Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm - TCT (dizel - otomatik) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giulietta yi golf ve leonla kiyaslayanlari not alin sonra 159 konusu acin.. ayni adamlar gelip passat ve superb ile kiyaslayacaklardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

giulietta yi golf ve leonla kiyaslayanlari not alin sonra 159 konusu acin.. ayni adamlar gelip passat ve superb ile kiyaslayacaklardir

Önce Leon, sonra Golf, sonra da a3

• söz konusu üçlü arasındaki sıralama muhakkak ki öyledir
    leon<golf<a3
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 29 Mart 2016; 22:16:21 >
  • tasarımı halâ çok güzel aracın, bakmaya doyamıyorum
  • Alfa Romeo 2016 fiyat listesini yayınladı
    2016 model yılı ürün gamında benzinli seçenekler arasında 170lik tct sadece super (distictive) donanım seviyesiyle gelirken diğer benzinli seçenek ise 240lık veloce (QV). 170lik tct'nin fiyatı 2015 model de 84 lira iken 2016'da 95 olmuş

yeni giulietta dizel otomatiğin fiyatı da belli oldu iki farklı donanım seviyesinde gelen dizelin manuel seçeneği yok, progression donanım seviyesinin fiyatı 95 tl iken super donanım seviyesinin fiyatı 99.900 tl

Alfa Romeo'nun resmi sitesinde yer alan fiyat listesi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm - TCT      (dizel - otomatik) Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm - TCT      (dizel - otomatik)
     Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm - TCT      (dizel - otomatik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeueneturc -- 15 Nisan 2016; 16:22:20 >

• Fiyatlar rakiplerden halen daha uygun.Örneklemek gerekirse:
    A3 Sportback 1.4 TFSI 150 hp Attraction S tronic (COD) 19.111 62.017 45% 8.600 27.908 4.988 16.186 498,50 249,50 280,50 33.016 107.140
    A3 Sportback 1.6 TDI 110 hp Attraction S tronic 19.345 62.776 45% 8.705 28.249 5.049 16.385 498,50 249,50 280,50 33.416 108.439
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

konu karşılaştırma üzerine değil, özel bir araç olan alfa nın Türkiye de erişime en açık olan modeli Giu nun tasarımı.
    Gulia ya benzer tasarım ile gelirse karşılaştırmaya falan gerek kalmaz zaten.
    spor hatchback nasıl olur ortaya koymuş olacaklar

erişime en açık model bile olsa alfa romeo markası hiç bir zaman herkese hitap eden otomobiller üretmemiştir ne TR ne dünya piyasasında.8c gibi bir efsaneyi bile seri üretime sokmadan belli bir sayıda üretip sonlandırdılar,ve yok sattı.Giuliettanın tasarım olarak rakiplerinden bir eksiği var mı?yok.
    Kalite olarak?v40ı çıkalım yok.
    Yol tutuş performans verimi şanzıman vs?yok.
    Şu arabanın tasarımına sportif değil diyene gülerler.
     Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm - TCT      (dizel - otomatik)
    Dizel otomatik de geliyor,e fiyatlar da rakiplerinden uygun,daha ne yapsın adamlar?
    yani eleştirmiş olmak için eleştiri yapmayalım.

Merak ettiğim için soruyorum 1.6 otomatik resimdeki makjaylı kasa ile mi geliyor? Yoksa makyajsız kasa ile mi ?

• MAkyajıyla dostum

• Yaklaşık 2 sene 2014 model 105 hp Dizel versiyonunu kullandım. Şimdi 2016 TDI DSG Golf kullanıyorum. Golf'e geçtiğim andan itibaren çok ciddi konfor, kalite, sessizlik, iç mekan genişliği, ferahlığı, sürüş açısı ve sürüş zevki farkı oldu. Giu ile çok güzel anılarım oldu, hiç yolda bırakmadı ama benim deneyimime göre Golf'ün yanında maalesef kamyonet gibi kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 11 Mart 2017; 21:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Yaklaşık 2 sene 2014 model 105 hp Dizel versiyonunu kullandım. Şimdi 2016 TDI DSG Golf kullanıyorum. Golf'e geçtiğim andan itibaren çok ciddi konfor, kalite, sessizlik, iç mekan genişliği, ferahlığı, sürüş açısı ve sürüş zevki farkı oldu. Giu ile çok güzel anılarım oldu, hiç yolda bırakmadı ama benim deneyimime göre Golf'ün yanında maalesef kamyonet gibi kaldı.

hocam ben aracımı almadan önce golfü de denedim, şu anki aracım giulietta 170 hp tct.

dizel için birşey söyleyemem tabi ancak benzinlide giulietta bir adım daha önde. konfora, iç mekan kalitesine ve genişliğine birşey diyemem ancak yazdığınız diğer konularda bence giulietta daha iyi bir seçenek. hele sürüş zevkinde her 2 aracı da kullanmış olan 10 kişiden 9'u giulietta'yı önerecektir. alfa'nın araçları sürüş zevkleriyle bilinen araçlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 13 Mart 2017; 17:30:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.