Şimdi Ara

BU ARAC ALINIR MI? (2009 grande punto) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2006 modellerde kronik city arıza veya trim sesi problemi vardı. Özellikle 2008 modelden sonraki puntolarda bu sıkıntılar giderilmiştir.

Biz şirket arabası olarak punto kullanıyoruz ve çok memnunuz.. Problem çıkarmıyorlar , özellikle motor- yürüyen aksam olarak sağlamlar..

İlana gelince ben bu ilandaki arabayı almazdım.. Galeriden kilometresi bu kadar yüksek bir araç.. Son dönemde özellikle galerilerde zaten düzgün araba bulunmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

6 yıl boyunca 2006 model grande punto 1.3 multijet active kullandım. İlk sıkıntısı kronik direksiyon arizasiydi. Ardından vites topuzu koptu, ön konsol çatladı, airbag patladı sandılar, arka kapılar acilmamaya başladı, arka tampon rengi pembelesti. Bu hataları internette aratın , punto kullanan herkes bu sorunları yaşamıştır. Şimdi boş boş konuşmayın, defolun gidin

Afedersin ama bende de 2006 model grande punto var şeytan kulağına kurşun daha sıkıntım yok sizin kullanmaızla alakalı bir durum olabilir. tampon pembelesmesi sadece kırmızı renkte olan bir sorun o konuda haklısın , ön konsol çatlagı ise tamamen guneş ile alakalı bir durum ben aracıma guneslik koyuyorum daha hiç birşey olmadı yani torpidoya bir guneslik koymak zor olmasa gerek hatta torpido parlatıcı bile sürmem çünkü bazılarının içindeki maddeler güneşle birleşip zarar veriyor, arka kapı sorunu bende de oldu 20 tl ye ustam halletti büyütülecek bir durum değil bence , vites topuzu kopmasını daha ilk defa sizden duydum ve direksiyon konusunda ise araçları 2006-2007-2008 model olup serviste ücretsiz değişmiş forumdan arkadaşlar var hatta komple torpidoyu bile değiştiren oldu.

ve konu sahibi arkadaşa gelirsek grande punto güzel araçtır ama ilandaki araç nedense bana biraz yorgun geldi ve almışken active donanım değilde dynamic,emotion yada fun donanım alın derim çünkü active donanım alıp sis lambası,jant,ayna kapı kolu boyaması gibi uygulama yapanları biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 18 Ekim 2015; 18:45:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

6 yıl boyunca 2006 model grande punto 1.3 multijet active kullandım. İlk sıkıntısı kronik direksiyon arizasiydi. Ardından vites topuzu koptu, ön konsol çatladı, airbag patladı sandılar, arka kapılar acilmamaya başladı, arka tampon rengi pembelesti. Bu hataları internette aratın , punto kullanan herkes bu sorunları yaşamıştır. Şimdi boş boş konuşmayın, defolun gidin

2010 mayistan beri halen kapimin onunde duruyor.
    Hic biri olmadi eps haric? Onuda para pul vermeden degistirdi fiat.
    Diger marka meshur araclardan birisi olanin 1 sene icinde biryerleri patladi.
    Ne yapacaz simdi?
    Punto tr ve diger punto platformlarinda kac senedir aktif uyayim. Bana bu arabayi ogretmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 18 Ekim 2015; 19:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim de 1 yıl süreyle G.Punto aracım oldu. 15 bin km yol yaptım tık demedi 140 bindeydi. Düğünüm için satmıştım. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum
  • ARACTAN VAZGEÇTİM TESEKKUR EDERİM. SAHIBINDEN DAHA TEMIZ BULUCAM VEYA LINEA DA BULABILIRSEM ALABILIRIM.

• quote:

Alınmaz. Punto 120.000 km'den sonra kronik sorunları çıkmaya başlayan bir araç. Üzülürsünüz.

Sırf yorum yazmak için yazmayın. Hayatınızda hiç mi taksiye binmediniz? 1.3 Mj ödüllü motor 800.000 km ye kadar motora anahtar değmeden çalışan araçlara takılıyor.

• Galeriden ve active olduğu için alınmaz. Sahibinden ve dynamic yada emotion alınır.

• Pek gözüm tutmadı fazla yıpranmış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Daha yeni 33 bine sıfır 1.2 symbol aldım. Lpg ile bunlardan daha ekonomik.

Araba yorulmus aldığınız zaman kafadan 1500 lira masrafı var. Tavsiye etmem.

33 bıne 0 symbol var mıydı nasıl aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Daha yeni 33 bine sıfır 1.2 symbol aldım. Lpg ile bunlardan daha ekonomik.

Araba yorulmus aldığınız zaman kafadan 1500 lira masrafı var. Tavsiye etmem.

33 bıne 0 symbol var mıydı nasıl aldınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cihan-motors-2015-symbol-1.2-joy-sifir-gibi-200-250km-5-adet-237400425/detay

33.500 e bırakıyor. Sıfır araçlar. Ben gidip baktım bunlara en ufak sıkıntı yok. Ama tokatta bulunca aldım. Bence gidip alın böyle bir araba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.