Şimdi Ara

Bu araç alınır mı (C-Elysse)? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzinli 1.2 lerine de bakabilirsin. Yakıt olarak başarılı.. Bu paylaştığın araç içinse 44 fazla geldi bana..
  • Sen ilk önce konuyu adam gibi oku adam lastikler icin 1000₺ indirim isticem demiş

Arayan hertürlü buluyor ben forum hicde yalandan. Yorum yapmadım boş boş konuşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik vazgeçtim arkadaşlar beklemedeyim. Acele etmeye gerek yok tanıdık falan iyi bişey düşer belki haber saldım. Bir yandan 1.6 urban linea da düşünmüyor değilim.

• 2017 model olanı gayet başarılı olmuş
    öncesini bilmem ama
  • Linea Daha oturaklı

• euroncap testi 3 yıldız olan bir araç. ben daha eski model ama daha güvenli bir araç tercih ederdim.
    megane 2010 sonrası dizel modeller var mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 29 Mayıs 2017; 21:33:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Şimdilik vazgeçtim arkadaşlar beklemedeyim. Acele etmeye gerek yok tanıdık falan iyi bişey düşer belki haber saldım. Bir yandan 1.6 urban linea da düşünmüyor değilim.

Linea birkaç gömlek daha iyi bir araç bundan.
    Linea almanı öneririm, hele 1.6 Linea çok iyi olacaktır.

Şirket aracı olarak Linea kullanan birinin sırf değişiklik olsun diye şirkete yeni gelen C Elysee'lerden birini alıp
    şehir dışı git-gel yaptıktan sonra Linea anahtarını öpüp başına koyduğunu dinlemiştim birinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Şimdilik vazgeçtim arkadaşlar beklemedeyim. Acele etmeye gerek yok tanıdık falan iyi bişey düşer belki haber saldım. Bir yandan 1.6 urban linea da düşünmüyor değilim.

Linea birkaç gömlek daha iyi bir araç bundan.
    Linea almanı öneririm, hele 1.6 Linea çok iyi olacaktır.

Şirket aracı olarak Linea kullanan birinin sırf değişiklik olsun diye şirkete yeni gelen C Elysee'lerden birini alıp
    şehir dışı git-gel yaptıktan sonra Linea anahtarını öpüp başına koyduğunu dinlemiştim birinden.

Biliyorum hocam ikisini kullandım linea yol tutuş açısından ve konfor açısından daha iyi celysee'den. Celysee'nin tek iyi tani tasarım olarak daha iyi.

• Ön tamponun değişmesi şüpheli göründü bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

Ön tamponun değişmesi şüpheli göründü bana.

Zaten araç başında söyledi değişeni olduğunu ben bilmeyerek gittim dedi. Birde expertiz yaptırmadan sadece boyasına bakarak almış ilk sahibinden. O yüzden işkillendim. Bu para bana babamdan kaldı bi kuruşunu bile heba etmek istemiyorum. Çok çaba harcadı biriktirmek için.

• quote:

quote:

Zaten araç başında söyledi değişeni olduğunu ben bilmeyerek gittim dedi. Birde expertiz yaptırmadan sadece boyasına bakarak almış ilk sahibinden. O yüzden işkillendim. Bu para bana babamdan kaldı bi kuruşunu bile heba etmek istemiyorum. Çok çaba harcadı biriktirmek için.

Ön tampon değişti tamam, peki başka ne değişti? Ön tamponu değiştirecek kadar şiddetli bir kaza, acaba radyatör, motor ve diğer aksamlara da zarar vermiş ve değiştirilmiş olabilir mi? Bunlara dikkat etmek lazım. Eğer yeni olması şart değilse Astra h kasalara da bakmanızı öneririm. Eğer lpgli olması sorun değilse ilk tavsiyem Cruze olur. O donanımı o fiyata başka araçta bulamazsınız.

• Önceki kasa corolla önersem? Hem güvenli, hem dayanıklı. İçi de geniş.

• quote:

quote:

quote:

Ön tampon değişti tamam, peki başka ne değişti? Ön tamponu değiştirecek kadar şiddetli bir kaza, acaba radyatör, motor ve diğer aksamlara da zarar vermiş ve değiştirilmiş olabilir mi? Bunlara dikkat etmek lazım. Eğer yeni olması şart değilse Astra h kasalara da bakmanızı öneririm. Eğer lpgli olması sorun değilse ilk tavsiyem Cruze olur. O donanımı o fiyata başka araçta bulamazsınız.

Tam bir expertiz yaparak almış olsaydı tamam derdim de herifte expertiz de farklı birşey çıkar diye şüphe ediyor ufaktan. Sol far ve ön tampon değişmiş muhtemelen birine yandan falan dokundurdu tampon ve sol far gitti ama kumar gibi güvenemiyosun. LPG'li araç düşünmüyorum hocam. Astra h ninde kilometresi yüksek olur başıma iş açmasın istiyorum ne zamanım var ne de uğraşacak motivasyonum.

• ıyk leş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Önceki kasa corolla önersem? Hem güvenli, hem dayanıklı. İçi de geniş.

Baktım hocam da ya kilometresi çok yüksek ya da model yılı eski oluyor. Dizel almak istediğim için fazla yüksek kilometreli almak istemiyorum. Dizel hassas biliyosun iyi bakılması gerek. 130-140 bine gelmiş araca nasıl bakılmıştır dert olur bana hem de çıkacak sorunlarıyla uğraşamam.

1.6 multijet lounge linea buldum bitane çok temiz haftasonu görmeye gidicem bakalım hayırlısı.
  • Lé Cola kullanıcısına yanıt
    Geçen gün inceleme fırsatım oldu teneke sesini duyunca vazgeçmiştim 😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.