Şimdi Ara

BU ARAC ALINIR MI? (2009 grande punto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-fiat-grande-punto-1.3-m.jet-orjinal-bakimli-ve-masrafsiz-235237377/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coopp -- 16 Ekim 2015; 17:04:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz yıpranmış gibi geldi sanki.

Son bir kaç haftadır kara listemdeki araçları geziyorum. Hiç birisi resimlerde göründüğü gibi değil. Gidip yerinde incelemek gerekli...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-fiat-grande-punto-1.3-m.jet-orjinal-bakimli-ve-masrafsiz-235237377/detay
  • Galeriden arac alinmaz sahibinden bulun

• km yuksek rent acar cikma ihtimali yuksek

• Arkadaşım kendi arabamla mukayese ettiğimde dünya kadar fark var gel benim aracı vereyim aynı fiyata resimlerle karşılaştır anlarsın farkı

• Alınmaz. Punto 120.000 km'den sonra kronik sorunları çıkmaya başlayan bir araç. Üzülürsünüz.

• Bu GP lerin bagaj kapakları niye hep göçük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Opel Corsa D Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Alınmaz. Punto 120.000 km'den sonra kronik sorunları çıkmaya başlayan bir araç. Üzülürsünüz.

Hadi ordan.
    Vw karistirdin herelde.

• DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    Tutma yeri olmadığından bagajı kaportadan bastırıp kapattıkları için. Tasarım hatası.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Alınmaz. Punto 120.000 km'den sonra kronik sorunları çıkmaya başlayan bir araç. Üzülürsünüz.

Sorsan birinden duymuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.gnl -- 18 Ekim 2015; 10:21:29 >
  • Yorgun duruyor

• coopp C kullanıcısına yanıt
    Daha yeni 33 bine sıfır 1.2 symbol aldım. Lpg ile bunlardan daha ekonomik.

Araba yorulmus aldığınız zaman kafadan 1500 lira masrafı var. Tavsiye etmem.

• güzel araç, fiyatı da normal alınır
  • Galeriden
  • quote:

Orijinalden alıntı: coopp

Sizce alınır mi?

Kardeşim Multijet motor, sürüşü en zevkli ve kaliteli, uzun ömürlü bir motordur. Grande Punto da o paralara alınabilecek en iyi araçtır. Ama bu araçta düzgün durmayan bişeyler var. hor kullanılmış hissi yarattı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Tutma yeri olmadığından bagajı kaportadan bastırıp kapattıkları için. Tasarım hatası.

Kapatmak için bagaj içindeki trimde yer mevcut.
    sacın arkası boş olduğundan temaslarda içine göçüyor. Arkadan usta bir el ile kaktırınca düzeliyor.
  • Araç sorun çıkartacakmış gibi bakıyor. Başka bi araca bakın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.gnl

quote:

Sizce alınır mi?

Kardeşim Multijet motor, sürüşü en zevkli ve kaliteli, uzun ömürlü bir motordur. Grande Punto da o paralara alınabilecek en iyi araçtır. Ama bu araçta düzgün durmayan bişeyler var. hor kullanılmış hissi yarattı bende.

1.3 multijet in surusu zevkli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Orijinalden alıntı: a.gnl

quote:

Sizce alınır mi?

1.3 multijet in surusu zevkli mi?

En zevkli motorlardan biridir diyecektim eskik olmus. Ama evet zevklidir bence. Tabii ki sinifina gore ve emsallerine gore, en onemlisi de verdigin paraya gore...
    Tam parasinin karsiligidir yani onu demek istiyorum.

• 6 yıl boyunca 2006 model grande punto 1.3 multijet active kullandım. İlk sıkıntısı kronik direksiyon arizasiydi. Ardından vites topuzu koptu, ön konsol çatladı, airbag patladı sandılar, arka kapılar acilmamaya başladı, arka tampon rengi pembelesti. Bu hataları internette aratın , punto kullanan herkes bu sorunları yaşamıştır. Şimdi boş boş konuşmayın, defolun gidin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.