Kesin alıcağını bilsem , gidip ilk gözden görüp istediğin kadar resim çekebilirim.. Sapancada yaşıyorum.. Arasıra gördüğüm bir araç.. Temiz'e benziyor ama içine binmedim tabiki.. Özelden ulaşabilirsin.
tüp takılmıyordu buna sanırım ama yanlıs hatırlıyorda olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: samet0647
quote:
Orijinalden alıntı: hilmik54
quote:
Orijinalden alıntı: BurakMakar
Kesin alıcağını bilsem , gidip ilk gözden görüp istediğin kadar resim çekebilirim.. Sapancada yaşıyorum.. Arasıra gördüğüm bir araç.. Temiz'e benziyor ama içine binmedim tabiki.. Özelden ulaşabilirsin.
maalesef toplamda 65 km yol yaptığım aracın direksiyon kutusundan ses gelmeye başladı bugün...3 günde 1 arıza açtı...yarın bakıtacağım bakalım ne kadar diyecekler ?
Hayırlısı olsun.Direksiyon kutusu revizyon olacaksa,en fazla 300 tl civarı tutar.
Teşekkür ederim...Şimdi toyotaclub 'da baktım genel olarak...direksiyon kutusu diyen de var, aks diyende var, rot başları diyen de var...bakalım yarın bana ne diyecekler..?bütün paramı araca verdim inşallah fazla tutmaz ama aracı aldığım kişiyi de arayıp bu bilgiyi vermeyi düşünüyorum
sorun direksiyon kutusu değilmiş...sol ön teker bilye dağıtmış ve akis körüğü dağılmış...ikisini de orjinali ile değiştirdiler...işçilik dahil toplam 130 T.L. 'ye mal oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme