Şimdi Ara

Bu araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz Ford focus ghia İlan No: 825691613

Arkadaşlar bu araç alınır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu km'lerde dizel alma. 3-5 kuruş fazla yaksın benzinli olsun. Sorun çıkartırsa başın çok ağrır, paranla rezil olursun.
    Aslında 200binler için sorun olmaması lazım ama ülkede araç periyodik bakımını umursamayan, bakımını geciktiren o kadar çok kişi var ki, forumda bile konu açıyorlar. Dizelde bu konuda biraz daha hassas ve tamiri daha masraflı.
    Kusura bakma da parayı kolay kazanıyorsan neyse de bu araba değil 60 bin 30 bin bile etmez 7 boya 2 değişen var ve hasar kaydı yok nasıl oluyorsa buna kargalar bile güler ne idüğü belli olmayan yerlerde yaptırmış 15 yıllık araba km orjinal mi belli değil orjinal olsa ne yazar ben bizim milleti anlamıyorum çok mu uğraştın bunu bulmak için merak ettim ? Sonra niye piyasa şişik? 30 bin bile vermem bu arabaya çünkü asla etmez buna o kadar vereceğime otobüsle giderim her yere daha iyi
    Kaplannn14 K kullanıcısına yanıt
    K Kaplannn14 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Kaplannn14

Dedigim arac sw bagaj hacmi ve diz mesafesi hb lere gore daha kullanisli
    Adam c sınufı araç sormuş, b sınıfı tavsiye etmişsin ve hala o konserve kutusu kadar arabanın geniş olduğunda ısrar ediyorsun
  • Km ye ve yila gore fiyat yuksek benzin lpg dusunurseniz bu paralara 1.2 clio grandtourlara bir bakin derim 60 bin bandina km olarak dusuk model olarak daha yeni bulabilirsijiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplannn14 K kullanıcısına yanıt
    Sedan arıyorum hocam. Hb ufak gelir bize . Dediğiniz gibi bu fiyatı haketmiyor ama piyasa uçmuş resmen .

• atabeyyy A kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaplannn14

Adam c sınufı araç sormuş, b sınıfı tavsiye etmişsin ve hala o konserve kutusu kadar arabanın geniş olduğunda ısrar ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    Konuda c sınıfı arac ariyorum diye bir yazi goremedim konu sahibi ayrica c sinifi istiyorum da dememis sedan ariyorum hb kucuk gelir demis araci atmis ben de fikrimi soyledim

• Bu km'lerde dizel alma. 3-5 kuruş fazla yaksın benzinli olsun. Sorun çıkartırsa başın çok ağrır, paranla rezil olursun.
    Aslında 200binler için sorun olmaması lazım ama ülkede araç periyodik bakımını umursamayan, bakımını geciktiren o kadar çok kişi var ki, forumda bile konu açıyorlar. Dizelde bu konuda biraz daha hassas ve tamiri daha masraflı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 13 Haziran 2020; 21:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motor ustasına götürücem onay verirse öyle alıcam hocam.

• Kusura bakma da parayı kolay kazanıyorsan neyse de bu araba değil 60 bin 30 bin bile etmez 7 boya 2 değişen var ve hasar kaydı yok nasıl oluyorsa buna kargalar bile güler ne idüğü belli olmayan yerlerde yaptırmış 15 yıllık araba km orjinal mi belli değil orjinal olsa ne yazar ben bizim milleti anlamıyorum çok mu uğraştın bunu bulmak için merak ettim ? Sonra niye piyasa şişik? 30 bin bile vermem bu arabaya çünkü asla etmez buna o kadar vereceğime otobüsle giderim her yere daha iyi

• mAcArTy41 kullanıcısına yanıt
    Şu arabayı al de onu alalım hocam. Pek anlamadığım için buraya sordum .

Arastiracaksin hemen iki günde arabaya bineyim dersen o sana biner. Basit örnek vericem abim geçen arabasını sattı 2006 model kia sedan kasa orjinal araba 7 yıl kullandi hasar kaydı bile yoktu 51'e satti ilana koydu 3 4 gün içinde satıldı 120 bin kmdeydi orijinaldı.
    Bende 4 5 ay oldu arkadaşımdan aldım 2012 model astra 140 bin km 3 değişen 2 boya var fakat serviste yapılmış orjinal parçalarla hepsinin kaydı vs elimde 45 almıştım şuan 70'ten başlıyor benzerleri.
    Neyse lafin özü su bakican araştıracaksın illaki bulursun sabredeceksin nasibin nerden geleceği belli olmaz. Yazık yani o araba cidden o para etmez bence. Ben almam en azindan gene sen bilirsin seni etkilemek istemem inşallah hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 14 Haziran 2020; 0:43:1 >
  • Eski kasayi bilmem ama 2014 benzinli var memnun degilim cok yol sesi ve ruzgar sesi aliyor konforlu degil. Fiyatida cok geldi bana

• Bakımlıysa motor olarak korkmayın değilse biraz üzebilir piston vb harici 5 6 bin yiyebilir( turbo, enjektör özellikle)

Hocam turbonun boşluğunu kontrol etsinler ve aracı o gün ilk siz çalıştırın, motor soğuk olsun, araç tek marşta çalışmazsa, marş uzatırsa veya rölantide dalgalanma, araçta titreme, motorsa sarsıntı varsa uzak durun 1.6 tdci kullanıcısı olarak bu kadar yardımcı olabilirim km olayına da çok dikkat edin. Yağ kaç numara konmuş, mazot filtresi ne marka kullanılmış bunlar en önemli noktalar, yağ 5 30 olmalı mazot filtresi sağ cam suyu motoru ile aynı hizada kaputun üst tarafındadır metal bir parça veya plastik bir kutu. Mann veya en azından bosch olsun otosanda olabilir. Bunlar kendinizin yapabileceği kontroller.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uçtu malesef. 4 ay önce 50 bine hatasızını alıyordum vazgeçmiştim . Şimdi 60 bine değişenli bulabiliyoruz .

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam dediklerine dikkat edicem .

• Ben almazdım .hasar kaydı yok ama arabanın oynanmayan yeri de kalmamış .

Mazda 3 407 c5 ve 508, s40 ve s60 bakmayinda unutmaayni motor şanzıman ile.

60.000 kaput hasarli 215.000 C sinifi 2006 model ici bir araç için çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 14 Haziran 2020; 6:16:32 >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Bunlar tecrübeyle kazanılmış bilgiler kesinlikle değerlendirilmeli göz ardı edilmemeli bilgi için teşekkürler

• Temizse bakımliysa alinir.kaportadan ve motordan iyi anlayan 2 ustayla git almaya .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.