< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 22 Mart 2016; 23:28:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 22 Mart 2016; 23:28:51 > |
|
Alaskalı Suikastçi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Sinifinin en spor kokpitine sahip.direksiyonda makyajli kasada gayet güzel.önyargılarınizdan kurtulmak icin a serisine binin 130k istedikleri arAbanın her tarafindan kalitesizlik akıyor.bu segmentte fark yaratan tek arac v40 bu konuda |
Yazdıklarınızın bir kısmı doğru olsa da diğerleri çoğunlukla aracı tanımadan yapılan ve daha önce bu forumda defalarca okuduğum tekrar cümleleri. Araç c hb sınıfında hiç de basık değil, 1 serisinden daha ferah. Malzeme kalitesi a serisinden aşağı değil. Şubat verilerinde V40 Giulietta'dan az satmış, üstelik Giulietta'da 2016 satışları başlamadı, tabii otomatik de başlamadı. Servis derseniz Fiat ve Alfa Romeo servisleri bakıyor. Tasarım derseniz en güzel olan iki özellikten biri, diğeri de hızlı kaçan kaliteli motoru. Fiat bu marka ve model ile belli bir sayının üzerini zaten umursamıyor. Peynir ekmek gibi Albea, sonra Linea, simdi de Egea sattığı bir ülkede gayet de haklı. 2014 ve sonrasında motor ve rüzgar sesi azaltılmış, daha konforlu olmuş, hem gençlere hem de küçük ailelere hitap ediyor. Ama ama ama Fiat'ın tarih verdiği modelleri ve makyajları savsaklaması asıl sorunlardan biri. Fiyatlandırma derseniz; Astra, Golf fiyatlarında, daha ne yapsın?
|
Ben yıllardır Giulietta veya 2. el SLK 200 almak isterdim. Sonunda amacıma ulastım. 74.000 TL 40.000TL 0 faizli kredi 18 ay (24 aya yetişemedim). Bu imkanlara bana golf, astra söyler misiniz? Siz hiç Golf ile VW servisine girdiniz mi? Ben hem rutin bakım hem de kazalı durumlarda girdim. Çok ama çok güzel öperler. O en pahalı C hb dediğiniz Golf'un en kısa C hb olduğunu, sürücünün sağ tarafını şaft tünelini gizlemek için doldurduğunu umarım farketmişsinizdir. Avrupa'da C premium hb sınıfında satılan Giulietta, Golf'ten niye ucuz olsun?
Tasarım ve motoru daha iyi olan Giulietta yanına gelince kimsenin bakmayacağı Golf, Giulietta çakması olan Astra neden fiyat avantajına sahip olsun? Bir dsg VW alınca iki yıl sonra satmak gerektiğini VW yetkilisinden duyunca o aracı alır mısınız? Ya da başka bir masum vatandaşa nasıl olsa kaktırırım mı dersiniz? Son sorduğum şeyi benden kolay yapabilme imkanı olan insan da Türkiye'de çok azdır. Golf benim için çirkin, astra da güzel ama çakma Giulietta. Piyasadaki araçları inceleyin; 206 ve Giulietta'yı ayırın. Güzel tipleri olan araçların önden 206, arkadan Giulietta'ya benzediklerini göreceksiniz. Servis ve ikinci el satış konusunda büyük şehirlerde sadece Alfaya çalışanlar göreceksiniz. Sonuç olarak; CESARET - ÇİRKİNE ZORUNLULUK tercihi yapacaksınız. Ben tabii ki ilkini seçtim. Saygılar sunarım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 23 Mart 2016; 17:14:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 23 Mart 2016; 17:45:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 23 Mart 2016; 18:50:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 23 Mart 2016; 19:59:27 > |