Şimdi Ara

Bu araç alınır mı (C-Elysse)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle düşük km ve yılı yakın araç baktığım için bu aracı düşünüyorum. Bildiğim araç zaten kiralamalardan dolayı.

Aracı dün gördüm. Celysee full paket. Ön tampon be ön sol far değişmiş sadece 1500tl hasar kaydı var. 60bin kmde araç 2013 model. Bunun dışında çok temiz hiçbir yerinde deformasyon yok sahibide düzgün biri. 44bin istiyor araca fakat lastikler 3-4 aya değişecek kabak gibi yani. O yüzden bin tl indirim istemeyi düşünüyorum.

Ayrıyetten piyasa şu an kötü diyolar beklesem mi biraz bilmiyorum ama araç çok lazım.

Yorumlarınız değerli benim için teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 28 Mayıs 2017; 14:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac model ?

Arkadaşım 2016 hatasız 23.000kmde 41.500₺ almıştı ona göre bi fiyat belirtin +1000₺ lastikler

Sahipleri daha iyi bilir

• Önümüz bayram fiyatlar daha da artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CilginForumcu

Kac model ?

Arkadaşım 2016 hatasız 23.000kmde 41.500₺ almıştı ona göre bi fiyat belirtin +1000₺ lastikler

Sahipleri daha iyi bilir

2013 hocam yazmayı unutmuşum. Ama ne zaman almıştı ? Şu an piyasası hep böyle hatta bu kadar temizisini 45'e falan veriyorlar.
  • - Malzeme kalitesi ve yol tutuş rezalet. Otomatiği hayatımda gördüğüm en rezil şanzıman.

+ Araç hafif, bu yüzden yakıt konusunda memnun eder. Hem dizeli hem benzini. Bagajı geniş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

- Malzeme kalitesi ve yol tutuş rezalet. Otomatiği hayatımda gördüğüm en rezil şanzıman.

+ Araç hafif, bu yüzden yakıt konusunda memnun eder. Hem dizeli hem benzini. Bagajı geniş.

Biliyorum hocam. Ama bu fiyata bu kadar oluyor eski araç da istemiyorum, uğraşacak ne zamanım ne de psikolojim var şu sıralar.

Bu arabanın sevdiğim yani şehir içi için boyutlarının uygun olması sedan olarak. Kasa hafif ve 1.6 motor 230nm tork sayesinde atik olması. Bir de boyutlarına göre iç hacmi. İri bir aileyiz önemli o yüzden.
  • Bende bundan almayi dusunuyorum dizelini.

Ama guvenlik olarak endiselerim var.

Symbol vardi bende bundan agir olmasina ragmen tenekeydi bu nasil olur acaba diye dusunuyorum.. Fakat şanzelize sacdan degil icerden hafifletilmis olabilir bilemiyorum.

Aracin sirket sahibi olmamisini alin derim. Kisa surede bir dunya km yapip dusurup satiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 28 Mayıs 2017; 16:14:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Bende bundan almayi dusunuyorum dizelini.

Ama guvenlik olarak endiselerim var.

Symbol vardi bende bundan agir olmasina ragmen tenekeydi bu nasil olur acaba diye dusunuyorum.. Fakat şanzelize sacdan degil icerden hafifletilmis olabilir bilemiyorum.

Aracin sirket sahibi olmamisini alin derim. Kisa surede bir dunya km yapip dusurup satiyorlar.

Yok hocam zaten exclusive donanım bu. Full versiyonu yani şirketler almıyor bu donanımı. İyice inceledim zaten herhangi bir deformasyon yoktu km düşürüldüğünü sanmıyorum. Ufak bir indirim isteyeceğim ona göre haftaiçi expertize sokacağım aracı ama %100 emin değilim gene de.

Dedikleri kadar kötü bir araç değil üstelik çok kullandım ben. Tekirdağa gidip gelmişliğim var bayıra toprak yola girmişliğim var. Performans olarak tatmin ediyor yol tutuşu orta. Çok ekonomik bir araç.

• Yalıtım malzeme kalitesi fren yol tutuş(esp bu yüzden standart) berbat.Arabanın bagajını kapayınca bile teneke sesi geliyor. Tofaşta renault9 da daha iyi yalıtım vardır. Ama bi motor var ki hem az yakar hemde rampa yukarı bile uzayabilir.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    En fazla 1hafta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 28 Mayıs 2017; 18:29:56 >
  • quote:

En fazla 1hafta oldu

Tanıdık falan olabilir mi o fiyata hatasız bulmak imkansız çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

En fazla 1hafta oldu

Tanıdık falan olabilir mi o fiyata hatasız bulmak imkansız çünkü.

Hocam bu aracı alırsanız size tavsiyem Allah korusun kaza yapmayın dikkatli olun, çünkü araç ayçiçek yağı tenekesinden hallice.
  • Yakit cok sorun degilse o fiyata en kral cruze 1.4
    T var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok fazla sallayan olmuş.Fiyatına göre iyi bir araçtır.Aynı rakamlara C5'de bulabilirsiniz ama kilometre ve model yönünden yeni bir araç baktığınızı varsayarak başka model önermiyorum.Yol tutuş sınıf standartlarındadır.ESP sık devreye girmiyor.Yakıt karma değer olarak 5 litrelerde gezer.
  • sınıfının belki de en iyi arabası, sadece biraz dengesiz bir araba o da standart halinin çok yüksek olmasından, araç biraz alçaltılmalı, o zaman tutuşu da toparlar, bende de var bir tane ve gayet memnunum
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hayır ekspertiz yapıp aldılar o araç uygun bile olsa bu alcanız araç ucuz degil bşraz yeni modellere bakın daha temiz ve daha gencleri var

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt

İlahı hocam :) arabayı defalarca kiraladım, bagaj kapağını her kapattığımda teneke sesi duydum. Bence bu araç alınmamalı.

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Otomatiği var mı bunların?

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Otomatiği var mı bunların?

Dizellerin yok ama benzinlilerde var

• Bundan çalıştığım firmada Pazarlamacı aracı olarak 1 tane var. Arabanın cam direkleri, orta direkleri incecik. Araç güvenlik hissi vermiyor. İç malzeme kalitesi çok kötü. Arabaya 4 kişi binildiğinde arabanın kıçı başı oynamaya başlıyor. Aile için alacaksan alma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.