Şimdi Ara

VW Golf 6 Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerinden bir arkadaşım satıyor, bana 64'e bırakacak. Sizce bu araç alınır mı? Yarın kesin kararımı bildireceğim. İlk arabam olacak, o yüzden mümkün mertebe herkese danışmaya çalışıyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dusuk-km-temiz-dizel-golf-vi-523752733/detay/

• beyinsis b kullanıcısına yanıt
    B beyinsis demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

fiyat normal, km çok düşük bu da iyi. ama ben şahsen golf 8 çıkacakken golf 6 almazdım.

fiyatın neyi normal? golf 6 bu 7 değil hatırlatayım

bu golf 6 ve polocuların kafası iyi altlarında golf 7 falan var sanıyorlar
    Yapay Zekanın Yanıtı

VW Golf 6 Alınır mı?

Volkswagen Golf 6, 2008-2012 yılları arasında üretilen popüler bir kompakt otomobildir. Bir sonraki nesil Golf 7'ye kıyasla daha az ilgi görmüş olsa da, yine de dikkate alınmaya değer bir araç olabilir.

Artılar:

• Güvenilir: Golf 6, genellikle güvenilir olmasıyla bilinir ve ciddi mekanik sorunlar yaşama olasılığı düşüktür.
    • Verimli: Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleriyle Golf 6, yakıt verimliliği konusunda iyi bir seçim sunar.
    • Geniş iç mekan: Kompakt boyutlarına rağmen Golf 6, beş yetişkin için yeterli alan sağlayan geniş bir iç mekana sahiptir.
    • İyi sürüş dinamikleri: Sürüşü keyifli ve çevik olan iyi sürüş dinamiklerine sahiptir.

Eksiler:

• Neden Tutmadı: Golf 6'nın bir önceki nesil Golf 5'e ve bir sonraki nesil Golf 7'ye göre daha az popüler olmasının nedenlerinden biri, daha az sportif görünümü olabilir. Ayrıca, bazı kullanıcılar iç mekanının daha az yüksek kaliteli malzemelerle yapıldığını düşünebilir.
    • Yüksek Bakım Maliyetleri: Golf 6'nın bakım maliyetleri, bazı rakiplerine göre biraz daha yüksek olabilir.
    • Tarihsel Olarak Değer Kaybı: Golf 6, Alman otomobillerin tipik olarak sahip olduğu yüksek değer tutma özelliğine sahip olmayabilir ve ilerleyen yıllarda değer kaybına uğrayabilir.

Sonuç:

Golf 6, güvenilirliği, verimliliği ve iyi sürüş dinamikleri nedeniyle hala sağlam bir seçimdir. Ancak, tasarımının daha az sportif olması ve yüksek bakım maliyetleri olasılığı, satın almadan önce göz önünde bulundurulması gereken faktörlerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şahsen 64 vermem bu araca :) o paralara benzinli golf 7 varken hiç vermem 😁
  • Fiyatı iyimis dizel istiyosan alınabilir benzinli golf7 de var
  • fiyat normal, km çok düşük bu da iyi. ama ben şahsen golf 8 çıkacakken golf 6 almazdım.
  • Alınır. Ama Satıcı arkadaşınız bile olsa mutlaka ekspertiz yaptırın.

Golf 7 1.2 TSI manuel temizleri 72 binin altına pek yok.
  • sol arka kapı sıkıntılı mı?
  • sol arka kapıda anormallik var sol kaput çizgisi sağ taraftakine göre açık arası sol çamurlukta farklı gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fiyat normal, km çok düşük bu da iyi. ama ben şahsen golf 8 çıkacakken golf 6 almazdım.

• ben o kadar para vermem şahsen 2012 model bir golfe
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 13 Şubat 2019; 23:52:5 >
  • Çok teşekkürler beyler. Evdekilerle de görüştüm onların da içine sinmedi pek. Bu araçtan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Alınır. Ama Satıcı arkadaşınız bile olsa mutlaka ekspertiz yaptırın.

Emin misin ? 64-65e boyazsız golf 7ler var 😁
  • Araba güzel ama fiyat çok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instaser

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Alınır. Ama Satıcı arkadaşınız bile olsa mutlaka ekspertiz yaptırın.

Emin misin ? 64-65e boyazsız golf 7ler var 😁

Varsa örnek araç link atın bakalım hocam

Benim baktığım otomobiller minimum 2015 maks 35 bin kmdeki boyasız araçlar. Ve çoğu 70 üzeri. 65e bahsettiğim kriterde araba varsa yollayın, belki alırım

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    tam ilan kriterlerine uyan bir araç
    hemde 1,5dci 68 lira yerine 62-63 liraya al 5 lira da 5 yıllık mazot paran cebinde kalsın, hatta daha fazlası..
    satarken de 3 güne cıkarırsın elinden..

not: ilan bana veya herhangi bir yakınıma ait değildir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2015-cok-temiz-renault-clio-530982997/detay
  • Araba 6 yaşında. Ayrıca VW. Kesin sorun çıkarır. Teknolojik hiç bir donanım yoktur bunda. Sıfır km dolu B segment bir araç alın içiniz rahat etsin.
  • 68bin olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

O rakama 2012 jetta, hem de darbeli satıyorlar. Darbesizse fiyat normal. Ama dediğim gibi ben golf 6 almazdım eğer ki 2. El almak zorunda kalsam.
  • Kaputun sol kısmında çizgiler doğru değil. Arka sağ kapıda açık değilse ordada sıkıntı var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

O rakama 2012 jetta, hem de darbeli satıyorlar. Darbesizse fiyat normal. Ama dediğim gibi ben golf 6 almazdım eğer ki 2. El almak zorunda kalsam.

onların da kafası iyi o fiyata alanların kafası daha bi iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.