Şimdi Ara

BU ARAÇ ALINIRMI?(ACCENT ERA İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: myz1453

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

eleman sanki merso satiyo abartmista abartmis era iste kici basi oynayan cok yakan dizel bastinmi freni tutmayan taksici arabasi.

era cok yakıyor öyle mi

1.5 crdi rakiplerine gore ne yakiyo baksana elin aemutmu topluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    usta sen armut toplamayı bırakta araştır 20 30 kuruş yakan araba nasıl çok yakıyormuş. 10 kuruş yakan araba var da ben mi bilmiyorum
  • quote:

usta sen armut toplamayı bırakta araştır 20 30 kuruş yakan araba nasıl çok yakıyormuş. 10 kuruş yakan araba var da ben mi bilmiyorum

ben arastirdim kardesim hic merak etme
    crdi motor rakipleri multijet dci tdci hdi motora gore az mi yakiyor cok mu yakiyor ? buna cevap ver yeter

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    ustam bende araştırdım merak etme 1.3 fiyat linea ne yakıyo 1.5 era ne yakıyor bu bile yaterli era crdi motoruna kiyasa
  • quote:

ustam bende araştırdım merak etme 1.3 fiyat linea ne yakıyo 1.5 era ne yakıyor bu bile yaterli era crdi motoruna kiyasa

kusura bakmada atiyosun

• Ben kendimi arabadan anlamam sanıyordum ama Hyunadi Era için çok yakıyor diyenleri gördüm ya, bundan sonra kendimi küçük düşürmeye gerek yok. Ben de kendimden gayet emin yazayım artık.

Arabaya gelirsek. Aynı arabadan, aynı paraya, çok daha düşük km de bulabilirsin.
  • 26.000 TL
  • Behzat Ç. de kullanılan era 'BG 0912' plakaydı. Hatta geçen sene 22.000 tlye Ankara'da satıştaydı sonra ne oldu bilmiyorum
  • onu alacağına şunu al :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-accent-era-1%2C4-team-lpg-li.....taksi-cikmasi-183164871/detay

paranın üçte birine de boyatırsın,fıstık gibi araba,geri kalanı cebine kalır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.