekınomik ama nedense içime sinmiyor suv tasarımı yapmışlar ama bence mpvden hallice
    Honda crv de görsel olarak başarılı bence

• Hocam 1.6 atmosferik o agirliktaki otomatik bir araba insana sac bas yoldurur.

1300 kg falan olsa bos agirligi al derim ama 1600 kilo zor

• Gitmez ayrıca 14-15 litre yakar kesinlikle tavsiye etmem.

• Araçtan ne beklediğin önemli. Dağ bayır sürekli gidiyorsan turbolu al. Diğer türlü turbosuz da sizi tatmin eder. Yaklaşık 12 saniyede 0-100 arasını yapan araca ben hantal demem. İki motor seçeneği arasında da kayda değer fiyat farkı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.