Şimdi Ara

Bu Arabayı Tasarlayan Adam Kör oldu !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 207m

Bence tasarlamadan önce kör olmuş

Harika bir cevap olmuş.
  • Son kasa scenic çok güzel. Bu niye böyle olmuş şimdi? Çoğ acayip.
  • quote:

bunu yazmaya girmistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz bunu görmediniz sanırım ;

Bu Arabayı Tasarlayan Adam Kör oldu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Haziran 2013; 0:53:09 >
  • İlk çıktığı zamanlar beğendiydim aslında. Bir defa da kadıköy meydanında canlı görmüştüm hiç unutmam. Saltanat kayığı gibi arabaymış. Başarısız olmuş bir tasarım girişimi işte.

Bundan 15 sene önce X6 tarzında bir SAV gösterseniz insanlara aynı bu tepkileri alırdınız
  • Zaa XD!! denilecek bi araba olmuş renault yapmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

bildiğim kadarıyla laguna, vel satis ve espace ile yakın akraba. espace'a olan sempatimden dolayı ben avantaime'ı beğenmiştim.

tasarımın güzelliği görecelidir. ancak zamanının çok ilerisinde bir tasarıma sahipti ve değişikti. ayrıca kardeşi espace gibi çok konforlu olduğundan da eminim.

Espaceın kardeşi değil bu dreksiz tekkapı sport van

espace platformunda üretildi. kokpit zaten espace'tan alındı. belki ufak tefek değişiklikler vardır. bunun dışında pek çok komponent aynı.

c serisiyle e coupe arasındaki ilişkiye benzer bir ilişki var espace ile avantime arasında

• Bi ben mi beğendim arkadaş.
  • Renault'u bir zamanlar seviyordum.Avantime gibi Megane 2 hb gibi Espace gibi sıradışılığın sınırlarını zorlayan arabalar yapıyordu.Ama iyi ama kötü.

Şu anki markalar gibi yolda görünce ayırt edilemeyen otomobiller üretmesinden iyidir.Ben her zaman sıradışı markaları sevmişimdir.Bir zamanlar Renault da bu sınıftaydı ama artık değil.Hemen her markada olduğu gibi.
  • vay be bundan tr de varmıymış
  • marjinal olsun diye üretilen araçlardan bir tanesi avanta
    ülkemizde olması ilginç özel ithalat sanırım vel satisin satışı yapıldı ama bunun yoktu
  • 22 milyara alınabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renonun, 2000'li yillarin başlarinda milenyum dönemi diye tabir ettiği ama aslinda Enayi avciliğina başladiği iğrenç tasarimli araçlarindan biri.. Bunlar her 5-10 yilda bi bir araba tasarlar Gelecek bunlarda der 2 3 reklam yapar bitti....... Böyle alanlarda marstan indim dünyaya misali dolaşir yillarca.. Kim bilir o arabanin sahibi kaç defaaaaaa satmaya çalişti da hep elinde kaldi..
  • Tek kapı MPV, bu nasıl bir abukluktur, tasarımı da geçtim.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim
  • Şu ön mazgalların farın üstünde yer alması değişik bir şey olmuş.. Bende şu bir türlü eski C5 leri beğenemem bir türlü. Benim gözümde en kötü araç o...
  • Renonun dizayn olarak resmen en batırdığı araçlardan biri. Bu yüzdende ömrü uzun olmadı.
  • Tasarım berbat bir de tek kapılı..
  • ben beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.