Şimdi Ara

Bu araç alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu araca 60 bin verilmez. Yazık günah. Ölmüş araba. Benim gözümde ederi 25-30 bin. 60 bin civarına 2011 fiesta var. Onlara bakmanı öneririm. En azından modeli daha yeni. Mesela 2004 golf 5’i 24.500 e almıştık şu an o arabalara 70-80 bin istiyorlar. Verilir mi? Verilmez. Güzel araba olabilir ama verilmez işte. Bu ilandakide yaşlı sayılır artık. Zaten eski arabaların başına gelmeyen şey kalmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu parayı sakın bu araca verme

• Bence yaşına göre km'si yüksek değil Turbo,enjektör,triger bakımı yapılmış boya degişeni fiyatı sizin gözünüze kestiyse mutlaka bir kaliteli ekspertize götürerek araça baktırın.( Ordaki rapora güvenmeyin sonuçta satanı tanımıyorsunuz ) Triger bakımına dair mutlaka evrak sorun allah korusun triger kopmasının maliyeti 5-6000₺ görebilir. En önemlisi gitmeden önce söylediğinin dışında bir şey çıkar mı diye sorun sonuçta gitmek gelmek hepsi bir maliyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 14 Haziran 2020; 13:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplannn14

Konuda c sınıfı arac ariyorum diye bir yazi goremedim konu sahibi ayrica c sinifi istiyorum da dememis sedan ariyorum hb kucuk gelir demis araci atmis ben de fikrimi soyledim

Alıntıları Göster
    Hb küçük gelir adama hala ısrarla b sınıfı öneriyorsun ve hala kendini ısrarla savunuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabeyyy

Fiyatlar uçtu malesef. 4 ay önce 50 bine hatasızını alıyordum vazgeçmiştim . Şimdi 60 bine değişenli bulabiliyoruz .
    Corona sebepli artık kimse ailesini otobüse bindirmek istemiyor + sıfır araç da yok. Bunlar piyasayı coşturdu. Düzelir ama vakit alır.

• Aynı kasa aynı model aracı 5 ay kullandım, Ankarada yaşıyorum ve şehir içi kullanıyorum genellikle ilk başta dizel ne yakacak ki diyerek aldım ama gördüm ki 100 km de şehir içi 6.5 litre altına düşmüyor hatta 7, 7.5 yaktığı oluyor ve sattım. Birde o dönem motorin 7 civarı idi araç 45 50 kuruş yakıyordu. Birde tcdi motor diğer dizelere göre daha sesli ve sarsıntılı çalışan bir motordur, bu yüzden motor sesi çok gelebilir. Bunların harici gayet memnundum özellikle yol tutuş çekiş gayet tatmin ediciydi. Eğer küçük şehirde yaşıyor ve çok aktif kullanmıyor isen olabilir. Ayrıca bazı arkadaşlara katılıyorum sağlam motor olsa da turbo ve motora batırıp almakda fayda var. Hayırlısı olsun

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ne israri kardes adam arac atmis altina bende oneride bulundum senin bu kadar zoruna gidecegini hesaba katmamisim kusura bakma

• Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar . Biraz daha borç harç para bulup 67.5 a 2006 model 1.6 vw jetta aldım .

• Hocam ben Focus'un egr- Turbo hortumu - Partikül filtresi vs ile çok uğraştım. Bendeki 2011 1.6 TDCİ olandı. Almayın hocam bir kere kalitesiz yakıt aldım ettiğim masraf buradan şama kadar oldu.

Hayırlı olsun Jetta almışsınız. Sonradan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamiŞahin -- 15 Haziran 2020; 21:11:43 >
  • SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.