Şimdi Ara

ağ bağlantı sorunu yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü apple bilgisayarım artık güncelleme almadığından neredeyse çalışmama noktasına gelmişti. windows 10 yüklettim. eve getirip modeme bağlanmaya çalıştığımda modemi ağ listesinde gördü şifreyi girdim bağlanmadı üstelik ağ modemim listeden kayboldu. sonra telefonumun kişisel erişim noktasını açtım şifreyi girdim ona da bağlanamadığı gibi o da bağlanabilecek ağlar listesinde görünmez oldu. Bu arada apple olmayan başka bir bilgisayarımdan hem modemi hemde telefonumun kişisel erişim noktasını görebilmekteyim, sorun windows yüklettiğim apple'da. Bilgisayarcıda dururken internete bağlanmış youtubeden video izlemekteydi. sorun yok gibi görünüyordu.

• Merhaba,

Yaşadığın sorun driver ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Windows + X yap, Aygıt Yöneticisi / Device Manager'a gel. Orada Ağ Adaptörleri / Network Adapters var, Broadcom ile ilgili driver'ı uninstall et. Kendisi yine gelecek.

Donanim kimliği / Hardware ID paylaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Aygıt yöneticisinden paylaşabilirsin. Veya Windows + R yap, cmd yaz, açılan siyah pencerede aşağıdakini çalıştır. Bu komuttan sonra panoya bilgiler kopyalanmış olacak, foruma cevap kısmına yapıştır:

Kod

Yığını:
    wmic path Win32_PnPEntity where "Caption like '%Network%'" | clip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.