Şimdi Ara

Bu arabayı beğendim alinir mi sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ağır hasar kayıtlı, Pert çıkması, şirket aracı
    Direnç atılmış emniyet kemeri görüyorum, japon soda ile tamir edilmiş airbag görüyorum, kan görüyorum vahşet görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

Kardeşim max 55 şe ne tavsiye edersin, 2010 üstü istiyorum başım ağrımasın, malum fiyatlar 2 katına çıktı

Alıntıları Göster
    Hocam o paraya 2010 temiz sorunsuz araba cok zor maalesef yukarida yazdim ama tekrar yazayim

1_fiat palio (bunun 2010unu bulabilirsiniz belki)
    2_peugeot 206
    3_ford fiesta
    4_renault clio 2006 2007
    5_mitsubishi colt

Bu paraya bunlardan birinin temizini bulup alin basiniz agrimaz hic modelli araba hevesine girmeyin bence ama para sizin zevk sizin siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Ağır hasar kayıtlı, Pert çıkması, şirket aracı
    Direnç atılmış emniyet kemeri görüyorum, japon soda ile tamir edilmiş airbag görüyorum, kan görüyorum vahşet görüyorum
    guldurdunuz hocam banami oyle geliyor bilmiyorum ama forumda modelli araba sevdasi var pert olsun ama yeni olsun gerekirse diyen insanlari anlamiyorum gercekten

• bu ilanı görsem kapatmam 2 sn sürer, beğenip de almayı düşünenler de çıkıyormuş demek, şaşırdım
    bu paraya alabileceğiniz daha eski ama sağlam arabaları alın derim, bu araç ölmüş, ölen diirlmez geri
  • Huseyin95 kullanıcısına yanıt
    2010 üstü ise belki sembol, linea bulunabilir.
    Yılı azıcık düşürürsek, 2006 gibi
    Mitsubishi Colt
    Chevrolet Aveo, Spark, Kalos
    Renault Modus

• Temiz C4 falan bakabirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shootgun35 S kullanıcısına yanıt
    Pert olsun yeni olsun diyene ilk defa rastlıyorum, o da sensin hocam daha önce hiç görmedim forumda böyle yazan.

Genelde C Segment yerine B Segment olsun ama yeni olsun deriz. Ben de diyorum forumda birçok kişi de...

Aksine kaput ve tavanda nokta hata varsa uzak duruyorum/durun yazarım hep. Forum geneli böyle. Pert araç alan tek tük var.

• Pazarcılar domateslerin iyisini ön tarafa koyar ver bakalım 1 kg domates dersim hep çürük çarık içi yeşil domatesleri itekler. Araç dıştan albeli kim bilir içten neler yaşadı

• Hepsini geçtim hava yastığı "ben patlağım" diye bağırıyor

• 55 bin TL verip, ağır hasar kayıtlı araç alıp daha sonra satışta zorlanmaya değmez. Daha düşük markalara yönelin paranız riske etmeyin. Dacia Sandero, Clio gibi araçlara bakın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

bu ilanı görsem kapatmam 2 sn sürer, beğenip de almayı düşünenler de çıkıyormuş demek, şaşırdım
    bu paraya alabileceğiniz daha eski ama sağlam arabaları alın derim, bu araç ölmüş, ölen diirlmez geri
    Dirilir hocam. Sanayide Reenkarnasyon bitmez.
  • Yıl 2020 ve Galeriden araç almak ..Hayırlısı tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam şahsen bulaşmazdım hiç..
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Usta araba bilgim sıfır ilk arabam olacak Allah nasip ederse afedersin iflagim ağladı para biriktircem diye bizimde bütçemiz anca bu sen ne tavsiye edersin, pandemi sonrası fiyatlar normale dönecek diyolar Eylül gibi, sıfır araçlar eskisi gibi ülkeye girdiği zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin95

Avrupada 500 euro olan araçlar bizde 30-35 bin tl maglesef paramizin değeri hiç yok, buda bizim kaderimiz maglesef

Alıntıları Göster
    Maglesef öyle kardeşim

• 2 ay önce 42 bin km de sümbül aldık kardeşime 75 bin liraya . hasar kayıtsız. şimdi aynı sümbüle bakıyoruz. 100 bin lira olmuş. bu ağır hasarlılar çok ucuza giderdi. bunlar bile uçuşa geçmiş vay be..
  • SAKIN ALMAYIN 1.2 Mİ aman aman allah kurtarsın arabayı geçen hafta verdik sıfır motor yaptık parça bulamıyoruz ve yağ yakıyor kesinlikle almayın sakın sakın almayın
  • Huseyin95 kullanıcısına yanıt
    Şöförlüğünüz nasıl ? Acemilik yoksa piyasada tutulmayan modellere bakın en azından modeli yüksek olur ..
  • C-Elyese peynir tenekesi ayarında araçtır. bir de petten çıkmış halini düşünemiyorum. ama piyasa da belli. illa ucuz, yeni model, pert araç bakacaksanız bari yetkili serviste onarılmış olanını alınız. onarım faturasını isteyiniz. veya bu aracın direkt pertini bulun, kendiniz onarın. pert araç alınmaz diye bir şey yok, ama ne yapıldığını yapılmadığını iyi bilin. ona göre para verin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.